Wake me up!

Semestern har börjat bra med äventyr i måndags då jag och en kompis var med som statister i en ny dramaserie och vi fick inte ens åka hem för dem utan de ville ha med oss i allt typ haha... så missade fotbollsträningen då, tråkigt nog menmen sånt som händer.. I tisdags va de dax för äventyr igen.. den här gången vart de bad i Kaggeboda och sen direkt in till Grönan och lyssna på Icona Pop och åka lite karuseller.. fast man va ju helt slut sen dagen innan.. vi hade vart där på inspelningen i 10 1/2 timmar så..

Igår blev det rätt chill då man fortfarande va helt slut efter helgen o äventyren så blev o tvätta och sen spela fotbollsmatch på kvällen.. gick väl hyfsat för mig men dock så förlorad vi typ med 6-0 eller nått.. jag räddade iaf ett friläge..Sen va tanken att jag skulle dra ut på kvällen men blev inte så.. hade inte orkat asså..

Nu är det frukost och sen ska jag in till NT och fixa inför lördagens bravader.. sen blir det nog chill asså..

På återseende!
"Carpe Diem"
// T
 
 
 


Äntligen Semester!!!

Nu jäklar har jag äntligen semester och jobbat alla mördarpass jag har haft utan en enda sjukdag!! yeeahh!!

livet bara leker just nu! underbart!
nu käk o sen film!
imorgon blir de ut på äventyr!!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 
 


Snaaart Semester!

Bara o bita ihop inte många dagar kvar nu till semestern, ska jobba ikväll imorgon, midsommarafton o på söndag sen tar jag semester! Längtar som aldrig förr!!..

Min kropp har nog redan tagit semester känner jag, helt slut som artist men har ändå lyckats träna idag så känner mig stolt.. skulle ha tvättat idag med men nån jubelidiot till granne har ockuperat min tvätt tid.. grymt irreterande menmen inget o göra åt så jag får väl tvätta på min semester då för nu hinner jag inte före semestern.. Har för mkt att göra haha...

Eftersom underkläderna faktiskt börja syna o jag har tänkt skaffa en långklänning så får de bli o shoppa lite innan jobbet idag.. Är så taggad på att shoppa att jag nästan vill åka nu faktiskt haha..

men nej ska nog käka nått hemma först eller fika med en kompis innan..

Vi får se hur det blir!

Längtar till midsommar! *smile*

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Life goes on!

Nu har jag jobbat mitt mördarpass vecka på jobbet jobbade 6 av 7 dagar så lite sliten är man allt. Dock har jag ändå storstädat lgh idag vilket tog sisådär 6 timmar, ouf, ont i ryggen o slut nu menmen imorgon kommer de o ska besikta lgh o sen ska jag iväg o jobba kväll igen o jobba 4 dagar till o ledig en dag sen jobba en dag sen semester om jag inte tar bort söndagen för då får jag semester om redan 4 dagar hehe...

Aja, får se hur det blir.. ska känna hur jag mår imorgon.. börjar känna mig förkyld o lite halsont så inte så bra då.. Är ju ändå bara ett x-pass så dock kan jag behöva pengarna.. hmm knivigt läge.. haha..

Annars leker livet på fint asså.. dock har jag ju inte hunnit träna så mkt som jag har velat då jag pausa fotbollen förra veckan o har inte förs slutet av förra veckan skaffat träningssakerna..

Tänkte ev. försöka träna lite smått idag men just nu vill jag nog vila en stund.. haha...

Hoppas att det blir så att vi ses snart!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 
 


Summer 2013

Måste börja träna igen, har typ "vilat" i snart över en vecka nu och känner redan av de.. nej skärpning.. imorgon blir de att åka tidigt och fixa träningsreskapen jag behöver för att utföra min hemma träning för knän och sen lägga till lite rygg o mage oxå.. Go T go!

Igår vart de lite spontan bio med några goa vänner och vi såg Baksmällan III, fy så rolig.. haha

Killen svarade tillslut på vänförfrågan så de va ju bra.. hoppas att han vill ses bara men annars är de väl inte meningen.. bara gå vidare, finns fler fiskar i vattnet!

På återeseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


The time of my life!

Helgen gick i fullfart och de va min ända lediga helg fram till midsommar och innan dess har jag jobbat i stort sätt varje helg.. haha.. Fredagen blev de mys i rålambshovsparken men nå goa vänner och lördagen bestod av kubb och picknick med några från handbollslaget och sen blev de grillning och utgång med tjejerna i Norrtälje, va hur kul som helst, dock mycket dricka som vanligt haha.. men roligt va de och Amarillo sjung nå låtar med.. haha sen träffade jag på en rolig prick i baren som jag sedan släppade med hem till A & N, stackarn.. haha söndagen ja, va ska man säga, blev ingen fotbollsmatch då vi va lite fast i skogen så att säga.. men va mys ändå.. aja, får se om man kommer ha kontakt med den roliga pricken eller ej, skulle va kul men svarar han inte på vänskapsförfrågan så ja då vet jag haha

Nää, nu är det dax att tagga för jobb, kommer jobba 6 dagar av 7 denna vecka o då är jag bara ledig på onsdag haha.. kommer va helt slut sen och defentivt osocial.. haha..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 


Yeeees!

Det fortsätter att gå bra nu, vann idag 4 st biljetter till cirkus genom en tävling på roslagsbostäder (min hyresvärd), så den 22 juni ska jag på cirkus med en av mina BF A och hennes barn, ska bli roligt! Har inte vart på cirkus på evigheter och gratis är gott haha ... Köpte även triss idag och vann en ny lott men sen tog turen slut haha.. lika glad är jag för det..

Känns så bra just nu med allt!

På återseende!
"Carpe diem"
/// T
 


RSS 2.0