Besiktning!!! :D

Äntligen är pärlan besiktad o redo att köras nu är det bara vinterdäck o servicen på bilen kvar hihi..

Annars är jag grymt nervös inför morgondagens introduktion på det nya jobbet., ska bli kul men sjukt spännande. Hur ska de här gå?

Kanske är det min tur nu man kan ju hoppas iaf.

Nää ikväll blir de chill för mig själv här hemma med lite gott o tagga morgondagen.

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

Songs from my heart

Nu har äntligen inflyttningsfesten blivit av, ojoj va spår de blev men kul va de iaf.. lite för mkt dricka kanske men kvällen slutade bra ändå.. Kunde nog inte ha slutat så mkt bättre faktiskt.. tråkigt bara att mina kompisar började bråka.. hamnade lite emellan där.. o jag tänker inte välja för ja tycker om att umgås med dem båda så det så..ingen är bättre än den andra utan båda är lika bra om vi säger så..

Har ångest idag eller fick de redan igår kväll.. vet inte riktigt varför, kanske för de blev lite efterfest hos mig o vi störde ev grannarna o jag kan få en varning eller nått.. hoppas inte det.. men skäms lite gör jag iaf.. vill ju hamna på god fot här o inte ha de som de blev där jag bodde förut..

aja, tur att man ska jobba nu i 8 dagar i streck så de kanske blir lite lugnare då..

Är glad att DU har insett att jag verkligen finns här för dig, det gör jag och jag stöttar dig i denna situation vilket jag tror du vet.. Även fast man vet att man för de mesta är en bra vän så behövs de höras ibland, jag blev glad för dem orden..

Nej, man kanske ska klä på sig o fixa sig lite, måste snart dra på läkarundersökning o sen möte och jobb..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

Addicted to you

Allt börjar väl äntligen falla på plats men mkt som snurrar just nu.. dock är det just nu den nya bilen som behövs ordnas med.. först o främst besiktning och sen ska den in på service i november.. men innan service borde jag ha fixat med vinterdäck, frågan är bara vart jag ska vända mig.. är totalt lost på den punkten faktiskt.. butik eller internet? det är frågan..

Annars funkar ju bilen som en klocka.. älskar den.. har även fått hem cykeln nu så äntligen kan jag cykla till bussen osv.. ska bli skönt att slippa gå..

nej, nu ska jag nog ut o pumpa cykeln så jag kan ta den imorgon..hehe
Kanske ska fixa min nya skohylla med.. hmm.. duscha måste jag göra med..

På återseende!
"Carpe diem"
/// T

Fresh start

Nu börjar de rulla på åt rätt riktning. De ringde igår från ett jobb jag sökte här i närheten och jag fick det. så idag har jag ringt o tala om det på mitt nuvarande jobb dock va inte min högsta chef där så måste tala med henne på måndag men det känns verkligen bra nu..

Trivs så jäkla bra här, känns verkligen som en ny start på allt.. Helt jäkla underbart är vad det är..

Nej, nu ska jag fara o titta på tv och köpa en box tror jag..hehe.. du det går bra nu!

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T

You make me

Äntligen har man fått uppgifterna så man kan fixa på våra hemsidor eller iaf ena en så länge. Så nu är man adm. för det. Va rätt kul o fixa lite o så *smile*.

Annars känns de väl rätt bra faktiskt.. de börjar bli bättre.. trivs i nya lägenheten gör jag allt, älskar den.

Men vågar inte slappna av allt för mkt för då händer de väl något tråkigt igen.. hmm..

Nää, ta vara på nuet är nog det bästa hihi..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Heeey brother!

Jag vet att du gillar mig även fast du inte sagt de rakt ut eller skrivit de utan kan se de på sättet du skriver på o sättet du är emot mig. Men när ska du inse de?

Fast de verkar som du har börjat inse de mer o mer frågan är, kommer du ta tag i de eller låta de va o tuffa på, på samma väg som nu?

Menar de jag skrev, jag vill att du ska vara lycklig, må bra o göra det du vill..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

När ska de vända`?

När ska de vända egentligen??
Trodde de hade vänt denna vecka men nej.. så va de inte.. ännu mer saker kommer fram o tynger ner en..suck.. inget att göra åt antar jag.. bara bita i de sura äpplet o hoppas att solen kommer fram snart..

Vet inte ärligt hur mkt mer motgångar jag orkar just nu.. allt känns så pannkaka.. precis när man tror de vänder kommer något nytt.. varför? fattar inte varför karma straffar mig just nu..

Gäller väl att hålla hoppet uppe antar jag.. får försöka att bita ihop.. men de är svårt nu vill jag lova..

Hoppas att de vänder snart!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

Why complicate life?

 
 

Okej, jag erkänner.. jag saknar dig och tänker på dig nästan hela tiden.. vet inte om det är för att jag faktiskt tycker om dig och förlorade dig eller om det är för att jag blev ensam igen.. Men saknar dig gör jag.. vill bara att de ska vara som det var.. det var så bra, det var så fint.. du var så fin, du är så fin.. vi hade så himla roligt ihop du och jag.. det kändes så bra.. du fick mig att må bra trots att jag egentligen mådde dåligt.. du fick mig att skratta fast jag kanske egentligen ville gråta inombords.. du fick mig att leva igen.. och nu står jag här själv utan dig för att ja du ville vara singel.. vad ska man göra?

Tycker de är så tråkigt att det blev såhär, för vi hade något fint på gång det vet jag.. ålder är bara en siffra.. och för oss va de ingen skillnad.. vi va på samma våglängd.. har inte haft de så bra med någon jag har träffat tidigare.. va länge sen jag mådde så bra som jag gjorde med dig.. du fick mig på något sätt att känna mig hel.. men nu är du borta o jag står här ensam kvar.. jag kan inte sluta tänka på de eller älta om de..vet att de inte är bra.. jag försöker göra allt för att slippa tänka på dig o de.. men de är svårt.. jag kan inte hålla mig upptagen alla dygnets timmar tyvärr.. önskar att så va fallet men nu sitter jag här själv o tankarna kommer smygandes igen..

känner mig lurad på något sätt.. för du visste vad jag hade vart med om när jag träffade dig och ändå så gör du typ samma sak.. förstår inte.. förstår inte hur du kan kasta bort något som va så bra.. men de är väl meningen att jag inte ska förstå de.. de är väl meningen att de inte ska va vi antar jag..

behöver nog vara själv ett tag och bearbeta allt de som har hänt, allt som hänt i sommar, det senaste året, senaste veckan.. behöver ta hand om mig o inte någon annan..

Vet att jag inte har skrivit direkt nå jätte positivt den senaste tiden.. men antar att jag har så mkt inom mig att jag behöver skriva av mig.. jag mår rätt bra trots allt de gör jag.. men behöver skriva av mig om saker för att kunna må bra..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 

 

Awake and alive

Va på kalas igår och fira en fin liten 4-årig.. stanna sen kvar o såg film.. va mysigt och trevligt..

Idag har man hunnit med arbetsintervju, lunchat med en kompis o kontaktat banken samt håller på o tvättar nu.. senare kommer syrran över o ser lgh.. ska bli kul..

Har kommit fram till att jag nog behöver vara själv ett tag, komma underfund med vad är det jag vill egentligen.. jag är rätt förvirrad just nu när det gäller känslor o sånt.. vet faktiskt inte vad jag vill.. så bäst är nog att jag fokuserar på nuet och mig själv.. Blir nog bäst så..vet lixom inte om känslorna är äkta eller om de är för att man inte vill vara själv.. de är ju trots allt två olika saker..

på återseende!
"Carpe diem"
/// T
 
Avslutar med en låt som stämmer rätt bra in just nu på nå konstigt sätt iaf känner man igen sig..

Stiftelsen- utanför din dörr

När du inte ser mig, när du inte vill vara min vän.
Kan du inte be mig, istället för att såra mig, om o om igen.
Jag tänker på oss förr. o här står jag nu, utanför din dörr.

Du säger att du vill ha mig, du kmr höra av dig, men de blir sen.
Mitt huvud går i bitar, men de är så svårt att bara gå hem, ta mig här ifrån, ta mig här o nu,
vi kan väl bara älska tills natten tar slut.

Jag tänker på oss förr o här står jag nu utanför din förr.
Ja, ta mig här ifrån, ta mig här o nu, mitt hjärta är låst.
Vi kan väl bli som förr, här står jag nu utanför din dörr.

Om den bilden som jag alltid vårdat, försvinner, har jag ingenting kvar nu.
Spelet är slut nu, du vinner igen.

I flera år har jag undrat, bilden försvagas, men här är du.
Jag vet, jag borde se mig om, igen o igen.
Ta mig här ifrån, ta mig här o nu, mitt hjärta är låst.
Vi kan väl bli soojm förr, här står jag nu utanför din dörr.

new week!

Förra veckan va rätt negativt trots flytten till min fina lgh.. trivs bra här ska ni veta.. men denna vecka hoppas jag ska bli bättre.. dax att tagga om o börja om på nytt igen..Ingen vits att gräva ner sig som jag har gjort.. men de har vart tufft då de kommer motgångar som de gjorde.. Hoppas att uttrycket stämmer " efter regn kommer solsken"

Nu sitter jag o väntar på att mamma ska komma o titta hur de ser ut o sen ska vi hämta släpet o åka hem till henne o pappa.. ska bli mysigt o mysa lite med Attila.. en ljuspunkt i livet.. så fin så..
sen blir de o tagga kalas.. då en av mina bästa vänners son fyller 4 år, stora grabben nu.. måste försöka hitta någon present med till han.. hmm.. de ordnar sig nog..

Kan ju berätta att seriepremiären i handbollen så blev de vinst för oss & det kändes bra trots all stryk man fick.. bra start på säsongen.. nu fortsätter vi såhär..
Att träna oavsett om det är handboll, fotboll eller på friskis får mig alltid att må så himla bra..
Träna är livet!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Bring me to life..

När man precis har landat så blir de återigen kaos.. jag kan sammanfatta denna vecka som KAOS!! De ända som vart positivt är mina fina vänner som jag har o lgh.. allt annat är upp o ner just nu känns de som..

fattar inte varför de alltid ska bli såhär.. jag hatar de.. jag vill också hitta lyckan i kärleken men nej.. hatar de.. vill inte.. o sen inte nog med de så har en kompis vart med om nå hemskt eller ett av de hemskaste man kan vara med om..fy va världen är orättvist.. bara hemskheter händer denna vecka, så nu undrar jag vad som händer i helgen för hemskt då??

gaaah blir galen här... inte nog med det så har man världens skavsår med.. o inte ens skavsårsplåstret verkar hjälpa.. bläää... pannkaka...

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 

Precis som jag...

Har fixat bild till körkortet nu så nu är det bara att skicka in o betala sen hoppas vi på ett nytt körkort..hehe..

Annars myst med bästa Isa idag och hon har hjälpt mig sätta upp lite speglar o sånt så nu ser de mer hemtrevligt ut.. uppskattas verkligen då jag har svårt att fixa saker på egen hand hehe...

Så nu är det bara att köpa skohylla, badrumshylla, vitrinskåp, nytt matbord/barbord plus ev. hyllor att sätta på väggen samt få upp lite mer lampor sen är det klart..

Har redan ordnat med inflyttningsfesten så nu är inbjudan ute.. kommer bli så kul..

Träffa finaste idag med.. enligt Isa så va han lika glad att se mig som jag honom.. blir så glad.. han är så fin...

Nu blir de o vila lite innan man ska dra till träningen...

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Utanför din dörr...


 
Dagen har vart knas men ändå helt underbar.. fått va med en av de bästa o träffat dig, pratat med dig.. men varför känns de inte tillräckligt för??

Kanske för att jag fick veta att en av mina närmsta killkompisar pappa gick bort i natt.. önskar jag kunde vara där för han.. men finner inga ord.. skickade iaf ett sms o skrev att jag fanns o tänker på han.. vill ju inte störa.. men ändå visa att jag finns.. ouf vet inte va jag skulle göra om någon i min familj skulle gå bort nu.. jag tror ärligt talat att jag skulle gå under.. de betyder för mkt för mig just nu..

Min ena moster är nog helt underbar.. ska få köpa hennes bil på vårat sätt så att säga.. hon rädda min vinter.. va skulle jag göra utan min släkt?

Lyssnar just nu på stiftelsens nya låt- utanför din dörr.. helt underbar.. älskar den redan..

om jag ändå kunde låta mig själv vara nöjd någon gång.. eller jag är väl nöjd men jaa känslan av att falla finns kvar... känslan att något saknas finns kvar.. kanske för att jag är osäker fast ändå inte.. vet att de kommer bli vi bara vi kör vårat race vi har gjort hittils.. o skulle de inte bli vi, ja då va de helt enkelt inte menningen.. men känns rätt men ändå blir jag osäker.. kanske för att jag är rädd.. rädd att förlora dig, rädd att falla för djupt, rädd för att bli ett par.. hmm.. jag vet då inte.. men bästa är att leva här och nu..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 
 
 


Simma eller sjunk

Vi har löst de nu o de va bara ett missförstånd, va skönt.. hoppas att de håller nu..

Nu äntligen är flytten klar.. nu återstår bara ett fåtal kartonger kvar sen så.. eller ja jag måste fixa lite saker till eller rättare sagt köpa till saker.. typ till badrummet, tv o box osv.. menmen de löser sig..

Du finns i mina tankar dag som natt de vet du... jag skulle inte göra något medvetet för att såra dig eller skrämma dig.. vill att de ska va bra nu..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T

RSS 2.0