Just like a Pill...

"Friends give us the courage to lift the blinds on our hearts, to open up and show what we generally keep hidden from the rest of the world."

Nu har helgen gått förbi i rekord fart:
I fredags var jag med på våran match & satt anteckna vilka som gjorde mål osv eftersom ingen annan kunde göra det, vi spelade dock väldigt dåligt så de va väldigt svårt att vara opartiskt, men efter mycket om & moment lyckades vi spela ovagjort, det blev 20-20 den matchen så det var skönt. Efter matchen åkte vi till en lagkamrat & förfesta lite & sjung singstar sen drog vi till ett ställe som heter på G & efter det drog vi till Teatern så det blev en helkväll med lagkamraterna i NT, kom inte hem förs vid 04 på morgonen, men det var det värt *ler*
Dock så var det rätt tråkigt att Sverige förlorade mot Frankrike & fick spela i bronsmatchen istället för Finalen, men de har kämpat på bra så de ska vara stolta ändå!

På lördagen sen var det upp tidigt för att klippa sig & sen blev de väl lite tv tittande, dock ingen träning för knät denna dag mer än promenader då, sedan på kvällen hängde jag med syrran & festa lite men vart rätt lugnt!

På söndagen var det återigen dax att åka & kolla på handboll med andra laget, de spelade lite dåligt i början men sen spela de upp sig & lyckades vinna till sist matchen! Bra gjort tjejer! Dock börjar jag känna att det börjar klia allt mer i mina fingrar nu så man har svårt att sitta still på matcherna & även på träningarna.. vill ju spela NU!
Aja, efter matchen åkte vi hem & då va det dax att se bronsmatchen, Sverige gjorde en bra kämpar match men förlorade tyvärr med udda målet, va riktigt trist! Men de ska vara stolta ändå!
Efter den matchen var det dax för en promenix med syrran & handla hem lite mat, när jag hade kommit hem ringde A & kom över så vi satt & kolla på finalen mellan Frankrike & danmark som vart en riktig rysare, hejade på Danmark men tyvärr föll de i förlängningen, vilket var sjuktrist men Grattis Frankrike igen!
Resten av kvällen bestod av Solsidan & lite Wallander!

Idag har jag återigen vart hos sjukgymnsten & gått igenom dag 2, det gick bra fick även ett träningsprogram jag kan köra på våra träningar nu, så nu jäklar ska jag träna för beachen 2011 & för att så snabbt som möjligt träna upp mina muskler i knäna igen så jag får stå på planen inom kort. Hon tyckte jag skulle vänta 1 månad till innan jag får spela match så jag ska fint vänta men det kommer att vara tufft, men jag ska klara det! inga dumma skador här inte!
Ne, nu snart väntar en promenad med A & Lilla L om han vill vakna snart!
Kanske ska ta en smörgås innan vi ska gå börjar bli små hungrig...

På återseende!
/// T

"Carpe Diem"



Keep me safe while I sleep...

"There is always going to be that one person you wish you could be with, even after knowing that person doesn't want to be with you."

Ja, nu har det gått några dagar sedan sist jag uppdaterade min träningsstatus men jag har haft fullt upp hela veckan & knappt vart hemma.

I måndags åkte jag med på våran träning & fick stå lite i mål, det gick hyfsat men eftersom jag inte får springa riktigt än så kan jag inte röra mig så jag ska så det vart lite stelt & lite väl mycket mål som gick in men det var kul att vara delaktig plus att jag använde mitt kära knäskydd som jag börjar trivas med. Annars på dagen så gjorde jag mina rörelseövningar & kom fram till att jag kan göra alla övningar nu, det känns jätteskönt.

Tisdagen så åkte jag in till NT för att träffa min kompis L, vi shoppa lite & käkade. Tanken var att jag skulle ha åkt med på våran match som support men då behövdes det en bil extra & det kändes ju lite dumt så åkte hem till en av mina närmsta kompisar A & hennes familj, käkade lite & lyssnade på deras företag som de har gått med i, Amway, låter ju intressant men jag har inte riktigt tid för att vara försäljare också, så kanske köper något av dem bara, verkar ju vara bra produkter. Efter det fick jag dem att kolla på Sverige - Danmark i handbolls VM men Sverige spelade inte så bra så det var inge kul match direkt. Hur som helst fick jag sedan reda på att jag hade kunnat åkt med på våran match iaf, synd att jag missade det för de spelade bra & efter 8 måls underläge lyckades vi spela oavgjort mot dem - wiihoo!

Onsdag var det dax att träffa sjukgymnasten igen & denna gång fick jag cykla i 10 minuter & sen gick vi igenom ett program jag ska göra en gång i vecka men på måndag ska jag dit igen & gå igenom nästa program som jag ska göra dag 2, har fått hem pappret redan. Det känns riktigt bra, dock har man ju lite träningsvärk men då har man ju gjort något - wiihoo. Annars gick jag till våran träning på kvällen & var även med de vi tränar innan, provade att skjuta lite men fick lite känning i knät så fick lugnt stå på sidan av & titta. Men på uppvärmingen våran så va de en kort så jag ställde mig i mål för minihandbollsuppvärmingen, det var kul. & i slutet av träningen stod jag i försvar. Gu så svårt det är att inte röra sig för mycket. Tur att jag har fått knäskyddet annars hade väl knät hoppat igen för länge sen, hihi...

Torsdagen så åkte jag in för att först träffa min bror & gratta honom samt ge hans present från oss alla, sen träffa jag min vän L & solade lite solarium, det var riktigt nice. Efter det så träffade jag min andra vän A.J. & vi käkade snackade skit & strosa omkring där i NT. Sedan åkte jag in till stor stan för att se Hockey med J & hennes vän M, det var riktigt kul, trist bara att matchen inte va någon höjdare, man satt ju bara & tänkte på handboll, haha.. plus att DIF förlorade med 2-1 mot södertälje så. Men DIF gjorde första målet i första perioden efter bara 39 sekunder & det var riktigt kul att se.

Idag, Fredag: Ja, jag tänkte göra lite rörelseövningar med knät annars måste jag diska & senare blir det att åka till NT igen för att vara med på våran match, tyvärr har vi samling precis samtidigt som Sverige möter Frankrike i semifinalen, lite trist att missa den men jag har min mor jag kan ringa till, tur att ens föräldrar är lika intresserade som jag när det gäller sport så man kan bli uppdaterad av dem, hihi.. efter våran match så ska vi ut & ta någon öl eller drink, det ska bli kul -lovely.

På återseende!

/// T

"Carpe Diem"



Predictions are nothing but warnings, until they happen...

Har inte kunnat eller orkat tränat så mycket i helgen med mitt knä då jag har haft fullt upp med annat, men däremot har jag ju gått rätt mycket så har ju tränat det på så vis i alla fall. Idag blev men återigen väckt av detta borrande så nu sitter man här & försöker peppa sig själv, aja får det positiva att jag kom upp & tvätta trots allt. Har också tränat lite idag & kan nu göra i stort sätt alla övningar som jag ska göra innan jag får belasta knät helt med styrka. Har dessutom fått ett special knäskydd som jag ska använda när jag går & springer mycket för att undvika att få knäskålen att hoppa ur led igen, så får väl se hur länge jag måste använda det, kanske hela livet när det gäller träningen men tror inte jag borde behöva den sen när jag går inte. Så pass mycket borde väl musklerna klara av tycker jag. Annars i veckan så ska jag på hockey troligen & se handboll på tv & i real life. Sporten är mitt liv just nu, finns inte så mycket annat att göra när man är hemma såhär.
Sen ska jag väl köpa ett simkort för 3 månader & börja simma i badhuset, det ska bli skönt!

Nej, nu blir det frukost & lite skön musik, ev. en film med kanske!

På återseende!
/// T
"Carpe Diem"

Have you heard the news today...

“Only as high as I reach can I grow, only as far as I seek can I go, only as deep as I look can I see, only as much as I dream can I be”

Detta citat hittade jag på facebook & tycker att det stämmer ganska bra in på livet faktiskt... För inte kan man söka längre än man kan gå?
Tror jag ska börja använda mig av denna blogg som en tränings- & Rehab blogg hur det går för mig & mitt knä. Nu är jag snart inne på vecka 2 efter operationen som var torsdag den 13/1 & gick jättebra. Däremot var det inte menisken som man har trott utan det visade sig vara så att min knäskål hade hoppat ur led i samband med när jag skadade mig & därmed hade det skett en broskförflyttning. Konstigt men de är bara sånt som händer mig, haha..
Hur som helst så tog de bort brosket & jag har påbörjat min Rehab. nu med knät. Det går rätt bra faktiskt, tränar ju mest rörelse stabliteten & balansen nu.
Men from nästa onsdag så blir det nog lite styrka också, det ska bli skönt att komma igång ännu mer. Var till en sjukgymnast igår & det gick bra visade sig att jag har full rörelse i mitt knä däremot måste jag strecka ut det lite så att lårmusklerna blir för korta i bak var visserligen bara minus 5 grader & det efter en vecka är ju inte dåligt.
Har bestämt mig för att jag göra lite andra styrketräning i samband med när jag tränar knät så att jag inte tappar musklerna någon annanstans. Idag gjorde jag kanske 15 situps & det kändes, hmm, lite otränad kanske? Haha...
Får se om man gör lite mera rörelse träning & stablitet senare med knät. Funderar på om jag ska städa lite här hemma.. kan behövas...
På återseende!
/// T
"Carpe diem"
Melanie Fiona - Monday morning
Have you heard the news today
I'm leaving town
I'm cashing out
This town's too small for me to stay
The time is now
I'm heading out

Baby, I still need ya
But if you stay
I'll leave ya
Cuz I gotta get away
And if I ever see ya
My heart is gonna bleed
But I'm leaving either way

My darling baby
This is a warning
Said that I'm leaving
On Monday morning
You'll get no answer
No use in calling
Because I'm leaving
On Monday morning

This flower needs somewhere to go
No room to grow
On these dusty roads
I got two tickets and a dream
8:15 I'll save you a seat

Baby, I still need ya
But if you stay
I'll leave ya
Cuz I gotta get away
And if I ever see ya
My heart is gonna bleed
But I'm leaving either way

My darling baby
This is a warning
Said that I'm leaving
On Monday morning
You'll get no answer
No use in calling
Because I'm leaving
On Monday morning
Monday morning
Monday morning
Monday morning (not Tuesday, baby)
Monday morning
Baby, I still need ya
But if you stay
I'll leave ya
Cuz I gotta get away
And if I ever see ya
My heart is gonna bleed
But I'm leaving either way

My darling baby
This is a warning
Said that I'm leaving
On Monday morning
You'll get no answer
No use in calling
Because I'm leaving
On Monday morning


Seize the day!

Jaa, nu är det ett nytt år & nya möjligheter... jag kan bara säga att livet leker & innan det nya året så var jag i idre med många härliga människor, helt underbart att fira det nya året där! Lyckades tappa bort min mobil & få den återfunnen...haha.. typiskt mig.. annars dras jag med en meniskskada men ska göra en titthålsoperation på torsdag så bara 4 dagar kvar... wiihooo..

Utöver det så har jag precis råkat ut för vätskebrist & tuppade av 2ggr inom några minuter i fredags natt men hade tur att det finns hederliga människor som hjälpte mig så ett stort tack till dem, ordningsvakterna & ambulansförarna samt till DS som hjälpte mig med detta.. nu börjar jag bli helt återställd känner jag.. försöker pressa i mig så mkt vatten jag bara kan..Måste ju återställa blodtrycket så att jag kan opera mig om 4 dagar ju! *smile*

Annars kan man inte klaga alls, 2011 kommer att bli mitt år det vet jag!

"Carpe diem"
på återseende!
/// T


What is life when you can´t take twos
Both the good shit and the blues
Carpe diem
I don´t care if it´s wrong or right
Gamble hard and just shine some light
Carpe diem
But what about the tomorrow
I don´t really wanna know
About all the cares and the sorrow
I ain´t gonna let it show
You put all eggs in one basket
That´s the way I wanna live
You´ll end up stiff in a casket
Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once
I don´t care if I ain´t got no gold
When I´m dusty, gray and old
Carpe diem
Play the card you got up your sleeve
You can´t bring nothing when you leave
Carpe diem
So what about the burdens
I´ma let em´fade away
A life without some insurance
I´ma take it day by day
You piss away what you´ve worked for
That is a point of view
I promise you will just hurt more
Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once
Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once

RSS 2.0