Love it!

Det va väldigt länge sen jag skrev här märker jag... men nu ska jag uppdatera lite... haha.. oj.. vet inte vart jag ska börja har ju hänt så sjukt mycket grejer mesta har vart bra dock.. *smile*

kan ju lungt säga att livet har tagit en vändning och jag bara älskar det.. va på kryssning med mina babes.. och det va bland det roligaste jag har gjort.. vi dansa hela natten och bara hade askul.. nää det gör jag gärna om.. vi åkte på mondaybar lucia cruise.. hur underbart kul som helst.. så nu ska vi satsa på black and white kryssningen som är i juni nästa år.. yeeah.. längtar som sjutton redan nu tills dess.. sen kom jag hem på fredan o va helt död.. jobba lörda och hämta upp en killkompis som sedan hängde på hem till mig och senare drog vi till stan och möte mor, moster, syster och en kompis.. och drog o käka me dem för att sedan dra vidare på inflyttningsfest hos en annan killkompis.. och de va bland de roligaste festerna jag har varit på.. lärde känna massa nya människor.. fasiken va kul.. skulle ta sista bussen hem men tog den första så vi va ju lagomt döda sen på sönda.. och jag som skulle in och jobba kväll då..haha. men de gick bra ändå.. haha.. sen va man även lite död på måndan då de va tenta.. haha sen gick jag till en grabb som jag typ hmm.. ehm.. va ska man säga dejtar kanske.. o de va trevligt.. lite trist bara att han inte va så social och har tydligen sådana perioder vilket jag inte visste.. men nu vet jag.. så de är chill.. sådana perioder har även jag så.. *smile* ... annars har jag pluggat och äntligen fått klart essay 1 och ska nu bara skicka den till min lärare.. o sen haft sista lektionen och tentan i engelskan för detta år.. men kommer få göra lite omtentor i januari sen.. men de är chill..

Schemat som det ser ut nu framöver är följande: jobb, jobb, jobb.. haha.. kommer jobba ända fram tills nyårsafton då jag får vara ledig..weeii.. längtar redan nu tills dess.. haha fast först ska julen vara och på juldagen så ska jag på fest hos helt främmande människor.. och de ska bli askul..

imorn ska jag jobba och sen skjutsa en killkompis som sedan ska få låna min bil och jag ska vidare på julfest hos några bekanta vilket ska bli superskoj.. sen kanske vi ska mötas upp igen och antingen fira eller ofira att han vann matchen han ska spela imorn (final i dataspel) haha..

nee nu ska jag nog äta nå och sen har en riktigt mysig fredagskväll för mig själv! love it!

På återseende!
/// T

"Carpe diem"

Här kommer dock lite bilder från kryssningen! *smile*







slipknot - snuff

Issch.. igår va de nog min lyckodag.. kom in på socinomutbildningen jag har sökt fast i örebro.. jag vill ta chansen men tror inte ekonomin tillåter det.. och jag har ingen lust att ligga back hela livet så jag måste nog jobba gärnet i vår tänkte jag och får hoppas att jag kommer in i höst igen.. *hoppas, hoppas* har man en sådan tur tro?

Annars tog jag sprutan igår och hittls mår jag fint så får bara hoppas att jag klarar mig från att bli sjuk då som de flesta verkar bli av sprutan.. annars idag ska jag in till skolan och ha den där avskyvärda läraren.. vill inte träffa henne..issch.. och jag har inte ens hunnit jobba på essay 1 som jag fick en chans att göra om.. måste fasiken ta tag i den och börja med den.. får försöka att göra det lite nu innan jag drar men först måste jag diska och duscha.. annars åker jag nog till norrtälje idag och ska handla lite mat och dylikt samt träffa mina kompis hos en kompis.. och sen tror jag att jag åker med ena in till stan och slaggar där.. för imorn drar vi på kryssning.. då jäklar bär det av.. då är det luciacruise  med mondaybar.. ska bli såå skönt att bara komma bort ett tag.. synd bara att man inte kan komma längre bort.. skulle verkligen behöva det.. jag vill inte vara här längre... vill åka på semester och bara tänka på mig själv..

Höll nog på att sabba lite igår för mig själv men tror jag lyckades rädda situationen.. får se.. bara vänta och se.. tänkte försöka låta bli att höra av mig på ett par dagar och så.. får vi se va som händer helt enkelt..

nee åter till diskningen och sen duschen..

på återseende!
/// T


"Carpe diem"


tired but kinnda happy

Isssch.. jag förstår inte varför jag sover så dåligt på sista tiden... jag vill sova men vaknar efter x antal timmar.. ibland kan det vara efter 3 timmar ibland lite mer men hur som helst är det mitt i natten och för tidigt för att gå upp.. men i natt har det varit hemskt har vaknat varann timme ungefär sen klockan 2 i natt.. så nu bestämde jag mig för att kliva upp fast jag har sovmorgon.. ingen vits att sova längre man blir bara tröttare då...

Annars då.. ja, jag har jobbat hela helgen och ska jobba ikväll med börjar klockan 13-22 idag, vilket är skönt... men har vart helt slut och inte orkat nått på hela helgen.. fast jag va en sväng hos sist igår och hälsa på samt fika lite då min systerdotter fyller år på tisdag.. så jag måste handla nå present till henne på måndag innan jag börjar jobba..

Jag vet inte... men jag måste väl äta frukost nu och ta fram till lunchen och middag.. sen får jag min bil tillbaka idag så jag kan åka bil in till jobbet och hem vilket ska bli skönt... annars måste jag nog försöka plugga lite.. fast det är lite tungt när man är helt slut i hela kroppen...

uppdaterar mer sen... orkar inte nu...

en för övrigt så mår jag faktiskt bra med tanke på omständigheterna så det är ingen fara så med mig...

På återseende!

/// T


"Carpe diem"



Itchy Daze

Isssch.. har ingen feber idag iaf... men hade det igår.. va inge kul.. va tvungen att vara hemma från jobbet då.. inte bra alls.. men jag behövde nog bara återhämta mig.. mår mycket bättre idag faktiskt... ingen feber iaf eller har nog lite men det är knappt märkbart..haha...

annars idag har jag faktiskt vart rätt duktig och skrivit om min linguistic essay.. och min kompis läste igenom den och tyckte den va bra och förståelig.. weii.. kanske kommer att klara den då.. ska bara be någon till att läsa igenom den så lämnar jag in den imorgon när jag ändå ska till skolan och ev träffa min lärare i literatur och prata om mina uppsatser... hoppas att hon har blivit frisk då..jag har lite jag måste göra om där med så det skulle vara bra att prata med henne innan jag skriver klart essay 2 som egentligen ska vara inlämnad idag.. men vi kom överräns om att vi skulle träffas först och prata så hon slipper rätta massa stavfel hela tiden osv.. hur vi ska gå till väga.. men det konstiga är att det typ bara är hon som klagar så extremt mycket eller så är det bara hon som verkligen är uppmärksammad och vill att jag ska lära mig.. hmm.. hur som helst ska det nog bli bra bara vi sätter oss och pratar om det... får inte glömma att ta med mig mina uppsatser bara imorgon så vi kan gå igenom dem.. för de är ingen ide att jag skriver om den ena förs vi har pratat....

Annars så har jag sett 7eventy5ive idag.. en helsjuk och blodig film som börjar bra men som spårar ur helt ju närmare slutet man kom så man kunde inte låta bli att garva..haha.. men hur som helst va de lite oväntat slut eller?
Aja.. har man tråkigt så kan man nog se denna "skräck" film..haha...

nee nu ska jag fortsätta att lyssna på lite musik och kanske gå igenom min uppsats igen och de andra se om jag kan ändra på något nu... senare ska jag väl träffa en kompis om hon bara hör av sig någon gång.. hoppas det..
dock känns det lite sunkigt att missa fotbollsträningen idag med det nya laget för jag hade verkligen sett framemot det men har man feber så har men.. eller har man haft så har man.. hur som helst så känns det som jag borde vila idag iaf.. imorgon däremot så ska det bli innebandyträning.. då jädrar kan ingen hindra mig.. jag SKA träna då..

på återseende!
/// T


"carpe diem"

Man kan bara inte göra annat än att älska den! <3


RSS 2.0