The things we own

Livet ligger på topp för det mesta just nu, vilket känns skönt.. o skönt att vi kan vara vänner.. för har saknat att prata med dig och nu kan jag gå vidare.. vet inte vad jag ska skriva men det går bra nu så håll tummarna att det fortsätter på den vägen..

Nu ska jag nog ta ett fotbad o dricka lite kaffe, njuta lite av min lediga dag, sen jobb 2 dagar till o sen ledig igen, ska bli grymt skönt *smile*

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

min nästa tatuering kanske?
 
 


Precis som du vill..

Japp, nu har jag gjort det, berättat hur jag känner & det känns bra.. mår fortfarande bra över det så det va rätt beslut helt klart.. Helgen har vart toppen, kunde inte ha haft det så mycket bättre.. utekvällen i lördags va kanon, lagom full va man, dansa hela natten, glad hela kvällen & vakna upp pigg på söndagen.. söndagen bestod av spontan bio i Täby med bästa D..

Ledig idag men ska iväg o träffa A senare o gå promenad o sen ska vi träna senare på kvällen.. kanon onsdag helt enkelt..

Nu ska jag försöka deklarera o fixa o dona lite så det är klart..hehe...

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Stay the night!

 

Just nu känns livet på topp! dock velar jag med en sak om jag ska berätta mina känslor eller inte? det känns dock som att jag måste berätta så att jag kan gå vidare, det får bära eller brista!
Japp, då har jag bestämt mig, ska berätta i helgen nån gång.. hehe.. spännande..
Annars taggar jag för fullt inför fotbollsmatchen i em.. dock var jag extremt morgonpigg idag så vaknade redan före 8 imorse så har hunnit med o städa, handla, slå in present, fixa vad jag ska ha på mig ikväll och nu väntar jag på att lunchen ska bli kvar & det är ändå 2 timmar kvar tills jag ska åka..haha..

Har tittat lite på hur jag vill ha det här hemma, så nu ska jag köpa nå mattor till, det kommer bli jättefint o sen måste jag köpa eller hitta gardinstängernas hakar o sätta upp gardiner i vardagsrummet med, en svart kaffekokare ska inköpas med, sen lite dukar & dylikt, sen är det perfekt här hemma.. njuter av tanken..

Nä, får väl försöka hitta på nått och göra ett par timmar nu! Dock tror jag att jag blir slö om jag glor på film så får se vad man hittar på, haha

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 
 

Happy home!

Har inte haft tid eller lust att blogga.. livet har som rullat på, haft fullt upp med fotbollen och jobb. Så fort man får tid över så börjar tankarna snurra om allt möjligt: men jag känner mig betydligt lugnare inombords kärleken ligger på is och helt ärligt så orkar jag inte bry mig eller lägga energi på det vill de inte ha mig så är det deras problem inte mitt nä de får kämpa för mig nu jag tänker inte ge mig så lätt längre glöm det

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


RSS 2.0