Now it's too late!

I´m sitting here and miss you already.. I really thought you was different but I was wrong.. I hope you can be as a good friende you was before but I doubt that.. you going to keep the distance.. I must go on.. keep moving. it´s not the end I know.. but I´m so confused that´s all..

Ohh, va jag längtar till träningen ikväll o till imorgon då blir det äventyr igen.. ska bli så kul... Rymma från vardagen lite ... Har börjat spara till utomlandsresa nu iaf.. jag ska ta mig sjutton dra härifrån en vecka.. lämna allt bakom mig o börjar om på nytt igen... livet har ju bara börjat.. jag ångrar inget.. jag tar lärdom av de.. men kom inte till mig sen o säg att jag är svår.. för det kommer jag att vara...

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


I´m a free bitch baby!

 
 

Mina aningar va sanna.. men nu vet jag åtminstonde och kan gå vidare plus att de blir nog bäst såhär.. De va inte meningen.. livet går vidare.. trots att jag känner mig helt förkrossad just nu och har gråtit floder.. Samma sak jämt, tror inte jag ska öppna mig för någon igen.. förs de har bevisat att de kommer att stanna o så..

Fattar inte varför de alltid ska hända mig.. menmen jag ångrar inget.. denna sommar har ändå vart en av de bättre.. har mkt roliga stunder o fler kommer de bli för sommaren är inte slut än...

Life is a bitch so fuck it!!!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Liseberg!!!

 
 
Jag är rädd, rädd att du ska skita i mig nu när jag börjar falla för dig. Men jag vet att blir så fallet kommer jag kunna gå vidare.
 
efter en helg i Gbg/Liseberg så vill man bara åka bort igen. Va så kul & skönt! i lördags var vi hela dagen upp Liseberg o jag hade lämnat mobilen hemma hos S. De va så skönt att va utan den. Så skönt att slippa Facebook, instagram o ja att kolla allt annat på den. En av de bästa helgerna på länge helt klart.
Kom till insikt att jag behöver åka bort en längre tid. Ska nog spara pengar till utomlands o dra i höst nån gång, kanske efter flytten eller ska jag dra före tro? Hmm värt att tänka på, ska iaf spara lite denna månad så de så. 
 
På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
  

Ur balans!

 
 
 
Jag vet att jag inte är lätt att handskas med speciellt inte när det gäller känslor.. Jag är nog rätt komplicerad då o har höga krav eller har för låga krav vad vet jag. När jag börjar gilla någon så kräver jag rätt mkt uppmärksamhet de vet jag o vill lära känna personen o träffa denne så mkt som möjligt i början, är de nå fel? Nej de tycker inte jag iaf.. Jag ledsnar dock rätt fort om jag inte får uppmärksamheten jag vill ha/behöver... De är dock inte killarnas fel men jag anser gillar man någon så tar man sig tid o ses oavsett hur trött man är eller diverse... Om jag är villig o ses trots att jag är trött så känn dig speciell men om du inte kan göra detsamma så räkna inte med att jag ger dig tid då du tycker att de funkar o ses.. Så funkar inte jag, om inte du kan offra tid då jag kan så tänker inte jag offra tid då du kan så det så. Kanske resonerar jag tokigt ibland men få får de va de. Jag är less på att vänta o less på att offra tid på killar som inte kan eller vill offra någon tid till mig när jag vill ses.. Är det meningen så blir de vi annars är de inte meningen helt enkelt...   
 
 
På återseende!
"Carpe Diem"
///T

Everything that scares me..

Att våga släppa in dig va svårt.. tycker de va skönt att vi tar de lugnt.. men jag är rädd.. så rädd att du ska va som de andra jag har träffats.. att du ska säga att jag är för på eller något sånt... att du ska lämna mig där precis när jag har släppt in dig o vågat öppna mig.. vet att man inte ska dra alla över en kant men jag har svårt att lita på någon.. just nu litar jag på dig att du inte ska göra de men jag kan inte hjälpa att jag ändå blir rädd.. att jag börjar falla för dig är ett faktum o de skrämmer mig rejält...Skrämmer mig mer än något annat...

Men är det meningen så blir de vi iaf.. om inte så nej livet får gå vidare..

Ska bli skönt att träna ikväll o springa av lite energi...

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


SEMESTER NR 2

ÄNTLIGEN!!!! Fy så jag har längtat efter denna semester.. så jädra skönt.. o nu sitter jag här med en öl i handen o slappar.. DU, det går bra nu :) Längtar till imorgon då blir de utgång med AJ o ev ska vi träffa syrran hennes karl med så jädra nice..

Bästa Sommaren på länge!!

Nä, ska njuta av ölen nu o chilla till musik!!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Ouf... Nothing is impossible!

Att jobba med sommarvikarie som är som mähän.. är nog de jobbigaste jag har gjort hittils.. tär ju på en som fasiken.. usch fy blä.. vilka idioter det finns alltså.. Vissa människor borde inte få jobba i vården så är det bara!

Annars är de fint med mig, livet rullar på men känner mig lite ledsen på nå sätt... svårt att förklara.. är iaf jättekänslig o kan börja gråta för minsta lilla nästan..men jag mår bra annars så vet inte alls vad de kan vara.. kanske är så att man är utarbetat på nån vecka eller nått.. jobbade ju trots allt 54h på en vecka o vilat en dag o kommer vila en dag till sen jobb 2 dagar innan semester.. o den här semestern är faktiskt nästan ännu mer välkommen än den förra... klara inte att jobba med dessa sommarvikarier alltså.. endel är bra dock det ska jag säga.. jag brukar faktiskt inte klaga så värst mkt på folk men nu är det ju inte vilka som helst.. de ska ju inte va en börda o jobba med dem utan hjälpa än.. aja.. bit ihop.. är trots allt bara 2 dagar kvar...

Nää ska nog ta en avkopplande 5 km tror jag behöver rensa huvudet lite.. kunde ju inte ens sova igår pga att man har så många tankar.. tankar som flyger hit och dit.. ska bli så skönt att flytta o få en ny start må jag säga.. längtar som bara den bara 77 dagar kvar... de går åt rätt håll iaf..,. synd att man inte var miljonär bara så man kunde köpa allt de man vill ha...

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

 
 

Back to work

 

Har jobbar 2 dagar nu igen på jobbet o det har väl gått hyfsat men idag jobbade jag med en sommarvik som inte kan ta egna intiativ för fem öre och som man måste typ bossa över eller ha koll på vilket jag ogillar skarpt.. så sluta med att man jobba 7-14:30 utan att ha någon rast men lyckades väl slänga i mig lunchen iaf.. aja.. min chef har iaf pratat med kollegan, synd att de va så för kollegan är jätte snäll, trevlig o rar annars så att säga men inom vården funkar de inte om man inte tar egna intiativ alls.. Ska iaf bli skönt o va ledig imorgon o sen blir de jobb ända till måndag.. har räknat ut att jag kommer jobba denna vecka 54 h, vilket iofs är bra då får jag in pengar.. vilket behövs nu! *smile*

Hänt annars då hmm.. fira min mor igår och grilla o så.. va mysigt.. annars har jag badat en massa o hängt med bästa A o hennes familj.. myss..

Ja, livet leker!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 
 


In the end..

 
 

Jahapp, inne på halva min andra semester vecka sen är det dax att jobba 2 veckor igen.. Igår va de återigen dax att vara statist och de va helt okej dock kändes de lite långt kanske att åka för att agera i en timme menmen skönt med lite extra pengar nästa månad iaf..

Annars har vi haft midsommarfest nr 2 och den helgen blev de även lite alkohol på fredagen med för min del.. ohh. drack något för mkt den kvällen menmen.. sånt som händer.. inget man kan ändra på alls..

Lördagen va kul och mysigt.. körde lite femkamp o grilla.. härliga människor o bara chilla med musik o sånt..

Annars har jag pw varje dag nu sen i måndags hehe.. skönt.. va ute hos mina föräldrar då.. va rätt skönt att komma ut på landet en sväng o hämta även lite flyttkartonger.. så nu är de bara att börja packa.. inte långt kvar nu 89 dagar yeeeaaaah!

På återseende!
"Carpe Diem"
// T
 
 
 


RSS 2.0