The Interview

Va ett tag sen jag bloggade.. dels har jag inte haft lust och sen har jag inte haft nå direkt att skriva om.. men nu känner jag att jag behöver skriva av mig.. just idag så saknar jag dig så otroligt mycket, vet inte varför men jag antar att jag saknar tryggheten jag hade med dig, och känslan av att vara omtyckt som du faktiskt gav mig till en början.. sen att det aldrig blev vi ja det är sånt som händer och sen att du krossa mitt hjärta efter åt, ja det är sånt som händer.. jag träffa dig för ett tag sen och vi festa ihop, allt gick bra tills du började som klänga på mig på nått sätt.. ja svårt att säga hur.. men det blev jobbigt, känslorna revs upp på nå sätt.. jag visste inte hur jag skulle tolka allt.. men tack vare våra gemensamma kompisar så hände inget iaf.. jag vet inte jag kanske va på dig med vad vet jag.. slog mig nu.. men jag minns bara att du va på mig och att våra kompisar tog ifrån oss som tur var..

Annars HAN som jag alltid har trånat efter, ja vad ska jag säga. jag har faktiskt tagit avstånd nu, visst skickar väl nå snapchat ibland och får svar men that is it lixom.. han gjorde sitt val och jag orkar inte kämpa mer för honom, det får vara nu helt enkelt.. good bye.. du vet vart jag finns.. och jag kommer ALLTID att tycka om honom lite mer än vad jag ska göra så är det.. men vet nu att han förmodligen bara skulle ha sårat mig med.. fått höra hur han är vilket jag iofs har misstänkt men ja nu vet jag.. Jag hoppas bara att han behandlar den han är KÄR i väl annars är han nog inte riktigt kär kan jag tycka.. varför såra någon man tycker om?

året 2015 det ska bli MITT år och inge mer deppande eller så, utan nu ska jag verkligen bara leva och se till att ha det bra.. det är faktiskt bara jag som kan det! Fokusen kommer bli skola, träning och jobb sen kompisar, ja i den ordningen.. jag måste kunna leva och det kan jag inte på CSN pengarna så måste jobba och för att orka kombinera måste göra det jag mår bra av och det är att träna och sen måste jag även va med kompisar emellan åt och familjen! Fokusen kommer vara på mig själv och det jag mår bra av.. nu börjar jag äntligen bli frisk från en h*lvetes förkylning troligen influensan så nu jäklar bli det att ta tag i livet igen.. Det känns bra.. ska få ordning på bilen innan sommaren med och då måste jag arbeta så jag kan få in den på verkstaden..

En film jag vill tipsa om är The Interview, asrolig och skön film med bl.a. Seth Rogen =)

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


2015


 
Börjar året med att skriva ett inlägg, va ju ett tag sen och livet va verkligen rörigt hela hösten och avslutades med ekonomisk katastrof.. men nyårsafton avslutades med nå goa vänner och var perfekt.. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och det här året så ska jag se till att det blir bra, kommer dock få jobba en hel del för att komma ikapp ekonomiskt men jag ska ta mig sjutton klara det.. jag får helt enkelt priotera,, mindre drickande och mer jobb plus idrott.. avslutade året med att jobba 6 dagar i rad och bara vart ledig idag men imorgon ska jag jobba igen men sen ska jag vara ledig.. behöver det, måste ändå plugga lite med för har ju skola på onsdag igen.. Även fast allt va toppen så är jag faktiskt deppig mycket pga ekonomin faktiskt.. fy va jag hatar att de ska styra om man är lycklig eller inte.. min ekonomi är riktigt i botten just nu och allt känns så hopplös,har inte ens fixat ett busskort vilket jag behöver till onsdag.. *suck* vet bara att jag måste klara mig ur denna kris nu och när jag har gjort det då har jag ta mig sjutton nästan vart med om allt.. då måste väl ändå livet ta en vändning..för hur många downs orkar man egentligen? jag ska då iaf se till att 2015 ska bli mitt år, fyller ju ändå jämt och de! funderar faktiskt på att fira det i sommar i stället, då man troligen har eknomin till det.. vi kör på det! Neej nu ska jag se nån rulle till o sen försöka sova så man orkar jobba imorgon.. ska faktiskt bli skönt.. trivs så bra där..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 
 

RSS 2.0