Vill ha mer...

De ringde från jobbet idag och tydligen ligger jag ännu mer minus än vad jag trodde och det känns inte som jag gör annat än o jobbar.. skit jobbigt är vad det är.. men det är ju inte mitt fel.. jag läggar faktiskt inte rätta timmarna utan de är passen jag får eller som de tilldelas till projektet jag jobbar för så.. men ändå jag som måste jobba in de.. skit drygt.. aja.. får väl jobba jämt då och hoppas att jag kommer ikapp och jag som tänkte försöka jobba heltid.. hmm. aja, lämnar in lappen så får vi se vad de säger.. ska iaf jobba ikapp timmarna först och så kanske kan gå upp i mars sen om det ser bra ut..

Annars ska jag nu strax iväg o träfffa I och senare åka o umgås med A.. får se om jag ska träna men kanske lika bra med tanke på hur irriterad jag blev över detta..

Förkyld är man på det oxå.. yeeahh.. haha värsta va jag va negativ här.. är egentligen inte så arg.. utan bara mest irriterad över jobbet.. annars trivs jag med mitt liv just nu.. har inte festat sen nyår och det har gått riktigt bra.. har inte ens haft behov eller känt för de..

Igår börjar jag spela lite på PS1 och FFXIII, va kul och avkopplande på nå sätt.. lite tidsfördriv.. hehe.. får se när jag ledsnar bara.. men nu har jag iaf något o göra om jag blir uttråkad..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 

out of mind

Försökt hålla kontakten med dig men nu svarar du inte.. vet inte om du blev rädd eller om det är något annat.. men jag ger dig tid.. vill helst inte förlora dig men som det ser ut nu kommer vi nog bara kunna vara vänner.. om du inte huxflux ändrar dig förstås och börjar höra av dig självmant.. dock känns de här inte rätt utan det känns som det har hänt något som har gjort att du gör såhär.. dock inget med mig och göra men något annat..Du vet att jag finns här om det är något..

Aja.. måste sluta grubbla.. bara ta mig i kragen o gå vidare..
väntar på lunch/frukost strax medan jag håller på och tvättar.. är ju trots allt ledig idag.. lovely.. Lyssna på musik o chilla vad mer kan man önska? o sen dra vidare på träning ikväll..

Körde box 1h & spinning 1h igår, börjar få lite träningsvärk redan så bävar för imorgon, då lär jag inte kunna gå..hehe.. livet!

Fick kort av syrran idag med! Oh, vad jag saknar henne! men snart kommer hon hem! <3

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 
 
 

Precis som jag

Skrev precis värsta inlägget om mina känslor för dig o hur jag känner nu men allt försvann. Antar att de va ödet så därför skriver inte jag det igen..

Men allt jag önskar är att vi faktiskt börjar umgås o ser vad som händer... Du rev min mur igen o mina känslor kommer ut igen.. Du betyder nog nästan allt för mig o jag värdesätter vår vänskap sjukt mkt. Men jag vill se om det kan bli vi eller om vi ska förbli bara vänner de är allt..

På återseende!
"Carpe diem"
///T

Utan dina andetag!

Träffa dig idag, krama dig idag, prata med dig idag.. Allt kändes så perfekt! Med dig känner jag mig hel. Kom av mig ett tag när vi höll om varandra, kändes som de va vi då. Kom på mig själv att de inte va så o släppte taget, blev rädd. Tycker om dig så jädra mkt, du är det bästa i mitt liv fast de inte är vi. Känns som jag känner dig utan o innan, förstår dig på ett sätt jag inte kan sätta finger på.. Har aldrig kännt eller förstått någon så bra som jag gör med dig... Du slutar aldrig överraska mig.. om jag skulle släppa ner muren så skulle jag nog kunna säga att jag är helt jädra ner kärad i dig. Men jag håller tillbaka vill ha dig i mitt liv o vill inte förstöra något.. Vet på nå sätt att vi skulle funka bra ihop o de känns verkligen som att meningen är att de ska va vi men kanske inte just nu men snart.. Så om ödet vill de oxå så kommer det ske annars har du haft stor betydelse i mitt liv ändå.. Tack för att du finns o tack för att du överraskar mig ständigt!  
 
"Carpe diem"
/// T

Music is the voice of the soul!

Sakta men säkert börjar jag hitta mig själv igen.. fick besked idag att saker o ting börjar ta lite rullning men när det är över, ja, då kan jag gå vidare igen.. annars har jag lagt upp lite mål för 2014 idag..

Prio 1: Kunna satsa på handbollen och fotbollen samt hinna med gymmet. helt enkel träning=Må bra!

Prio 2: Spara pengar så jag kan dra utomland i helst 2 veckor men minst 1 vecka.

Prio 3: Skriva högskoleprovet

Prio 4: Börja plugga igen

Ganska lagomt med mål tycker jag.. viktigaste är ändå de första 2 punkterna..

Nej, nu ska jag nog sova lite är ju en ny dag imorgon och nya möjligheter..

På återseende!
"Carpe Diem"
///T
 
 


Tear it up again

 
Livet känns faktiskt helt okej.. ända nu är att kroppen har nån förkylning som inte vill ge med sig så man har inte samma ork som man brukade ha känner man på träningarna.. va igår på gymmet igen i nästan 2 h med bästa A.. haha vet inte vad vi gör men vi lyckas alltid va nästan 2 h på gymmet o vi är inte lata utan tränar hela tiden men stressar iofs inte.. Sen följde A med hem till mig och vi käka gourme middag och sen spela vi lite monopol, den försvunna diamanten och lite uno.. va roligt och skönt att bara chilla lite..passade även på att färga A:s hår, svart med blonda toppar.. vart skitsnyggt..

Annars idag är det tvättdag och lite städa undan julen dag.. och det är så underbart.. det snöar ute och vitt på marken och träden.. äntligen.. även fast jag tycker de är lite väl sent men bättre sent än aldrig.. blir så glad av snö, det ljusar upp så mkt..

Fick mess av syrran igår med och de hade det bra i nya zeeland.. skönt för dem, de har vart där snart i 4 dagar bara men känns som en evighet redan..haha..

Helt underbart min första lediga helg från jobb sen november.. så skönt att bara fokusera på hemmet och ladda till matchen och fotbollsträningen imorgon..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
Oh, saknar mina älsklingar.. funderar starkt på att skaffa ett par till! <3
 

One lie


 
Sakta men säkert börjar jag jobba mig upp.. har iofs bara gått en drygt vecka sen nyår men jag mår relativt bra redan.. jag trivs verkligen när jag får träna o jobba.. då mår jag som bäst.. Även fast de känns som jag mår kanon bra o är lycklig så vet jag att jag inte är det helt fullt ut.. utan jag har bara lagt de som tynger mig åt sidan.. jag vet att jag borde bearbeta allt och jag försöker verkligen göra det men det är så svårt. lättare att bara vända klacken och gå vidare och låtsas som ingenting.. men tyvärr så kommer ju då svackor och allt blir dubbelt så jobbigt.. bättre att jag tar i tur med det nu än sen.. Allt jag vill är att få en bra balans igen.. jag vet att jag kommer att lyckas.. får bara ta en dag i taget och inte ha så bråttom.. allt går faktiskt inte att lösa över en natt.. mkt går men inte allt.. När jag har fullt upp då slipper jag tänka o livet känns bra.. men när jag får fritid och inte direkt gör något då kommer allt igen.. vet att jag måste ta hand om mig själv och fokusera på att få mig själv till en balans i livet så att jag mår bra...
 
Brev till dig som sårade mig djupt!
"Det finns så mkt jag vill säga dig.. du sårade mig djupt.. du fick mig att tro att det fanns något där och sen bara sticker du din väg.. du vet allt som hänt mig som jag berätta i förtroende för att jag förmodligen litade på dig.. samtidigt som du fick mig att lita på dig så visade du mig att jag inte kunde det.. jag är så arg på dig.. jag är så besviken på dig.. men det som sårar mig mest är att du inte ens kan säga hej till mig längre.. det visar bara på din omogenhet.. trodde du va mogen men nej.. o du klagar på mig att jag är omogen.. men jag kan iaf säga hej trots allt du har gjort mig.. jag har gått vidare nu och känner inte samma behov av att prata med dig som förut.. mitt hjärta slår inte dubbel slag längre när jag ser dig.. jag ångrar inte att jag träffa dig.. jag ångrar inte att jag lät dig komma in mig på livet.. utan det jag ångrar är att jag inte litade på min magkänsla.. jag skulle ha gått första gången vi bråkade.. skulle ha låtit de vara då.. Du va en svår människa att lära känna och jag vet verkligen inte mkt om dig.. men lika bra är ju det.. Jag klarar mig utan dig.. Allt är ändå din förlust och inte min.. Allt blev så fel.. '

Nu tar jag bara livet dag för dag.. och planerar inte så mkt mer än om det är jobb eller träning då förstås. Kärlekslivet lägger jag på hyllan återigen.. måste hitta mig själv igen..o den kommer när den kommer.. jag klarar mig faktiskt rätt bra och vara själv. har gjort det länge nu... Ända jag vill är att få barn innan jag är 40 åtminstonde.. och dit är det många år kvar..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

 
 
 

Med dig i mitt liv mår jag bra!

Jag vill bara sätta mig på golvet o gråta, ja gråta sådär hysteriskt o skrika. Så omoget av dig o bete dig såhär men ändå vill jag ha din kontakt o ändå saknar jag din närhet. De gör faktiskt ont även fast jag vet att de är bäst såhär. Mitt liv är ändå rätt rörigt o jag lever i en dimma, ser ljuset emellan åt men mesta dels är det mörkt just nu o en mardröm som jag inte vet om jag kommer ur just nu. Efter detta kan jag nog nästan säga att jag vart med de mesta o ändå är jag ung än. Det som håller mig uppe just nu är att jag jobbar i stort sätt varje dag. Visst har mina vänner men de räcker inte just nu inte ens min familj räcker, jag känner mig ensam, riktigt ensam!  
 
Jag behöver stanna upp, dax att erkänna för mig själv att jag nog blev kär i dig därför är de här svårt för mig. Jag behöver tid för mig själv o slippa alla måsten! Behöver åka bort ett tag.  
 
skrev iofs de här säkert innan nyår men det är så de känns men jag jobbar på det.. försöker satsa på de som får mig att må bra o de är sport o jobb.. helgen som va har jag hängt i en sporthall o kollat massa fotboll (bästa som hänt på länge) o sen jobbat (skönt det med) samt hängt med en av de bästa A hela helgen.. allt det får mig att må bra kunde inte haft de bättre än så denna helg.. Ska jobba på mig o må bra igen.. Ska ta lärdom av de som hänt o få det till att göra mig starkare än någonsin..  
 
Sagt det förut och säger det igen.. Du får mig alltid att må så bra även när vi inte ses.. Det känns så naturligt allt med dig även fast vi har en konstig relation, många som inte förstår sig på den inte ens jag men så länge jag mår bra av den så är jag nöjd.. Du betyder nog allt för mig utan dig många gånger så ja jag skulle inte klara de så lätt då.. 
 
På återseende! 
"Carpe diem" 
/// T

RSS 2.0