2014, Here I come!

Ja, va ska man säga om 2013? De har verkligen varit en berg och dalbana.. jag hittade mig själv, tappade bort mig själv, hittade mig själv, tappade bort mig själv osv.. jaa alltid när jag kände att nu mår jag bra så hände de något som drog ner mig igen.. de har varit kaotiskt år.. speciellt början och slutet på detta år.. sommaren va iaf helt okej ändå.. nej usch och fy.. Visst mkt positivt har hänt med.. fick en nya nära vän, fick en ny lgh och köpte en ny bil av min moster samt fick chansen att byta jobb o börjar jobba närmare men bortsätt från de så är de inte mkt positivt jag kan lyfta fram..
nästa år ska bli mitt år och då ska jag inte låta mig brytas ner av någon.. jag ska satsa stenhård på min idrott och träning.. samt på det nya jobbet.. ska satsa på att åka utomlands och ska även hälsa på en av de bästa nere i kalmar.. jag vet att jag kan klara de bara jag lägger manken till.. 2014 ska bli mitt år.. sen när det gäller kärleken så får den nog vänta.. för jag måste hitta mig själv igen.. och ska följa mitt inre och inte låta hjärtat styra utan magkänslan.. Jag ska börja om på ny kula.. o ska faktiskt inte festa så mkt.. har iofs inte gjort de i år heller men de har lyckats spåra och det ska de inte göra nå mer.. de är inge kul.. sist på juldagen fick jag någon slags panikångest på natten.. vet inte, va väl att alla känslorna kom upp på en och samma gång..

Vet att jag har sagt det förut.. men du lyckas alltid överraska mig positivt.. du får mig alltid att le fast du inte är här.. det tackar jag för.. du betyder mkt för mig.. min vän.. eller vad vi nu är.. vi har en konstig relation.. men jag kallar dig min vän för det är du defenitivt..Utan dig detta år så hade jag nog inte klarat av de.. Du är en av få som får mig att alltid må bra även fast de känns tungt.. det betyder mkt för mig..

På återeseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Still counting!

Jag trodde att de skulle va enklare o se dig nu men de va de inte. Såg dig idag o mitt hjärta dunka alldeles för fort, de va förkrossande. Visste inte vad jag skulle göra men vi fick aldrig ögonkontakt så slapp de här med o säga hej fast jag ville de, gu så jag ville springa fram o säga hej. Du va så fin där du satt, ja de gjorde ont o se dig. De va sjukt jobbigt även fast jag vet att de är bäst såhär. Hoppas inte du tyckte jag va otrevlig för tror du såg mig med o visst kan vi säga hej de har jag inget emot alls..

Ska iaf bli skönt o chilla lite hemma med film o snacks sen tagga jobb imorgon igen. Ja, jag jobbar ju nästan varje dag så denna månad.

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

 

Leave me alone

Oh, jag vill bara radera dig ifrån mitt liv just nu. Har tagit bort våra sms o bilderna från mobilen för att slippa påminnas. Att jag har numret kvar spelar ingen på påverkar inte mig på samma sätt alls. Men nu från de blå så har Facebook bestämt sig för att jag ska se bl.a. Vilka du blir vän med o de har jag inte sett under hela den här tiden förs nu o de är väldigt plågsamt för de påminner ju mig om dig o mitt hjärta tar ett skutt bär jag ser ditt namn. Jag vill ju gå vidare, dumma Facebook.. Eller de är väl ödet som spelar in men vad de ska ha för syfte förstår jag ej... 
 
nä, tagga jobb o lucia imorgon då så godnatt!
på återseende!
"Carpe Diem" 
/// T 
 

Searching for something

när jag har hittat mig själv igen då kommer allt falla på plats. Jag vet att jag är stark i mig själv o att jag kan föra en talan för de gamla, de jag jobbar med, hjälper på traven. Jag har nog hittat mig själv rätt bra men är just nu lite vilse. Jag vet vad jag vill men livet tar en annan väg just nu, vet att de är meningen o att jag kommer till den vägen tillslut så länge jag har hoppet och viljan. 
 
Jag vill så mkt just nu, jag vill göra så mkt men vet inte riktigt vart jag ska börja. Kan bara ta en dag i taget o köra mitt race. Tänka på mig själv ett tag. Behöver det! 
 
 
på återseende! 
"Carpe Diem" 
/// T
 
 


Hey you

Det känns som allt är mitt fel att de ät jag som är knäpp men vet att de inte är så. Men du får mig att känna mig otillräcklig, du får mig att känna mig ovärd. Förstår inte varför jag lät det gå såhär långt, skulle nog ha gått första gången vi bråkade. Du tycker jag är omogen speciellt när jag jag druckit men vad är du då? Du kallade mig blåst det gör man inte om man tycker om någon oavsett om de är som vän eller något annat. Jag har inte förlåtit dig för de för du har inte ens sagt förlåt för de. Hur många gånger har inte jag sagt förlåt till dig fast jag kanske inte ens har gjort något fel. Du får allt att låta som de är mitt fel o att de är bara jag som gör fel. Men vet du vad, de är faktiskt du som får mig att göra så som jag har gjort o du gör faktiskt oxå fel men jag hakar inte upp mig på de så som du gör. Vet inte vad du är ute efter men troligen någon som är helt perfekt fast du själv säger att ingen är de. Vet du vad? Vi har faktiskt inte ens någon gång pratat om vad vi vill i livet eller rättare sagt du har inte gjort det o du har defentivt inte släppt in mig i ditt liv. Jag har släppt in dig kanske tom mer än vad jag skulle ha gjort menade kan du inte eller vill du inte förstå mig. Du tror jag alltid är seriös när jag i själva verket kan skoja om saker. Du har verkligen lyft fram de sämsta ur mig på sistone med ditt velande fram o tillbaka. Vi skulle nog aldrig ha låtit de gå såhär långt. Snälla kom inte o försök igen nu. Du säger själv att du inte vill ha de så o de vill inte jag heller så bäst är nog att vi skippar vår kontakt just nu sen får vi se...

Over and out

Into the darkness

Jag ångra inte att jag mötte dig, jag ångrar inte  att jag föll för dig. Det som gör det hela förjävligt är vetskapen om att du inte bryr dig ett skvatt o att du inte kommer sakna mig alls speciellt inte lika mkt som jag kommer sakna dig. Samtidigt som du tog fram de bästa ur mig så dig du även fram de värsta ur mig. Jag blev någon jag inte vill vara eller är vissa stunder med dig och det värsta av allt är att du inte kunde se de bästa ur mig utan tror att jag är så jämt. Jag kan bara ta lärdom av allt det här o gå vidare. Jag är glad över att jag tog initiativet o sa att vi inte borde prata eller umgås på ett tag då allt är så förvirrande o att vi har lätt för att bråka. Meningen är inte vi iaf. Även fast allt känns så förvirrandande just nu så vet jag att det här är det bästa för oss båda. Jag behöver hitta mig själv igen. 
 
Igår va en bra dag tills jag messade dig då förstördes allt. Skulle inte ha gjort det o orkar inte ha det såhär för de tar kål på mig. Nu blir de bara fokus på mig själv o ingen annan. 
 
på återseende
"Carpe Diem" 
/// T

Saknar dig mindre och mindre..

Måste ju erkänna att de känns mkt enklare nu när vi bara är vänner även fast jag vill sms:a dig ibland o gör de.. Jag saknar dig mindre o mindre men känslorna kommer finnas kvar det vet jag.. Just nu var de här beslutet bra, kanske va de så att vi är rätt för varandra men träffades vid fel tillfälle.. för när vi är med varandra då känns de bra, riktigt bra o är riktigt bra. men när vi är ifrån varandra de är då de har vart konstigt..

Vart på julbord idag med de nya jobbet, va lite nervöst men gick bra.. kul o få lite mer ansikten på dem man kommer ha kontakt med o jobba med faktiskt plus fick mitt nya schema.. så nu vet jag mer hur jag kommer jobba vilket troligen blir varje dag efter måndag..hehe.. aja, är ju bara ca 3 veckor kvar på denna månad sen blir de ner på 80% igen..skönt.. fast just nu är de skönt att tänka på annat ett tag o försöka hitta sig själv.. men när allt detta jobbande är över o jag förhoppningsvis vunnit storvinsten så ska jag boka en utomlandsresa.. behöver åka bort en vecka eller två o bara koppla av o tänka på annat.. skita i allt här hemma.. de skulle vara så skönt asså..

Nee ska väl knäppa en rulle o sen sova, upp 05:30 imorgon igen o jobba till 13 bara förhoppningsvis men man vet aldrig kanske får jobba över imorgon med hehe..

På söndag ska jag fira mina fina systerdotter iaf o mysa med familjen innan jag börjar jobba kväll.. hmm måste hitta nån present till henne oxå.. får kolla imorgon om jag inte skall jobba över..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


RSS 2.0