In the heat of the night



Min nya posé!


Nu sitter jag återhär igen och de va ett tag sen jag blogga... hmm.. kan börja me att säga att jag har varit sjuk i snart över en vecka.. ont i halsen, hosta, feber och dylikt men börjar väl bli någelunda frisk nu tror jag..hehe. sitter dock och väntar på att läkarstation ska ringa upp mig.. får se va de säger om jag behöver ta några prover eller ej... *suck* hatar att vara sjuk... hehe.. knasigt.. jag brukar som aldrig bli såhär sjuk men men.. de löser sig.. hur som helst behöver jag ändå recept till min astma.. ehh.. jag vet ju inte ens va jag ska säga.. ehm.. hej jag har ont i halsen hjälp mig! de går ju som inte... bläää.. vill vara frisk nu.. men icke missar t.o.m våra första seriematch ikväll p.g.a. att jag är sjuk.. F*N!


Annars då har jag tagit de lungt sista veckan på semestern och bara umgåtts me mina vänner, spelat monopol, sätt film, lirat tekken 5 och va ute en sväng på krogen och dansa men nykter.. *stolt*  jag har en förmåga att alltid ta något annars även fast jag säger att jag ska va nykter hehe.. men jag orkade helt enkelt inte dricka något.. har ju vart sjuk så.. har fortfarande ont i halsen men känns bättre en annars.. hmm..




Med min mor visade röntgen vara bra.. hon hade bara lite åderförkalning men de va visst inge fara och någon kotta som va lite tilltryckt för att hon är så spikrak i ryggen.. (i vanliga fall är våran ryggrad kurvig men hennes är rak) och hon ska ner och ta nya prover imorn och se hur illa hennes njurar har blivit.. får hoppas att det är okej.. det känns bättre iaf att veta att de inte va någe allvarligt det hon fick.. usch.. jag vill verkligen inte förlora henne nu!  och det kommer jag nog inte som det ser ut nu.. njurarna går ju som att få en ny om inte kroppen stötter bort den då !


På återseende!
/// T

Stop and stare!




Nu har det gått ett bra tag sen jag skrev här.. har inte haft ork helt enkelt.. vet inte va jag ska skriva...
Två helger har gått och förra helgen drack jag med mina lagkamrater och de sluta me att jag vakna upp i min säng iaf... hehe... drack för mycket helt enkelt va bakis i två dagar efter.. inte bra.. sen kom den här helgen.. och jag som skulle ta de lungt tjena.. på fredan kom, A, N och hans kusin T hem till mig och förfesta innan vi drog ner till 100% bar och krog som hade premiär då.. och vi dansa och sen sluta de me efterfest hos T.. de va kul tills de hände en trist sak men skönt att de har gått bra iaf fick jag reda på för ett tag sen... *andas ut*
Sen kom lördan och jag som kom hem åtta den morgon va såklart seg hela dagen men sen börja nästa festande.. vi va hemma hos A och förfesta jag, syrran och L innan vi drog ner.. men den kvällen sluta me att jag betedde mig som världens egoist (inte medvetet) och A hamna utanför vilket jag inte ens märkte.. hur dum får man vara? Annars va de kul dansa och snacka me folket man kände... sen sluta de me efterfest hos mig men jag somnade i min fåtölj i stackars T knä..hehe... kan säga att jag kom inte upp förs sent den söndag...Och söndagen vart en mysdag med pizza, cola och film He´s the girl me L och sluta me fika hos syrran och såg skicka vidare (en av de bästa filmerna jag någonsin har sett, den och amerikan history X båda har sådant bra budskap) Och innan jag somna såg jag på step up 2 -the streets och spanna på snyggingen i filmen hihi..
  
 


Annars mår jag nog inge vidare måste jag säga.. jag är så jäkla orolig för min mor... hon va ju in och tog röntgen i förra veckan och ska väl få besked idag va jag vet om hon inte har fått de redan.. jag har inte pratat me henne sen den dagen typ och de va i onsdags.. vet inte varför men jag har väl som skjutit på de och velat förtränga allt.. därför jag har druckit som ett as och betet mig som ett svin.. jag vet att de inte är någon ursäkt.. och jag vet att jag inte får hålla på såhär.. de är inte bra.. jag måste ta tag i de och prata om de.. men jag har inte kunnat.. och kan typ fortfarande inte.. de är för tungt.. jag vill inte förlora henne.. hon är mitt allt.. hon är ju ändå min mamma... fan.. varför beteer man sig så knäppt när de är någe tungt speciellt när man dricker.. jag som skulle hålla mig nykter.. borde väl kanske ha gjort det men jag kunde inte.. jag ville inte.. jag ville bara bort från allt... det känns som jag faller!  jag vet att jag borde ringa mamma idag.. men jag vågar inte.. jag vill inte veta om de är något dåligt!  vill inte!

på återseende!
/// T

Confused




Prata med mamma imorse, fick lite oroväckande nyheter.. jag vet att hon är dålig men de verkar bli sämre och sämre.. jag känner mig rätt förvirrad vet som inte om jag ska gråta eller vad jag ska känna.. mer än att jag är maktlös.. jag vill inte att hon ska vara dålig speciellt inte så som hon är nu... jag är skitrorolig.. och jag har ingen jag kan prata med eller rättare sagt jag vet inte vad jag ska säga eller vem jag ska prata med... det känna så konstigt alltihop.. . Hon har njursvikt och njurarna har som sjunkit som sagt men alla andra värden är bra..

det som oroar mig nu är inte själv njursvikten utan att hon har yrsel, illa mående och har även kräks samt kan inte gå utan att vingla.. det är det som oroar mig rejält kan jag säga.. skit.. jag är rädd!

Ska på typ arbetsintervju idag för en vikariepool för barnskötare vilket känns toppen... ska snart ta en dusch och fixa mig samt packa ner de jag ska ha me mig och handbollsgrejerna...har ju träning sen ikväll!


På återseende!

/// T

Handball is tha shit!




I helgen har jag vart på cup i Hedemora/avesta! Vi åkte ner på freda kvällen och kom hem på sönda kvällen!
Vi åkte upp med tre lag ett a-lag och ett b-lag i Rimbo och ett Almunge lag! det sluta med att vi va precis ett helt lag i varje grupp (alltså 6 st plus målvakt och vi kunde ha haft en avbytare bara det att två va sjuka så)
Så på morgon på lördagen drog vi ut b-laget och de vart ett a-lag som spela i Avesta (elitserie och div 1 lagscupen) och almunge då! Jag fick spela med almunge och det gjorde inget för jag visste att även om jag hade fått spela med a-laget så hade det inte blivit så mycket matchtid och jag åkte ju ner för att spela handboll inte för att sitta på bänken. Och min tunering med almunge visade sig vara den bästa någonsin för min del lyckades snitta med ungefär 4 mål per match och fick även förtroende att lägga straffar vilket jag satte ungefär 3 av 4 möjliga så mitt självförtroende har höjts rejält sen denna helg! sista matchen vi spelade i lördags vart jag även matchen bästa målskytt med 5 mål varav en var straff! riktigt kul! på söndag klev vi upp 06:00 och då fick jag beskedet att ta me mig matchgrejer till a-laget och fick spela med dem med och sen åka spela med almunge igen... va riktigt kul och få det förtroendet! Trots att jag inte har spelat så mycket linje denna helg så lyckades jag prestera bra både på niometer och kant! vilket var kul! Jag är riktigt nöjd över min insats denna tunering trots att jag fick skavsår redan första matchen jag spela så fortsatte jag hela tunering ut men har dock fått köttskavsår av allt spelande så måste ner på apoteket idag och köpa skavsårsplåster... hehe.. men är man dum och bara tar med de nya handbollskorna så får man skylla sig lite själv men nu har jag lärt mig...hehe..


Sammanfattning: Denna helg har vart en av de roligaste handbollsminnen jag har! Fick tillbaka gnistan för handbollen rejält och jag fick de bevisat för mig själv att jag är bra handbollspelare vilket är riktigt kul! de har ju vart lite si och så med självförtroende förra säsongen.. så att börja med denna starten kunde inte ha varit bättre! ikväll ska vi ha först spelaremöte och sen ska vi till våra tränare på möte och prata om helgen m.m. kommer bli bra det!


Handball is tha shit!


På återseende!
/// T

Life is like it should be!



Kan börja med att säga att denna helgen har varit en av de roligaste på länge!
Jag har kännt mig riktigt glad och på topp hela helgen! Har varit underbart och lärt känna nya människor!
Min start på de "nya" livet kunde inte ha börjat bättre! Allt känna great!


Fredag: Li var här och sov från torsda till lörda! så i fredags var vi hemma hos mig och käka tacos me syrran och barnen först.. sen kom A och hennes sambo N över och vi lira fia med hutt innan vi drog ner till byn.. trodde de nya stället hade öppnat 100% men icke så vi satte hos på top kapi.. va roligt sälskap så kvällen vart toppen trots att de va dött ute hehe..
Vart en tidig kväll (skönt)


Lördag: Vi vakna och började fixa oss och packa väskan för kryssningstajm! Efter det drog vi och handla lite till grillning som skulle ske innan vi for till sthlm och båten! när vi kom hem tog vi vårt pick och pack och gick hem till syrran för fika! riktigt smarrigt med äppelkaka + vaniljsås och glass vill jag lova!  sedan va de dax och traska till A och N för att grilla! Riktigt mys och gott var det! Efter maten så var det då tajm för att åka in! bilen vart full med 6 pers då med föraren! när vi kom in till stan veva vi ner våra rutor och hade allsång.. riktigt skoj! och va folk glodde! haha.. :) roligt var det! när vi väl kom fram fick vi dock vänta någon timme me att gå på båten med de gick fort och sen började partyt.. fast lite kul! Jag och Li plus en kille till skulle sova i lilla hytten bara de att när vi kom ner så va de ju värsta klasofobi hyttarna.. ihhh.. no way! så vi drog upp till den andra hytten me all packning och grejs! hihi! sen va de tajm för party!


Söndag: vakna upp och dax för lunch/frukost för klockan va ändå 10:00 svensk tid.. tidig lunch eller vaddå? hehe..
gott va de iaf! sen vart de lite kortlir och landhockey m.m. kul var det iaf! va lite trist att komma hem faktiskt.. lite ensamt!  vart sent i säng närmare tolv va nog klockan innan jag somna och sen upp 05:00 imorse för att jobba.. zzzzz..


nee, nu ska jag kila vidare!


På återseende!
/// T

RSS 2.0