Thanks for the memories




Usch har hänt hur mycket som helst på sista dagarna.. jag vill verkligen inte vara själv..haha..Har supit gärnet hela helgen.. i fredags jobba jag först till elva på kvällen sen kom sist och hämta mig och vi drog till trädgårn men de va rätt boring och jag skulle va nykter så vi drog hemåt och gick ut här i hålan istället och jag söp gärnet.. lyckades hamna på efterfest med ex:s kompisar haha.. plus hans nya tjej.. visste att de va hon.. Gah blir lite smått arg på han att han har ljugit men de är chill men de är däremot inte chill och få världens utskällning för något man inte vet va man har gjort... och sen inte ta reda på fakta först innan man skäller ut någon.. och de va väl inte hela världen de som jag fick utskällning om de va ju bara ett missförstånd..och grejen är att han får väl skylla sig själv om han dumpar mig och går direkt till henne sen... not my problem.. hade jag verkligen velat sappa det så hade jag berättat för honom va hon egentligen sa till mig men jag vet inte ens om de är lögn eller sanning och jag vill inte lägga mig i.. det är deras problem not mine... sen att jag råka hänga me en kompis till han hem och sova där (inget annat hände mer än lite hångel) det är en annan femma men det ska man inte bli arg på.. och va är det han säger.. jo, jag såg er allt.. hmm fan spionerar han på mig eller.. ringer och grejer.. fan jag får väl göra om jag vill.. det va han som dumpa mig...inte tvärtom och det kommer aldrig bli vi någonsin.. thats the thing! Jag förstår faktiskt inte varför jag stod ut så länge som jag gjorde menmen.. shit the same.. nu lever jag livet istället.. weeiiiii!!!


Everything I ´ve work for you took away in a minut... But thanks for the memories!


På återseende!
/// T

Protect me from what I want

None


Oj, nu va de ett tag sen jag skrev och det har hänt rätt mycket.. jag har försökt och gå vidare bland annat men de går väl sisådär måste väl erkänna att jag fortfarande har känslor för dig dock! Och jag är väl avensjuk att du har kunnat gå vidare men inte jag... *suck* Jag har festat loss lite.. i lördags var jag med L och vi titta lite på kläder, käka middag tesammans och sen drog vi till trädgårn och sen vidare till mobergs va kul och träffa folk!  Sen på sönda lite småseg gick vi och sola jag, hon och syrran (som va me ut med) och sen for vi och lira minigolf käka ju försås på MC´donalds med emellan och efter det for jag och syrran hem och sprang plus att vi tog ett kvällsdopp efter det.. nice nice.. :)

Dock är livet en ända röra.. jag vet inte varken ut eller in.. jag känner bara för att ta mitt pick och pack och dra någonstans.. bort härifrån... varsom helst.. jag kan bo i sthlm ett tag bara jag kommer härifrån.. de är lungt kan pendla därifrån om jag ska jobba och de.. vill inte vara här hemma nå mer för mycket minnen och tänker för mycket..

Onsdag: Jobbade först till halv elva och sen börja jag om klockan 18.. innan dess va jag kattvakt och va me ina., sen när jag sluta 22 drog jag till trädgårn..och de va hur kul som helst.. träffa på J där och hmm ja mitt ex.. *suck* lite smått jobbigt.. men de går över..

På återseende!
/// T

I cry in the silence

It´s a sin

Hmm.. jag vet faktiskt inte vad jag tycker om dig.. fick den frågan igår.. eller rättare sagt att säga att man tycker om någon kan tolkas på olika sätt och hur mycket med.. det vet jag faktiskt inte.. de har trots allt nyss tagit slut med en kille.. visst skulle jag kunna tycka om dig massor för de.. men risken är ju stor att de är en sån här komma över grej.. och dig är den sista killen jag vill såra.. ärligt...  om jag vill ha dig så ska de va till max utan att vara osäkert.. annars vill jag ha dig kvar som vän bara...


Just nu leker jag bara livet och flörtar gärnet tills jag verkligen känner att dig vill jag stadga mig med.. är jag det minsta osäker så är det lika bra att dra.. eller om killen säger att han inte är kär.. va är de då för mening om man själv är tokkär.. eller tvärtom..  man sårar bara varandra tillsist likadant om man bara tycker om varandra med... tur att man har hela livet på sig..


Saknar någon att hålla om.. saknar att ha någon att komma hem till.. kan du bli den personen?


På återseende!
/// T

Broken

Jag måste nog erkänna att jag mår rätt dåligt av de som har hänt.. vet inte riktigt varför men de gör jag...vet att det va bäst såhär men ändå känner jag mig illamående och tycker att de är astråkigt.. antar att jag kanske fortfarande är kär i dig.. Jag mår jättedåligt av att du tycker om någon annan och säkert håller på med henne i denna stund... jag vet inte varför är glad för din skulle ändå för jag vill ju att du ska vara lycklig.. men bara tanken om att du tycker om någon annan får mig att må illa.. jag vet faktiskt inte varför.. jag bara för de... jag menar jag raggar ju för fullt själv.. men ändå.. tanke på dig med någon annan får de att vända sig i magen på mig.. ska det vara så???  
 

Varför bryr jag mig så jäkla mycket om dig.. bästa är väl att jag inte pratar me dig på bra länge... jag får nog lov att undvika dig.. jag mår för dåligt för att orka ha kontakt... om ett tag när jag har bearbetat det här så kommer det att bli bra igen då kan vi säkert vara vänner.. för grejen är den att jag har tänkt tanken.. att vi kanske passar bättre som bara vänner.. det har jag... men ändå.. mår jag såhär just nu... är väl rätt känslig av mig när det tar slut med någon och det inte är jag som har tagit de beslutet.. jag behöver oftast samla mod till mig och kraft innan jag kan göra något sånt...  kanske fegt men vad ska man göra då? man vill ju inte förhasta sig... jag mår dålig över att jag har låtit dig behandla mig som skit ibland och ändå förlåtit dig fast du inte ens säger förlåt... jag mår dåligt över att jag har låtit dig komma i första hand av min fritid.. får jag chansen att va me dig så skippar jag andra planer.. bara för att få va me dig... så funkar jag när jag satsar helhjärtat i något.. jag ångrar ingenting att vi har träffas eller så.. eller att jag har låtit dig komma i första hand.. de känns bara förjävligt just nu.. eftersom allt sket sig iaf... men jag kan ju trösta mig med att jag har försökt iaf.. jag kan inte göra nå mer nu... man kan inte tvinga någon att tycka om en... jag kan inte tvinga mig att tycka om någon heller... jag vet faktisk inte om jag kan tycka om någon just nu på riktigt.. är det rätt person kan jag säkert det.. men tror att risken är stor att de blir lite som en överfarts grej...  det vill jag inte ska hända speciellt inte en person eller två.. *suck* allt jag vill är att må bra och det gör jag mesta dels av dagarna men fort jag vaknar eller kvällen kommer då kommer illa måendet igen... jag vill inte... men de gör de.. klumpen i magen är där hur mycket jag än försöker få bort den.. antar attt jag kommer skriva av mig rätt mycket nu... måste göra det... annars kommer jag hålla allt inom mig och det får jag inte.. då går jag under...

JAG VILL MÅ BRA NU!

På återseende!
/// T

Tears don´t fall...




Jag kom och tänka på en sak när jag va och träna lite med friskis och svettis.. att va rolig man är egentligen.. alltså inte rolig med skämt och så utan hur knäpp man är.. även fast man känner att det inte kommer att funka och man har ledsnat så stannar jag kvar,, varför?  jo, det kan jag svara på.. jag är rädd för att bli ensam.. det är helt enkelt så... jag vill uppleva den sanna kärleken och när jag hittar någon som jag får intresse för så kämpar jag in i det sista att det ska funka.. även fast de är dumt att misslyckas hela tiden... varför? jo, just det man är rädd för att bli ensam... hur mycket man än vrider och vänder på det så kan man inte ändra en person eller tvinga någon att tycka om.. vad är det för mening med det.. om man förhäxar en person så att den är dunder kär i en.. då är det ju inte äkta.. kan man leva med det? Jag kan då inte det... Jag tycker inte ens om one night stands.. om jag ska ha sex med någon så ska det vara med någon jag har känslor för.. jag har provat men de va inte min grej det där... varför ska man då fortsätta med de?  Jag dömer inte dem som gör det. det är deras val...


Hmm.. Jag har kommit fram till en sak till fast det gjorde jag för länge sen... jag har bara älskat någon riktigt ordentligt en gång.. du vet den där kärleken man bara drömmer om ska hända.. där man känner att allt klaffar.. de har jag bara kännt en gång i mitt liv hiitls.. och ändå varade det förhållande knappt 2 månader... tyvärr va de massa komplicerade saker som gjorde att de tog slut och att vi hitta varandra..Jag har förlåtit honom för det val han gjorde.. jag förstår verkligen det gör jag... men jag har faktiskt inte kunnat bli kär eller tycka om någon rillräckligt mycket för att känna mig sådär hel igen.. men när jag träffade R så vet jag inte vad som hände.. men jag vågade satsa på honom iaf.. de vara ju ett tag och de har vart helt underbart...han fick mig att förstå att jag kan älska igen.. alltså inte för jag älskar/älskade honom.. eller jo, klart jag gjorde men på ett annat sätt.. man kan älska personer på olika nivårer.. min nivå för honom va väl förälske först och kanske rent av kär ett tag men absolut inte nu.. Jag saknar faktiskt den där helheten jag kände med han jag prata om förut.. de vi hade va verkligen äkta.. synd bara att vi träffade vid feltillfälle... Det var han som fick mig att förstå va äkta kärlek är och hur det verkligen känns.. jag har aldrig kännt så tidigare.. men jag hoppas och tror att jag kommer att göra det i framtiden antingen snart eller såmåningom..och han kommer vara min soulmate... Jag tror att det finns en äkta soulmate för alla där ute.. och när man väl hittar honom/henne så vet man det rätt snart.. tyvärr kanske inte all hittar eller ser den person som är rätt för än... I believe in love but where is´t?


På återseende!
/// T

Byebye my happy ending!




Det är verkligen så det känns just nu.. eller inte helt.. men snart så.. fast jag måste erkänna att jag själv va påväg att lämna dig innan du lämna mig stående här.. bara det att de kom som en chock.. jag va inte riktigt beredd den här gången.. eller ja.. jag förstod att de inte skulle hålla så länge till men såhär snart de trodde jag inte.. men tack för att du berätta endel av sanningen den här gången.. men du skulle ha sagt de från början då hade de inte behövt gått såhär långt.. jag är arg på dig för att du ville prata nykter men kom full tillsist iaf... jag är arg på dig för att du har gått "bakom ryggen på mig".. jag är arg på dig för att du är så omogen och inte kan klara av något seriöst just nu.. jag är arg på dig för jag tror jag ändå vet vem du pratar om fast du säger att jag inte känner henne.. har mina misstankar.. inte för att jag bryr mig så.. men vi tjejer ska ju alltid jämnföra.. haha.. *sjuk* ... Jag är arg på dig för att du har ljugit för mig och det rätt upp i ansiktet... jag är arg på dig för att du är så jäkla feg... jag är arg på dig för att du slängde tandborsten när det borde ha vart jag som skulle göra det.. (ett sätt att säga hejdå själv lixom) Jag är arg på dig för att du tycker om mig mer än vad du säger och borde... jag är arg på dig för att du inte kan låta dig själv bli kär... jag är arg på dig för att du håller med "grejer" och blir helt fucked up i huvudet... jag är arg på dig för att du fått mig att öppna mig igen för någon... jag är arg på dig för att du faktiskt har fått mig att gråta...


altl jag ville igår var att sitta i ett hörn och gråta.. allt jag vill idag är att älska, glömma och förlåta... jag vet att jag sa att vi skulle försöka vara vänner men bollen är hos dig just nu.. bryr dig ett dugg om mig så kommer du fråga hur de är.. gör du inte de så vet jag vilket rötägg du va.. och va då rädd när du träffar på mig för då vet man aldrig vad jag får för mig att säga, göra, inte göra... jag lovar dock att jag inte ska jaga dig.. 1. för det är du inte värd. 2. jag har själv gått vidare redan innan de tog slut dock.. 3. jag tycker om någon lite grann fast på vilket sätt vet jag dock inte...4. jag vet att de finns fler fiskar i vattnet än du.. 5. Jag tycker inte alls lika mycket om dig längre 6. Jag är inte sån person...


Hmm.. även fast de kom som ett lite bakslag va de som sagt var väntat förr eller senare..nu vart de dock förr.. men de är inte bara de som har tyngt mig lite.. utan även andra saker.. men de kan jag inte ta upp här.. jag vet bara att jag behöver komma bort ett tag och se någe nytt och förnya mig själv just nu.. det skulle jag må bra av.. så imorn ska jag träna gärnet.. funderar på att ta en runda och springa lite löpträning och sen va me på friskis.. fan va nice..


Puh, det va skönt att skriva av sig.. tur att man är stark..


på återseende!
/// T

Tjejhelg!



Den här helgen har nog varit en av de roligaste helgerna detta år.. har varit med mina babes hela helgen från fredag till idag och så vi har dansat.. riktigt skoj.. :)


Fredag: Först åkte jag och A samt min syrra och lilltjejen och bada på ett liten insjö strax utanför R där jag bor.. Vi simma lite och sen sola vi.. och innan vi sola spraya vi på oss lite saltvatten. shit va färg man fick direkt av den dagen samt var det nog årets varmaste dag hittils med.. kul kul! Efter det åkte vi hem och duscha lite sen köpte vi Thaimat och käka hemma hos syrran och då va även C med.. kul.. efter maten gick vi hem till C och hämta stuff samt hade vi bestämt oss för att åka till H direkt efter att vi hade vart ute och dansat på D här i R..så mycket packning vart det från C sen fixa vi ordning oss hemma hos mig och både jag och A hade packat med oss stuff för hela helgen.. efter att vi va klara packa vi in allt i A´s mammas bil och drog ner till D.. där vi gick dirket in på dansgolvet och dansa gärnet ända tills de stängde vid 01:00 på kvällen då drog vi till H.. gissa vem som slockna?  jo, jag.. haha.. jag va den ända som drack någe.. drack lite öl men va bara lite dragen..hehe.. Sen kom vi tillsist fram till H...


Lördag: vaknar upp i H, kliver upp, äter frukost och förbereder resan till badet utanför H.. vi drar dit.. lite små kyligt i luften men vi hoppar i pluret.. och gu så skönt det var i vattnet.. vi simmar lite fram och tillbaka.. är väl i sisådär en halvtimme minst.. sen drar vi upp och byter om för att dra hemåt..  på vägen hem stannar vi till i Centrumet och bolaget nästa.. köper mig 6 starköl eller 5.. minns faktiskt inte..opps.. drar hem till C pappa igen.. sätter igång en film Hannibal resing.. och sen lagar vi lite mat och tar och börja förbereda för kvällen  på GK..vid 11 tiden på kvällen bär det av mot GK med höga förväntningar eftersom jag inte hade varit där någon gång tidigare.. vi svänger om inne på GK och dricker lite shots B52:or.. dansar ända tills strax före tre då vi beger oss hemåt.. mmm.. hungriga hehe.. kommer hem och käkar lite sen pumps i säng..


Söndag: och sov gott tills nåns j`kla mobil vibrera ett bra tag på morgonen och de va bara jag som vakan av de.. men tillsist slutar de och jag lyckas sova till tolv på dan.. visade sig sen att de va A mobil som batteriet dog på.. duscha, åt frukost och begav oss hemåt.. och nu sitter jag här mätt och belåten efter att ha ätit tacos.. *mums* aja.. nu ska jag pumpa vidare..
Kan avsluta med att det har varit riktigt skoj att bara umgås med sina tjejpolare en hel helg.. har vart riktigt avkopplande och roligt.. kunde inte få bättre avslutning på min sista semester helg den här omgången tills jag har semester igen i september..


på återseende!
/// T

Confused




Nu har lite mer än en vecka gått på semstern och jag har hunnit med rätt mycket ändå.. va till Gotland i 4 dagar och det var hur kul och trevligt som helst.. annars har jag sett fotbollsfinalen me nå kompisar och sen träffa S som jag inte har träffat på flera år.. det va kul.. vi kolla på film, hann med: What happens in vegas, pathalogy och step up 2.. sen snacka ci ikapp oss lite..  ne, de va riktigt kul och träffa han igen..va verkligen inte igår.. så vi får se till att korta ner på de.. och se till och ses oftare tycker jag... I miss....



Annars har jag väl inte hunnit så mycket mer på semestern.. har väl tänkt en hel del och kunnat bearbeta vissa svar som jag har sökt.. jag vet fortfarande inte exakt hur jag vill ha det men jag vet att jag ger det en sista chans.. fast den chansen hänger på en körtråd om man säger så..


Jahapp.. man kanske ska dra igång med träningen igen.. men jag får väl dra till gymet och gymma lite idag och springa en runda på rullbandet eller liknande.. *suck* jag hatar nästan att vara ledig då jag inte har nått för mig för jag blir så oerhört lat då.. orkar som ingenting..eller?


hehe.. en knasig sak är att jag somna vid 02 i natt men vakna ändå runt nio imorse och va som pigg.. skumt.. haha.. antar att jag inte behövde mer sömn då.. hmm undra om jag ska ta ett tag med akvariumet...nån som vill ha sköldisar??


på återseende!
/// T


RSS 2.0