when it was good/ Dead and gone

vet inte riktigt hur jag ska kunna lägga upp länken till youtube när det verkar vara fel på html.. men får återkomma helt enkelt.. :P

Gotland

Ja nu kommer min lilla uppdatering om Gotlandstrippen.. ska vi se hur det ska gå bara.. tur att jag förde lite dagbok då jag var där... annars hade det nog inte gått så bra att komma ihåg..hehe.. :)

Dag 1: Resan gick bra och jag satt i kafeterian på båten och lirade lite kort för mig själv samt läste lite. När jag kom fram mötte min kompis mig och vi åkte hem till henne och käkade nachos.. efter maten for vi in på invigningen innaför murarna i visby... va riktigt kul att se invigningen för medeltidsveckan faktiskt..sen titta vi lite på nå serier och så vart det sovtajm.

Dag 2: Denna dag så lekte vi turister och vandra omkring på medeltidsmarknaden i stan och käka lunch på donken.
När vi kom hem vart det en kort powernapp innan det va dax för att grilla flinta och äta med potais/morötter i ugn.. mumsigt värre va det att desutom äta utomhus.. Efter maten gick vi en promenix till elljusspåret och tog nog 2-3km spåret med hundarna och lillkillen..

Dag 3: Eftersom det va mulet denna dag så passade det perfekt att åka till fårö och kolla hur det ser ut där.. vi såg guttenburgarna och så käka vi lite pizza till lunch.. på vägen hem så slockna jag på en gång.. va hel slut..när vi kom hem och hade ätit middag så gick vi 5km spåret denna gång och sen hyrde vi film och såg marley och jag.. riktigt rolig, sorlig, drama film.. rekomenderas..

Dag 4 :
Denna dag så tog vi en liten roadtrip till badstranden utanför visby och badade lite..annars gick vi samma runda som dag 2. fast efter några nätters dålig sömn pga rethosta så mådde jag inte så bra denna dag.. menmen..

Dag 5: Idag va vi turister igen..va rätt mysigt faktiskt.. annars va de bar en lung kväll som bestod av att spela lite buzz och chilla..

Dag 6: Denna dag for vi till tofta och bada.. va en riktigt mysig badstrand som man verkligen fick känslan av att vara utomlands på.. annars vart det middag ute på en resturang.. smarrigt värre.. och annars hände de inte så mycket mer---

Dag 7: sista natten på Gotland.. hände dock inte så mycket.. vi hyrde film och chilla..

Så va min Gotlandsresa.. va rätt skönt faktiskt att inte ha gjort så mycket.. men va rätt slut ändå när jag kom hem..haha..

På återseende!

/// T

Ladder 49




Nu är jag hemkommen från Gotland.. eller kom ju hem i söndags men har haft lite och göra så inte hunnit uppdatera något här.. och mindre lär det bli nu när jag ska planera inför hösten med jobb, träning och studier..får se hur det hela slutar.. men hur som helst ska det bli skönt när allt är över och man kan slappna av.. sen har jag ju mycket jag måste göra inför flytten med.. men som tur är har jag som sagt lite tid på mig så det kommer att ordna sig..
Puh va jag är trött idag.. sov knappt någonting i natt eftersom jag hade så mycket att tänka på.. hoppas att det går bra att jobba.. egentligen borde jag väl kanske inte det med tanke på hur trött jag känner mig men eh måste få in lite pengar med..

Såg på en bra film ihop om att jag skulle somna men som sagt filmen va för bra så jag kunde inte somna och nu är det för sent att ta en tupplur då jag måste gå om ca en timme.. men vi får se..  hur som helst så va filmen grymt bra.. handlar om brandmän och va de offrar egentligen för att rädda andras liv.. sorglig men helt ja, jag kan inte hitta ord till det.. men jag satt fast klistrad och tårarna strömma ner för mina kinder.. va länge sen en film kunde beröra mig så att jag inte kan hålla tårarna borta.. Ladder 49.. lägg det på minnet.. *ler*

Nej, nu ska jag ta ett bad ihop om att känna mig som människa igen.. hehe..

Uppdateringen om Gotland kommer inomkort!

på återseende!
/// T

RSS 2.0