Let me think about it...

Nu är snart denna helg slut och det man kan sammanfatta den i är att det har inte blivit som man har tänkt..

I lördags så hade vi tenta i Latin och det kändes rätt bra efteråt och sen är jag stolt över mig själv att jag faktiskt svara på alla frågor utom det jag ska göra i hemtenta.. men sen om det är rätt eller inte det vet jag inte.. däremot vet jag endel svar är rätt och endel inte men om det räcker för godkänt är bara att hålla tummarna för att det gör..haha.. senare på kvällen  där på lördagen så va det tentapub va lite osäkert om man skulle dit eftersom man jobba först mellan 16-22 men med lite lirkande så slutade jag 21 och fick med mig en klasskompis att dra dit då.. vi kom fram till stället runt 22 men vi hittade inga ifrån vår klass så det vart lite snopet men det stoppade inte oss från att ha rätt kul ändå.. så vi traska från medborgarplatsen till centralen.. dels för att tunnelbanan va fel på så det skulle ta låååååång tid innan det va klart och vi tänkte ta pendeln men då fick vi den fina iden att gå in till plattan istället så där gick vi och flumma oss fram.. när vi kom fram så gick vi till max och köpte oss ett varsitt minimål samt jag köpte glass till efterrätt och hon köpte en smoothie t*p.. sen bar det av hemåt.. när jag kom hem så slockna jag som en stock...

Idag så har jag lirat min sist fotbollsmatch för säsongen och tvättat, städat och pluggat.. så m*cket mer har inte hänt denna dag.. man kan inte hinna med allt.. men det känns ändå skönt att få lite gjort här hemma.. men nu är det dax att sätta sig och plugga igen.. vi har ju tenta på fredag igen fast då i engelskan.. det vill man ju klara.. så nu ska jag plugga vokabulär i en hel vecka..vad ska man annars göra?

på återseende!

/// T


Life´s for living

Nu är det nog dax för en uppdatering.. egentligen har jag inte tid för att sitta här och skriva i bloggen då jag har tenta imorgon och måste plugga för det.. men det är kaos i mitt huvud just nu.. all grammatik som jag måste kunna till latintentan imorgon snurrar runt och jag fattar knappt hälften av det.. eller det känns så i alla fall.. jag vet att jag kan mer än vad jag tror.. bara det att står still just nu och låser sig.. vet inte vad det är som gör att det blir så.. har inte haft så svårt att plugga för något förut som jag har just nu.. lite läskigt då jag inte vet vad det är som gör att det blir så.. men våran lärare i Latin säger att denna vecka och nästa är de kämpigaste på hela kursen så hoppas att han har rätt om den saken så att det inte blir ett stående fenomen.. vet inte om jag kan hantera det då..man vill men det går nästan inte... sen får men en period och sitter några timmar men sen behöver man en paus.. bara det att när man väl sätter sig igen så tar det en lång tid innan man kommer igång igen och så går det runt så.. det hela slutar med att det är kaos..

Jag vet inte hur länge sen det var jag uppdatera sist men jag har nu fullt upp om dagarna, veckorna och även helgerna.. vet inte hur jag får tiden att räcka till för det gör den knappt men aja det börjar väl ljusa snart när man får ordning på det antar jag.. just nu ser mitt liv ut såhär jobb, plugga och träningen sen går det runt så praktiskt taget varje dag.. att va med kompisar har inte existerat knappt något alls de sista månaderna.. men nu börjar det bli lugnare så nu kommer jag kunna ha mer tid.. hoppas jag.. saknar ju er... Det går rätt bra i engelskan dock fast har legat lite efter där men börjar komma ikapp dock har jag lite och göra där i helgen men det känner jag att jag kommer hinna och kunna göra i helgen så det är lungt.. men just nu har jag smått panik för tentan imorgon även fast jag känner att kör jag på den så har jag en annan chans som garanterat kommer att bli bättre än den i sådana fall.. jag vet nu hur jag ska lägga upp det.. gäller bara att jag gör det också och inte skjuter på det fast jag har annat som jag måste fixa med som bland annat städa i min gamla lägenhet och få ordning här i den n*a lägenheten så det blir mer hemtrevligt..

Trots att jag va *tterst nära att gå in i väggen så känns det faktiskt rätt bra just nu.. det ända jag saknar lite är det sociala livet utöver handbollen och fotbollen som jag inte riktigt har fått till än.. men idag var jag och käka pizza med anna och nicklas vilket va väldigt trevligt och roligt då jag inte har träffat dem på hur länge som helst.. det kändes skönt att komma iväg ett tag och göra något helt annat än att bara sitta i böckerna..

Annars har jag tänkt och är rätt förbr*llad över min kompis som bor tillfälligt på öland för att hon pluggar där på folkhögskola.. jag har inte hört något alls från henne sen hon for dit.. men har hört iaf att hon verkar ha det bra och så.. är jätteglad för hennes skull.. och hoppas verklgen att hon mår bra.. men jag saknar henne.. känns lite trist att hon inte svarar när man hör av sig.. men jag ser iaf att hon lever och så via facebook.. men har inte hört nåt från henne personligen vilket jag t*cker är riktigt tråkigt.. det blir lite så man inte duger längre.. lite den känslan får man.. aja får väl se om hon hör av sig något då.. har iaf försökt nu i över en månad att nå henne men ingen kontakt.. fast jag är t*dligen inte ensam om det så...

Blää, t*cker inte om mitt tangetbord som det kanske märks så har en viss bokstav slutat att fungera så jag får skriva en * istället så att man kan gissa mer vad det ska va för ord.. så nu är det bara att köpa ett n*tt tangetbord.. tur var så kostar dem inte så m*cket.. även min mobil har en knapp som inte fungerar men det får bli nästa projekt..haha.. allt på en gång..

nå, borde väl fortsätta med studierna nu så man kanske rent av klarar godkänt imorgon på tentan!

på återseende!

/// T

en av mina favoritlåtar just nu


RSS 2.0