I got you

Välbehövlig ledig dag och inte nog med det så är jag ledig imorgon med, vet inte alls när jag sist var ledig såhär 2 dagar i streck de va inte igår iaf vill jag lova.. idag har jag äntligen kunnat bjuda en av dem som hjälpte mig med flytten på käk plus att han fick lite pengar tillbaka som jag var skyldig honom.. sen var jag iväg på arbetsintervju, de gick kanon bra och kändes bra.. så nu är det bara att vänta och se.. plus att jag väntar med spänning på om jag kommer in på skolan eller ej i höst.. känns som att allt äntligen kommer att falla på plats, vilket är en underbar känsla..

nu chillar jag lite efter att ha städat med en kopp kaffe.. skönt.. senare blir det träning o sen titta lite på fotboll tror jag..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T

A sky full of stars..

Jag vet inte alls, men känns ju inte som denna dag började nå bra..haha. fått ringa runt för att få tag i rätt läkare vilket fick bli på min gamla ort för att de inte går att få tag i mina journaler om inte jag flyttar dem..haha.. asså, fattar inte.. visste de är bra att de är sekretess men ändå.. sen gick strömmen, fick ringa o felanmäla men sen va de ett simpelt fel så där fick man skämmas lite.. haha.. asså, vilken dag och kl är bara 10 typ.. snart blir de o tagga tandis och sen ska jag mysa med fina I och sen träffa A o lilla S.. nä se lite på serie kanske, har börjat kolla på merlin.. hahah är helt fast..

Gårdagens planeringsdag med jobbet, va kul och med god mat.. samt att jag fick semestern godkänd så nu kan man slappna av i sommar..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

Monday!

Tiden går så fort just nu, känns inte som man hinner med riktigt.. ibland känner jag mig så ensam och saknar dig, vill ha dig här.. jag vill ha dig så sjukt mycket men vet att det inte går.. vet att jag måste försöka gå vidare.. men det är svårt för det är ju dig jag har fallit för och det är hårt..men livet går vidare.. jag önskar bara att du en dag ska se att jag faktiskt är en bra tjej och en tjej du vill vara med.. men man kan inte styra sina känslor, jag vet.. ända jag kan göra är att vara där som vän för dig och kämpa vidare för att komma över mina känslor vilket jag iofs aldrig kommer göra, kommer nog alltid tycka om dig lite mer, lite för mkt.. men är van vid det nu och kommer nog kunna leva med det..

Skulle ha jobba idag men inte blivit bokad så ja, det fick bli en städ dag men om nå timmar är det planeringsdag med jobbet och sen käk, ska bli nice fast jag hade hellre tränat fotboll faktiskt.. trivs så bra med laget och känner verkligen att jag utvecklas.. det ända jag har problem med just nu är astman så får ta o ringa läkaren och se om det går att göra något åt det, kanske ta nya prover, vad vet jag..

nää, nu ska jag nog snart ta en dusch och göra mig i ordning..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 

All of me

Ny vecka med nya äventyr, är totalt helt slutkörd i kroppen.. känner mig igenom förkyld men troligen är det bara pollen.. eller bara o bara men ja ni fattar.. blää nyser, täppt i näsan o hals.. usch.. kan det inte bara va över nu.. as jobbigt.. nää får bli en chill dag o kväll med film o sömn.. orkar nog inget annat idag.. sen tagga intro imorgon då vi ska börja med de nya grupperna på jobbet... får se var o när o hur det blir bara.. annars vänta samtal idag.. usch vill inte.. men aja lika bra o få det överstökat.. men man låter ju som ett mähä.. haha..

helgen har vart bra, grymt bra faktiskt.. trots jobb.. lirat match o gick okej, men fick astmaattack så va mindre bra hmm.. kroppen börjar väl säga ifrån nu av pollen.. jädra regn, kan de inte bli sol då mår jag mycket bättre fast de säger att de är bra med regn för de som är allergiska men inte för mig utan där är det tvärtom.. blää.. annars vart de eurovision hos nå bekanta o sen spontan utgång, de va kul..

nää måste nog ta en alvedon o försöka sova lite..

på återseende!
"Carpe diem"
/// T

Summer...

Jaha, nu är det dax, det förflutna är ikapp och man ska återigen gå igenom allt som har hänt, riva upp sår som läks men det kommer att bli bra tillslut, får se det som en bearbetning. En sak kan jag säga att lita ALLTID på din första insikt den är oftast ALLTID rätt, i det här fallet var det så, jag ångrar att jag inte lyssnade på mig själv men samtidigt ser jag det som en lärdom och att jag faktiskt kan hjälpa denna person att få det bra nu.. Men det beror ju helt på hur andra människor ser på saken.. jag förstår mycket väl att det beror på sjukdom och inte illvilja.. jag tänker inte hänga ut någon här för det är inte rätt.. därför skriver jag rätt kryptiskt.. vill kunna delge mina känslor men samtidigt inte avslöja för mycket då allt inte är klart än, inte på långa vägar.. Det kommer vara en tung period nu men jag ska klara det även fast det är mycket nu..

Jobbet kommer bli en förändring och man ska skolas in på nya ställen och börja om från ruta ett igen samt börja pendla lite igen, dock inte så långt men ändå.. bara det är en stressfaktor.. mitt i månaden så sker detta och man ska ta sig råd att kunna pendla när man precis kan överleva denna månad med mat.. men det löser sig.. allt löser sig på ett eller annat sätt och det blir nog bra till sist.. jag kommer få börja jobba i hemtjänst igen och det ska bli kul för dit vill jag tillbaka, får se hur mycket det blir bara..

Som jag sa till min syster, man får aldrig njuta och vara nöjd utan det ska alltid ske något som river upp gamla sår eller annat.. men jag ska orka ta mig igenom det här igen.. dock bara väldigt slutkörd just nu.. måste ta det lugnt nu när jag är ledig..

Nä, snart dax att springa ner till tvättstugan o sen försöka tagga till gym fast vet inte om jag orkar om jag ska va helt ärlig..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


All of me..

Livet känns fortfarande bra trots de orosmoment som finns.. vissa har man fått svar på men det är klart att det kommer bli en förändring.. vissa saker får man inte svar på förs imorgon vilket är otroligt jobbigt.. då tankarna snurrar, hur blir det nu? vad har skett? m.m.
Även fast man troligen inte behöver va orolig så är man ju det... lika så det andra svaret jag kommer få i veckan, tänk om det skulle va så.. vad sker då? m.m.
Försöker hålla mig sysselsatt och inte tänka så mycket men klart att det påverkar mig och får mig nedstämd då jag inte vet svaren.. värsta känslan som finns och inte veta.. men svar kommer och jag hoppas på det bästa.. Annars får man väl börja om ruta ett igen..

Igår blev en spontan tripp till kista och bowling plus käk med en av de bästa vännerna och hans kusin.. det va kul, behövde det trots att humöret inte va på topp.. tack för att ni drog med mig.. sen blev det en spontan utgång (nyktert) men va bara där nån timme, hade ingen direkt som ville dansa med mig plus att jag fick en kille efter mig hela tiden (va lite småjobbigt) och han va ju bara full och visste nog inte bättre så man vill ju inte va allt för taskig.. Annars igår hade vi seriepremiär i fotbollen, vi vann med 6-4 och jag va nära flera gånger att göra mål, men det släpper väl snart, va riktigt kul att spela tråkigt bara att man bara fick spela en halvlek menmen.. pratat med tränaren om det och fick en förklaring och han tog till sig det jag sa så hoppas på det bättre nu...

Nu taggar jag för kalas och sen blir det bowling och käk med laget (handbollen) ikväll, ska bli kul och träffa gänget där igen, har saknat dem lite faktiskt..

Nä, tajm att göra sig i ordning!
På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
Jag kan, jag vill, jag ska!
 


RSS 2.0