Live your life



Nu va de återigen ett tag sen jag skrev.. vad ska man säga.. livet flyter på just nu.. visst har man dagar man bara är men de har alla.. de är inte alls som förr.. jag känner mig inte ensam längre.. jag trivs verkligen med mitt liv.. det känns verkligen bra.. jag känner ingen stress att hitta någon längre.. kärleken får komma när den kommer.. just nu tar jag bara hand om mig själv o mina behov.. desutom har jag nog inte direkt tid för kärleken just nu iofs dyker den upp så kanske.. aja.. har mycket träning just nu.. den här veckan har jag tränat/match från sönda-freda (kommer de att bli) o sen ingen idrott på lörda (vilodag som innebär storhandla o chilla har jag tänkt) sen på sönda blir det match igen.. o så är det ju morsdag.. så blir o fira mor då med.. *ler stort*

fast idag har väl vart en sisådär dag.. haha.. börjar me att man lyckas försova sig imorse då mobilen va helt död (slut på batterie, vet borde ha laddat den kvällen innan men tänkte inte på de) planera iaf inte o försova mig så mycket vet jag.. hur som helst så ringde syrran mig på hemtelefonen så ja kom upp o kom till jobbet bara en kvart sen.. puh.. men hela dagen har ju vart knas pga de.. man har väl inte riktigt vaknat lixom.. förs nu..haha.. sen lite små tjaffs me syrran om de påvägen hem.. eller rättare sakt sa jag ifrån för jag tyckte hon va allt för nerklänkande om att jag inte ladda min mobil.. men herregud man är ju bara en människa eller hur?  man kan faktiskt inte vara perfekt jämt.. aja, vi små gnabba lite.. men kändes skönt att säga ifrån när jag tyckte de va fel.. visst hon vart sur men va sjutton.. man vet väl själv om nå sånt här händer att man va klantig då vill man ju inte höra de en hel jäkla dag.. aja.. hem tog mellamål,lite surfande och sen middag o bära av till fysträningen som bara är utomhus och köra fys i spöregn.. när man sedan kom hem efter att ha skjutsat hem några lagkamrater så va de bara att värma upp sig i ett varmt bad eftersom man va blöt ända in i märgen... o nu chillar man lite efter kvällsmålet.. snart är det dax för sängen.. *smile* ska bli så skönt att bara lägga sig ner o sova.. men träningensvärken man kommer ha på lörda då.. ojoj... blir nog bra.. hihi..

Sweet dreams!

På återseende!
/// T

Fairytale




Ja, vad kan jag säga.. livet leker just nu.. jag är kär i livet.. det känns så underbart att bara leva på och tycka om allt man gör.. jag har äntligen börjat hitta tillbaka till mig själv.. vad har hänt sen sist då?
Jo, jag har spelat min första fotbollsmatch på 8 år och de va hur kul som gelst.. o jag kom in i matchen som om jag aldrig hade slutat från början.. va grymt kul.. nästa match är på söndag.. då jäklar.. annars idag har jag planterat skog me mina nya lagkamrater.. de gick bra trots att jag snubbla såklart och skrapa i knä o arm.. o hade sönder mina skor..haha.. men annars så.. vart dock helt slut efter det..  Vet itne vad mer jag kan skriva.. men nu ska jag rulla vidare och sjunga vidare på "Fairytale"

Förra helgen va helt underbar.. då va jag ute och lira fotvoll, brännboll och kubb me mina syskonbarn plus några till och sen chilla jag lite me eurovision me nå kompisar och så..  helt underbart.. o den bästa låten vann..


Alexander Rybak - Fairytale

Years ago, when I was younger
I kind a liked, a girl I knew
She was mine and we were sweet hearts
That was then, but then it's true
I'm in love with a fairytale
Even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind,
I'm already cursed

Every day we started fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above
I don't know what I was doing
When suddenly we fell apart
Nowadays I cannot find her
But when I do we'll get a brand new start
I'm in love with a fairytale
Even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind,
I'm already cursed

She's a fairytale yeah
Even though it hurts
cause I don't care if I lose my mind,
I'm already cursed

a drop in the ocean

How hard I ever try the true will always come... Somethings in the past is things I´m not proud of but I can´t run away from it forever.. soner or later it will be right a head of you... I can only accept that it has happend and that I can learn from it.... I most forgive myself for it.. I most go on with me in the baggage and move on...



Ron Pope -  A drop in the ocean

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I dont wanna waste the weekend
If you dont love me, pretend a few more hours, then its time to go
As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
Its too late to cry
To broken to move on
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god i do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse ill claim, i was a boy who loved a women like a little girl
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Dont take what you dont need from me

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my,

Heaven doesnt seem far away anymore no no
Heaven doesnt seem far away
Heaven doesnt seem far away anymore no no
Heaven doesnt seem far away

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

You are my heaven


Decode




Jag har faktiskt kommit på att jag är rädd för förhållande.. jag är helt ärligt livrädd för att vara ihop med någon.. shit.. måste man ju anpassa sig efter varandra och sen vill jag inte vara fast.. jag vill verkligen kunna göra vad jag vill.. alltså nu menar jag inte att hångla med en massa killar men att idrotta, resa m.m. ja you name it.. Kanske därför jag har valt så destruktiva förhållande.. fastnat för killar som inte är bra för mig osv.. jag är helt enkelt inte riktigt redo än.. och jag har väl inte hittat HAN jag verkligen vill ha heller för den delen... hmm.. va läskigt.. samtidigt som jag vill hitta HAN så vill jag inte det.. haha.. man borde inte få känna så tycker jag.. hehe.. ehh.. jag får helt enkelt ta en dag i taget och tänka på mig själv i första hand så ser man vad som händer i framtiden.. hur som helst..


Nu har jag iaf kontakten det lag jag vill börja spela fotboll i.. och bara jag får tider och skaffar mig ett par fotbollsskor så kan jag nog börja träna redan på måndag.. vet iaf att det är träning måndagar och onsdagar men tiderna skulle visst ändras så skulle få reda på de så fort det är klart! *ler* och imorgon har jag tänkt fara och shoppa mig ett par fotbollsskor.. har presentkort på intersport så jag tänkte faktiskt shoppa för det... hoppas jag hittar ett par rätt billiga men bra skor.. va kul det ska bli.. hoppas att jag kan börja redan på måndag bara.. hihi.. annars ikväll så blir det hockey som gäller.. ska se SVerige- Kanda i semifinal.. har redan fixat ostbågar till ikväll.. så kvällen är räddad.. tror det kommer att bli en tuff och spännande match.. annars skiter ja i det ...haha... på söndag ska jag iväg till Bosön och göra fystester med handbollen.. det ska bli kul och skrämmande.. hehe.. men man får bara hoppas att man tränar upp sig och att resultatet är bättre till hösten sen... det känns riktigt skönt att börja träna igen men att det är på mina vilkor.. och att jag har bestämt mig för att inte satsa så högt.. jag tror det kommer att bli susen..


Sen har jag bokat min resa till Gotland nu med.. ska åka v.32 och hälsa på min kompis där.. det va den veckan som passade bäst så jag kirra det.. vart lite dyrare än en annan vecka jag tänkte åka men det gör inget.. kommer att bli superkul.. *ler* och bästa av allt jag behöver inte betala förs i slutet av juni.. gäller bara att komma ihåg det..hihi..

Nej nu ska jag surfa vidare innan hockeyn!


På återseende!
/// T

Chances




Nu va det ett jäkligt bra tag sedan sist jag skrev.. har haft fullt upp kan man säga..har som sagt mått väldigt dåligt en tid nu i ett par månader.. fast går i grupp för att få upp självkänslan och äntligen börjar det vända.. eller det började väl redan då jag for och bodde hos mor min i en vecka för att få lite luft under vingarna.. och det gjorde susen.. och förra veckan har jag vart glad hela tiden.. det känns verkligen som livet håller på och vända nu.. jag har börjat älska livet igen.. och börjat ta hand om mig själv.. vilket känns underbart.. det känns som en frihet.. och jag behöver inte fylla mitt tomrum längre bara fylla det med mig själv och inte söka efter kärleken.. jag tar de som de kommer.. just nu ska jag bara njuta av att vara singel och ta hand om mig själv.. har tagit ett stort beslut om handbollen nu också.. jag har bestämt mig för att inte satsa för elitserien i år eller iaf inte just nu.. jag har för mycket att tänka på och annat som jag vill göra för min skull så jag har helt enkelt inte tid.. då är det bättre att börja från noll och jobba mig uppåt istället och sen vet man ju inte vad man känner i höst då kanske jag vill satsa eller så duger det med div 3.. huvudsaken är att jag mår bra.. sen känns det bara jobbigt om jag ska börja högt och rasa neråt.. då är det bättre att jobba sig uppåt istället... sen har jag ju andra tankar som att börja spela fotboll.. går sisådär må jag säga.. men jag ska fixa de.. lovar innan sommaren är slut då ska jag ha spelat en fotbollsmatch...

hade en rolig helg med tuss oxå.. vart lite spontant sådär.. bilder finns på facebook.. love ya girl! :)

På återseende!
/// T

RSS 2.0