Battlefield...

 

 
Äntligen mår man lite piggare men är inte frisk än så blir och chilla ikväll, tror inte jag följer med till träningen ens, känns som jag borde va hemma o sova haha ..

Vaknade rätt tidigt och åkte förbi A & lämna lite ägg samt gratta till sommarjobbet på heltid.. sen vidare in till Norrtälje och träffa I och C för lite små shoppning och hårklippning.. så nu har jag äntligen klippt topparna och upp håret lite, är super nöjd och C passade på hon med.. sen käka vi kebab och vart proppmätta haha.. orkade inte ens äta upp allt.. efter de så åkte C och I hem och jag fortsatte handla lite smått och gott till mig själv..

Nu har jag bara att boka tid för slingor i håret att göra, hitta en tatuering jag verkligen vill göra och boka tid för det, köpa skor både för inomhusbruk på jobbet o privat.. men det får bli lite pö om pö här i vår...

Har även betalat kryssningen som sker i slutet av mars.. yeeaah de går bra nu..

usch va trött jag är, blir nog att vila en stund känner jag..

Over and out!
"Carpe diem"
/// T
 
 


Today I´m gonna try a little harder...

Ouf, mår inte alls bra av denna förkylning, hade tänkt att försöka träna lugnt hos sjukgymnasten, får se om jag ens kan palla mig dit.. Hoppas det.. för vill bli bra med knät innan jag börjar jobba på måndag..

Dumma förkylning, hostat sönder halsen så nu är man hes, men tar mina hostmediciner och dricker massa te, de verkar hjälpa, ska ta lite alvedon o ipren med.. vill inte va sjuk men tur att jag är de nu och inte när jag börjar jobba igen..

Annars igår mötte jag upp fina A på centrum här hemma, vi gick till apoteket o shoppa lite smått och gott, sen en sväng in på presentaffären och konsum, efter det tog vi en fika på chocolate, satt där i nästan 2 timmar och bara snackade.. Hängde hela dagen, följde med henne hem och åt och sen drog hon och jag hit så hennes man fick ta hand om barnen.. A skulle upp och jobba tidigt idag kl 7 så hon fick slagga här, så igår kväll kolla vi på solstorm och epic movie innan vi somnade.. sov rätt bra denna natten..

Natten innan så trodde jag verkligen att mina fötter skulle brinna upp, de va så varma inombords alltså, utanpå va de inte så varma.. fick lov att hämta en blöt handduk och lägga på dem för att kyla ner dem.. hmm jätteskumt va de.. men antar att de har med förkylningen att göra...

Nää, dax att klä på sig lite kanske och vila en stund innan jag ska iväg.. måste nog ta astma sprayen idag känner jag, de är väldigt tungt att andas just nu.. usch.. får nog lov att ta de lugnt i helgen tror jag som de känns nu iaf..

Over and out!
"Carpe diem"
/// T
 
"Today I'm gonna try a little harder
Gonna make every minute last longer
Gonna learn to forgive and forget
'Cause we don't have long, gonna make the most of it"
 

Monday morning

Usch idag mår man inte bra asså, börjar bli sjuk det känner jag.. menmen pallade mig upp till sjukgymnasten iaf och körde mitt pass, måste ju för att mitt knä ska bli bra..

Har ringt jobbet med och önskat 3 veckors semester i sommar.. får se om jag tar 2 veckor på hösten sen eller hur jag gör... lär nog bli så om jag inte drar på äventyr med I nånstans i 10 veckor.. haha..

Nee fy måste fan sova.. synd när vädret är så fint...menmen kroppen strejkar så bara lyda den.. se om man hittar någon bra film att se med..

Over and out!
"Carpe diem"
/// T
 

Every day may not be good...

Denna helg började bra med middags mys med fina I, jag bjud på laxfile i ugn med lite zucchini o annat smått o gott i ugn, va hur gott som helst, sen drog vi hit lite folk o festa.. sluta med att vi drog på en annan fest vid 2 tiden så jag kom inte hem förs vid 6 typ på morgonen, fina J tog hand om mig som han alltid gör.. mådde pyton hela lördagen.. självförvållat.. men blev bjuden på käk iaf sen blev de en lugn kväll hemma med mig själv...skönt

Vaknade i morse o såg att mina päron hade ringt, förstod direkt att något att hade hänt så ringde upp.. det visade sig att våran hund poppy gick bort imorse, de hann aldrig fram till ulltuna, hon dog i bilen stackarn.. vet inte vad som va felet om det va hjärtat eller ngt annat, de skulle undersöka saken iaf.. saknaden är stor speciellt för mina föräldrar.. jag gråter bara av att skriva om det.. hon lämnar ett stort tomrum, hon va så snäll mot allt och alla, hon var alltid så glad... kommer alltid att älska henne och kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan..

Åkte iaf direkt upp till mina föräldrar och stanna där hela förmiddagen, sen drog jag direkt och kolla match, där vi storspelade och vann med 30-17, bra spelat tjejer... Sen drog jag direkt till fotbollsträningen, körde lite styrka o kollade på.. skönt att tänka på annat ett tag där.. men nu sitter man här hemma och alla tankar kommer.. man tänker på allt...

man försöker tänka positivt men det är svårt..

Over and out!
"Carpe diem"
/// T
 

Smile.. it´s finally friday...


 
Äntligen fredag & har redan hunnit med ett pass hos sjukgymnasten.. gick rätt bra idag men knät svullnade upp lite så fick bara bli ett varv idag med lite extra cykling istället.. känns skönt att man har kommit igång och nu kommer jag få vara med på fotbollens fys med..yeeahh..

Händer annars idag då tro.. hmm kanske ska träffa fina I om hon orkar efter sitt läkarbesök.. jag hoppas det.. Annars får jag väl ta kvällen som den kommer, nått hittar man ju alltid på..
Funderar iaf på att äta lax i ugn till middag och nå rotfruktsröra i ugnen..mmm.. blir nästan hungrig nu fast jag åt nyss haha..

Nu sitter jag och njuter av min kopp kaffe & ska spåna lite vad man ska hitta på annars i helgen..

Over and out!
"Carpe Diem"
/// T
 

 

Never took the time to know me...

Tankarna bara far fram och tillbaka.. jag vill ha dig och vill att du ska se mig.. du ser mig inte.. jag vet att jag borde vända på klacken och gå men det är inte så lätt.. jag vet inte varför jag envisas stå kvar och försöka få dig att se.. Jag försöker att inte tänka på dig, försöker att inte höra av mig.. försöker ignorera dig men jag är rädd att förlora dig... fast att förlora dig kanske borde det bästa för mig.. Är det meningen så kommer det att bli vi, jag vet att jag borde tänka så.. borde ha tålamod.. men vad ska man göra när tålamodet tar slut? Vad ska man göra när allt man tänker på är dig?

Hoppas att en vecka går fort så jag kan återgå till min vardag igen och jobba... sen hoppas jag att träningen går fort så jag kan återgå till att köra på min idrott igen och inte behöva tänka utan bara köra mitt race..

Over and Out!
"Carpe diem"
/// T
 

Sometimes you just gotta be your own hero..

"Everything happens for a reason, you just have to rember it"

Ja, allt händer av en orsak, alla möten man har händer av en orsak. Alla människor som kommer in i ens liv och som antingen stannar kvar en stund, en längre stund eller hela livet.. Man lär sig något av de både på gott och ont..

Igår vart det onsdagsmys med A & N o deras familj så blev inge häng på våra träningar.. tycker att jag får avstå ibland faktiskt.. va supermysigt.. såg på the ward och open house.. fast open house va skum.. haha fattar fortfarande inte själva syftet med filmen.. va bara massa blod och typ de mörda när de hade sex.. as skumt va de.. haha..

Idag blir det iaf att åka med på träningen och så ska jag göra mina övningar med.. annars vet ja inte alls vad som händer, tar väl dagen som den kommer.. måste dock prata med C och kolla om hur det blir i helgen.. vet inte om jag vill åka eller inte.. har beslut ångest haha

Over and out!
"Carpe Diem"
/// T

The best way to predict the future..

Va till sjukgymnasten idag och körde 2 varv på mitt pass, gick hur bra som helst och var hur skönt som helst att träna igen.. Knät blev bara lite svullet efter denna överansträngning så snart är det nog tillräckligt bra för att man ska kunna jobba igen, längtar..

Igår kväll efter att fått ordning på pärlan drog jag till A &N o deras familj, va hur mysigt som helst.. lilltösen somnade i min famn, så sött så.. Kom verkligen på att kärleken man har till ett barn (sitt eget) är nog den mest sanna kärleken som finns och helt underbart.. jag vet att när jag väl skaffar barn så kommer jag göra allt för dem...

Väntar nu på att A & N ska hämta upp mig så ska jag med dem att handla lite, senare ikväll ska jag hänga på handbollsträningen och sen dra direkt till fotbollsträningen och hänga där.. love it.. Dock hade det vart skönt att få träna själv menmen.. tålamod..

Längtar till fredag då är det dax att träna hos sjukgymnasten.. det går bra nu... wiihoo..

Over and out!
"Carpe Diem"
/// T
 

I´m perfectly fine without you...

Åkte med laget igår och titta på våran match, vi vann med 16-15, så det va nice.. Men gu så jag saknar handbollen och fotbollen.. vill spela nu.. jag ska fasiken göra allt för att komma tillbaka så fort som möjligt..

Idag blir det lite övningar och handling som står på schemat.. men vill göra något mer, haha är så rastlös..

Just nu kommer alla tankar med.. jag vill inte tänka på dig.. jag vill försöka gå vidare eftersom du verkar inte alls vilja ha mig på samma sätt eller inte ens lära känna mig.. Jag kan ju inte tvinga dig så bara att gå vidare och ge andra en chans... Tråkigt för jag vet att vi skulle passa ihop och jag skulle verkligen göra allt för att inte såra dig...

Over and out!
"Carpe diem"
/// T
 

Life is beautiful

Oj, vilken kanon helg jag har haft, verkligen hamna på topp 5 av alla kanon helgerna.

Fredag: Börja med att tjejerna kom och vi inhandla till hemmagjord pizza, lite snacks och hyrde en film. Slutade med att de vart sanning och konka hemma hos mig och några killkompisar kom över.

Lördag: Börja med att åka till äldsta syrran för att fira henne i efterskott! Köpte med mig en vinare (mobergs) och fick kaffe och tårta när jag kom fram. Va rätt skönt att bara hon va hemma så fick vi för typ första gången någonsin prata ikapp oss. Hon fråga om jag ville stanna på middag så då gjorde jag det, min systerdotter gjorde lax och rotfrukter i ugn, hur gott som helst. Sen skjutsa hon hem mig då bussarna gick asdåligt. Då var det bara att tagga för utgång för att fira en killkompis. Sluta med att jag hade förfest med några fler vänner än de som skulle ut här. Åkte in till norrtälje sen och hamna på teatern, dansa och spelade jack black, hur kul som helst, vann 300 kr fast L hon bjud på en 100 kronor så allt som allt vann vi 1000 kr, soft! När vi kom hem hade jag redan lovat efterfest fast jag och L typ somnade så de drog väl runt 6 på morgonen haha..

Söndag: Då vart det bakis mat på kebaben, hur gott som helst och sen när L hade åkte hem vart de o se film, fast jag somna till båda filmerna jag såg haha, va helst slut.. va första natten på hela helgen jag fick sova själv så de va skööönt! haha..
 
Dock va mitt knä svullet hela helgen, så nu blir det att chilla i veckan med sjukgymnastik så det blir bra igen!
 
Over and out!
"Carpe diem"
/// T
 

Friday, girls night out!

Yeaaah, sjukskriven igen i 2 veckor, gu så kul eller inte. Men mitt knä måste bli tillräckligt bra först så blir intensiv rehab nu i 2 veckor, jag ska komma tillbaka, helst igår men inget jag kan bestämma...

Note to myself: Everything happens for a reason!

Har umgåtts med ena syrran idag och snackat om livet, va jag saknar henne men nu ska hon till fjällen en vecka, skönt!

Ikväll kommer tjejerna över på lite hemma gjord pizza o sen blir det filmkväll och mys! Ska bli jätte skönt att bara chilla med några av de bästa faktiskt! <3

Over and out!

"Carpe diem"

/// T
 

People call it Valentine´s Day, I call it Thursday!

Usch dryg dag.. mitt knä tok strejkar, vill inte alls att jag ska jobba men stod ut idag trots svullnad o smärta.. Sjukskriven igen men frågan är om de blir heltid eller halvtid.. ska till läkaren imorn o få intyget så får väl rådfråga med han/hon...

Tycker verkligen inte om alla hjärtans dag.. firar den typ aldrig dels för att jag sällan har ett förhållande då och dels för att de känns överskattat på nå sätt.. Firar då hellre min syster som fyller år idag, Grattis till henne!

nej, nu vill jag ha fredag och mys med tjejerna istället! Ouf!

Over and out!

"Carpe diem"

/// T

Bully

 
Igår kväll titta jag på en dokumentär om mobbning, asså fy va elaka barn kan vara mot varandra. Men det värsta av allt är nog att skolorna knappt kan göra något åt det eller vänder ryggen till. Har själv blivit mobbad så vet hur det är att bli inknuffad i skåp och få glåpord. Även fast man alltid har haft kompisar så har man ju inte mått av det. Nu har det bara gjort mig starkare men då kände man sig bara svag.

Skolorna borde göra mer för att stoppa mobbningen, dock handlade detta om mobbningen i USA´s skolor och det va groteskt många gånger, att sitta på en skolbuss och någon tar stryptag på en, alla tittar på och ingen gör något, inte ens busschaffisen. Hur tänker man då? Tänk om det vara deras egna barn som blev utsatta.. Fattar verkligen inte.. fegt är var det är...

Annars idag så är det mitt första besök hos sjukgymnasten kl 15, hoppas att det går bra och att jag får börja träna lite redan idag! Dock har jag problem med knät, det värker till och från, men det blir nog bra med lite styrketräning. Det måste bli bra!

På återseende!
"Carpe diem"
/// T
 

Guld Tisdag!


 
 
Om gårdagen va pannkaka så är dagen betydligt bättre! Har storstädat här hemma, skönt!

Har helt plötsligt börjat blogga igen, tror de beror mycket på att jag inte pratar så mycket om hur jag egentligen mår och känner längre utan har håller det inom mig. Men känner nu att jag måste få släppa ut det.

Jag skriver inte för att jag vill ha sympati eller söker sympati utan jag skriver för att jag vill få ut det. Jag lägger inte ut massa ego bilder för att få uppmärksamhet utan för att jag är stolt över den jag är.

Jag är den jag är och det kommer jag alltid att vara!

Tankarna bara flödar, jag vet vad jag vill, jag vet att jag tänker alldelse för mycket.Jag vet att jag kan va för på, jag vet att jag kan vara off, jag vet att jag kan vara svår att förstå sig på, jag vet att jag kan vara väldigt känslig, jag vet att jag kan vara väldigt känslokall. Jag vet att jag kan vara öppen, jag vet att jag kan vara social, jag vet att jag kan prata för mycket, jag vet att jag kan vara tyst. Jag vet att jag kan vara sluten, jag vet att jag kan dra mig undan. Men framför allt vet jag att jag bara är mänsklig!
 
 
På återseende!
"Carpe diem"
/// T

Hate mondays

Blää denna dag har bara vart pannkaka asså.. börja med att man klev upp 5 astrött och börjar blöda näsblod, sen fick man typ panik på bussen till jobbet efter helgen, vet inte varför men ahh ångest hade man iaf... Va ändå skönt att börja jobba men sen började mitt dumma knä bråka, svullna upp och börja värka. Inte nog med det så snubbla man på en rullator och typ fastna med just det knät.. nää usch.. oturs måndag kan man ju lugnt säga.. sen va 1:a bussen försenad och då missa man såklart den 2:a bussen precis eftersom inte knät tillät en att springa.. som tur är går ju bussarna ofta vid den tiden på dygnet så man kom hem iaf...

Usch.. va jag gnäller idag.. men känner att jag behöver göra det.. vet såklart att de finns de som har det värre absolut men idag orkar jag inte se nå positivt i denna dag...

Nää ge mig tisdag nu & låt mig få sova i natt så man kanske kan vakna upp utvilad imorn för en gång skull!!

Va skönt det är att gnälla av sig ibland, nu känns de genast bättre!
Annars är det faktiskt helt okej, kan inte klaga!

På återseende!
"Carpe diem"
/// T
 
 

Menisken

Då har jag äntligen fått svar på hur det var med mitt knä, som tur är var det endast menisken som var skadad och det behövs ingen operation som det ser ut nu. Nu är det intensiv rehab som gäller så har kontaktat sjukgymnasten här hemma idag men väntar på att de ska ringa upp. Annars har jag fått ett mindre träningsprogram för att få ut full rörlighet i knät igen, har redan märkt skillnad. Går mycket bättre idag än igår så det kommer nog att bli bra.

På måndag börjar jag jobba igen, ohhh så skönt det ska bli. Har längtat så, krypit på väggarna här hemma.

nää nu blir det film och sen ikväll ska jag heja på mitt fotbollslag i inomhus cupen!

På återseende!
"Carpe diem"
/// T

Never give up

Januari började bra men slutade mindre bra, lyckades skada mitt vänster knä på en match. Så nu sitter jag här med kryckor och en ortos. Men imorn kommer domen om det blir operation eller ej. Även domen om hur allvarlig min skada är eller om den inte är så farlig. Min fasa är att de säger nått i stil med: "du hade inte behövt ortosen eller kryckorna, ditt ledband är bara lite uttöjt så du behöver bara lite styrketräning" För då har jag suttit här hemma o rullat tummarna utan anledning, det är inge roligt vill jag lova. Så kul är det inte att se film hela dagarna och räkna ner tills imorn. Har snart vart hemma i 2 veckor visst det kanske inte är lång tid men för någon som är van att hålla igång nästan 24/7 så är det grymt lång tid.
 
 
Fast jag tänker inte ge upp, när allt är överstökat med detta knä så ska jag fortsätta att kämpa och komma tillbaka till handbollen samt fotbollen så fort jag kan. Jag ska även skaffa gymkort, det måste jag ha. Vill inte skada mig igen.. värsta som finns att inte kunna gå ordentligt.. nää pallar inte en gång till sen.. måste börja priotera, min kropp o min hälsa ska gå före all annan nöje, det måste de. Jag mår ju bra av min idrott så vill absolut inte sluta nu.
 
Nej, jag tänker komma tillbaka starkare än jag någonsin varit förut! Jag ska klara det här med, har jag klarat allt annat i mitt liv så är det här ju ingen match!
 
På återseende!
 
"Carpe diem"
 
/// T
 
 
 

RSS 2.0