Utkast till ett brev..

Har roat mig med att ha ätit frukost med tjejerna o sen drog jag till föräldrarna o såg till att den sista veden kom in innan vintern.. puh va tungt de va men skönt att arbeta lite samt man fick ju gratis middag..haha.. Så idag har jag lekt med en 1-åring, kattunge och en hundvalp.. perfekt dag..haha..

Känner mig redan nu trött så får ta o bli en film o sova tror jag.. imorgon är de jobb igen fast kväll..o först ska jag ha lunchdejt med AJ *smile* Tänkte väl försöka ta mig en löparrunda med innan lunchen..

Annars har jag ägnat en timme åt att söka jobb blev några st.. får se om de är någon som nappar.. vill byta nu ju..hehe.. men får stå ut o jobba helger o kvällar ett tag till.. låt pengarna rulla in.. just nu är det faktiskt bara därför jag jobbar.. trist men sant.. jag som förr jobbade för boendes skull.. därför kanske bra o byta yrke ett tag för att hitta tillbaka till den glädjen igen o hitta en bra vardag som funkar mitt aktiva liv..

Nää se film nu då.. natti natt..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Do or Die...

Känner att jag har vart rätt negativt inställd inför jobb den senaste tiden men nu får de faktiskt bli skärpning.. jag söker ju jobb för fullt men just nu får jag gilla läget och acceptera att de är som de är o försöka jobba för fullt.. Funderar på att prova med att se till o va ledig när vi har träningar bara o sen försöka jobba de helgpass jag har utan att byta speciellt mkt för att se om de blir något bättre tills vidare.. för hur jag än vrider o vänder kan jag inte göra nått åt de just nu plus att sanningen är ju att jag inte kan festa lika mkt när jag jobbar vilket iofs är bra faktiskt.. haha..

Får försöka träffa mina vänner ändå och få ihop livet ändå, de kan gå faktiskt..

Nej nu tagga jobb. 7:30-20:30, låt pengarna rulla in.. hehe..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Wake me up..

 

Nu har man jobbat några veckor är redan less.. men söker nu för fullt nå nytt jobb som är mån-fre.. va på en arbetsintervju igår på en förskola ska få svar nästa vecka ang. det.. hoppas men samtidigt kändes inte just där rätt.. men bara bita ihop o jobba vidare så löser de sig.. jag har ledsnat på kvälls- o helgsjobb nu.. orkar faktiskt inte.. känner hur min idrott blir drabbad o min fritid blir drabbad vilket gör mig deprimerad..

Annars flyter livet på bra är ju bara 41 dagar kvar till flytt nu så dax att börjar packa på allvar.. om 2 veckor blir de o kolla på en visningslägenhet så det ska bli spännade o då kan man få inspiration med hur man vill ha de o va som ska med... längtar som aldrig förr..Äntligen en nystart.. hihi..

För drygt en vecka sen så gjorde jag min tredje tatuering, en vänskapstatuering med mina bästa vän A.. sjukt fin blev de o super nöjd..du det går bra nu!!!!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Vilket skämt!!!

Haha vilket skämt.. Allt jag ville va att du va ärlig men icke.. Haha du har ju verkligen bytt ner dig men de är din förlust inte min asså.. Loser är vad du är haha kom inte o säg att du ångrar dig sen bara, du visade tydligt ditt val igår o jag visa tydligt att jag klarar mig utan dig så de så. Märkte dock att du verkade bli svartsjuk o typ sur för att jag dansade o hade kul med en annan kille som va betydligt snyggare än dig, såg nog dina blickar i ögonvrån haha dagen då du ångrar dig vilket du kommer göra då är jag borta, jag är redan halvvägs borta så de så.

I'm perfectly find without you so fuck off!!!

På återseend!
"Carpe Diem"
/// T

I´m free now!

Jag saknar dig mindre o mindre.. Det går lättare för var dag faktiskt vilket är skönt.. Jag kan andas igen utan att de gör ont..

Känns skönt o ha börjat jobba igen även fast jag missade måndagen pga att jag fick problem me ögonen så kollade upp de så jobbade bara igår o nu ledig i 4 dagar igen eftersom jag drar till Vintrosa på fredag till lördag för att spela beachhandboll, oj va kul det ska bli o skönt att få annat o tänka på. Sen jobb söndag och ev fotbollsmatch eller konsert.. hehe. det går bra nu igen..

Mkt o tacka för är att jag har mina vänner måste jag säga, utan dem skulle jag inte vara såhär stark asså..TACK!!! Inte utan min familj heller för den delen, de värdesätter jag över allt annat må jag säga... De finns alltid där när man behöver dem.. TACK!!!

weeeii snart är det träning och idag har jag redan gjort lite styrka för benen.. efter träningen blir de utgång i norrtälje fast nyktert för min del då jag tänkte köra.. hihi.. ska bli kul o träffa lite folk faktiskt...

Just de om 55 dagar så är jag Norrtäljebo på riktigt!! wihhoooo..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Rotlös...

Jag saknar dig.. mer än vad jag trodde jag skulle göra.. de gör rätt ont faktiskt.. men livet går vidare.. vill glömma dig o så.. men eftersom du typ "undviker" mig eller nått fast du hoppades att vi skulle behålla våran vänskap..


Imorgon är det återigen dax att jobba lite.. ska bli skönt faktiskt.. måste få annat o tänka på..måste glömma, måste gå vidare, måste va stark.. vet egentligen varför jag blev så besviken men antog att de va för att jag släppte ner muren o de är svårt för mig att göra de. trodde allt va annorlunda men så va de ej.. nej nu är det sista gången jag ältar om de.. jag förtjänar bättre.. Jag förtjänar någon som förstår mig, någon som kommer älska mig villkorslös..
 
Haha helgen va ändå helt galen.. vart dock för mkt alkohol menmen man lever bara en gång o de känns rätt bra o kunna dissa en snygg playboy kille som inte är van vid att man är svår.. han ville ändå bara få mig i säng men lyckades inte.. nöjd över mig själv där...
 Kändes bra med tanke på allt som hänt.. kändes även rätt bra o få alla komplimanger av han..behövde nog de..
 
Nej, nu blir de chilla med film o tagga jobb imorgon!
 
På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 

RSS 2.0