Linköping 24-27 april

Nu är man då hemkommen från Linköping! Resan ner gick otroligt bra och fort trots att de tog några timmar..hehe.. Åkte kring 14 och va innan för T dörr ca 18 så det var inte så farligt! Fick åka första klass ner.. vilken lyx.. satt och läste och visp så var vi framme.. kom ner och vi käka middag och sen slappa vi me någon film eller två.. fast de var skumma framför allt May.. om de är någon som tänker se den så gör de inte.. den va riktigt skum.. haha.. va skumma igenom den.. och det man kan dra för slutsats är att hon gjorde en docka av riktiga människor, döda sina såkallade vänner för att få den perfekta vännen..hmm. jao.. skum va den då.. den andra vi såg va dock bättre men lite småskum med.. handla typ om två tonåringar som  prova på me sex och så vart hon gravid osv..

Fredag: T va i skolan och jag satt i parken och sola mig samt klottra lite smått i en anteckningsbok och drack massa vatten.. sen åt vi lunch tillsammans innan  och hon shoppa lite.. sen va de dax för plugg igen och jag köpte mig en mjukglass *mums* efter de åkte vi och shoppa hem mat och lite gott samt gick på systemet. va riktigt varmt den dagen så när vi kom hem knäckte jag en öl och de andra tog en whisky och en cider.. mumsigt värre,,till middag åt vi entraco (tror jag de va och stavas) och potatis och sås. *mums* kolla på ytterligare två filmer ena va date movie.. riktigt rolig var den.. hihi. :) den andra ja, den somna jag till..var helt utpumpad så den kommer jag ej ihåg..eller den handla nå om en pojke som skulle tydligen vara buddha eller nått...

Lördag: Då kom den stora dagen. jag och T klev upp och åt frukost. sedan gick vi och shoppa och åt lunch ute..samt bestämde oss för att äta middag hemma.. hade tänkte äta ute men vi kom på att vi ville förfesta hemma (billigast så) vi åt lax och ris *mums* Sedan gjorde vi oss i ordning och fixa oss.. snacka lite på msn och fick lite info som jag iofs hade anat men inte trott på.. kul.. typiskt att de kom fram nu bara.. hmm..
Vi for iaf in till Linköpings party ställen och hamna åter igen på Plaza.. men de va kul.. lite små grabbar där bara.. alltså de va väl 18 års gräns max 20... för äldre va dem då inte.. haha. lika så tjejerna.. men kul va de och dansa och flumma gärnet..vart lite trångt ibland däremot menmen.. sånt man får ta.. vi gick väl kring halv två hemmåt och kom hem halv tre slockna på en gång och jag fick cykla hem.. TAck A! hihi.. va skönt och slippa gå,,. hur kommer de sig att de är lättare att cykla än att gå?
 

 Måndag: jobbat men bara halva dan.. puh va skönt.. helt sliten nu.. men ikväll blir de skivstång me A igen.. skojskoj.. hoppas bara min rygg inte brakar helt.. hehe.. :) ne ska fixa lite nu!

På återseende!
/// T


Här är då några bilder från helgen!


       


I can´t see or hear everything but I have feelings you know!

image24


Jahapp nu har man träffat gyminstruktören.. och det gick bra trots lite trubbel innan med andra saker.. va kul och få ett schema att följa, det blir mer personligt och man får något att sträva efter än att bara träna lite på må få och sådär.. det komiska är nog att han ska tydligen hålla i vår försäsong fysträning i sommar.. haha.. snacka om att man kommer att ha ögonen på sig hela tiden.. men det gör inget han va charmig.. :) och va gör de när man ska träna att ha något snyggt att titta på iaf.. hihi.. *drömmer bort lite det får man väl göra fast man tycker om någon annan?*


Va på första gymträningen igår med det nya schemat och det gick bra.. fast får nog lägga på lite mer tyngder när det gäller benpressen om jag ska vara helt slut när jag ska göra upphoppen efteråt annars blir de nog ingen effekt..haha.. Fast nu har jag träningsvärk i nog varenda muskel jag träna igår.. så effekt ger det om inte annat.. kul..  så imorn smäller det av igen.. weeii längtar faktiskt.. hm tänk.. jag längtar till att gyma.. va kul.. annars brukar jag tycka de är rätt tråkigt med egen träning men nu tycker jag det är kul.. hiih.. ska försöka träna 3 gånger i veckan iaf.. och då gäller det att jag äter och sover ordentligt för att orka all träning och extra viktigt blir de när handbollen drar igång med.. oj, då blir de ju nästan dubbel träning.. får se om jag fortsätter med tre gånger då eller går ner till två eller en.. hmm återstår att se iaf.. :)


Nä, nu ska jag nog ta och borsta tänder och lägga mig att sova.. för jag ska orka gå upp senast fem imorn bitti eftersom jag börja halv sju och sluta halv tolv imorn.. och sen ska jag hem och käka lunch och sen bär de av till gymet.. weei.. *dreaming away*


på återseende!
/// T

Suzuki baleno kombi...

image23
Ungefär såhär ser min bil ut fast den är mörkblå


Jahapp, nu har man blivit en stolt bilägare och det trodde jag aldrig för en vecka sen att jag skulle äga en bil idag.. tänk va fort det kan gå när det är en förändring i livet som händer.. Men vad kul.. är jätteglad för min bil fick köpa den för 22 000 och det var inte farligt för en fräsch 97:a med tillhörande sommardäck och grejer.. bara älskar den här bilen trots att jag bara har ägt den i fem dagar nu.. det som jag skulle behöva göra är att byta stereo till min cd istället för bandspelaren och sen storstäda den.. vem vet kanske far till hallsta och gör det i helgen eller så tar jag det en annan dag.. har som inte hur mycket pengar som helst jag kan lägga ut just nu.. är rätt fattig faktiskt.. men ska jobba extra på söndag (yes, där får jag in extra pengar) och sen börjar jag tidigare ikväll så det är chill..hehe.. behöver alla timmar jag kan få just nu.. måste få ihop det här iom att jag ska ha semester i sommar och det med.. behöver jag ju alla pengar jag kan få för att kunna leva så normalt som möjligt trots semester..


Förra året hade jag ingen direkt semester.. visst jag åkte till turkiet en vecka och tog en vecka på hösten då det var tänkt att jag skulle fara upp till norrland och hälsa på men vart ändrade planer pga personliga saker... iaf.. då slog det in på de veckorna jag skulle ha vart långledig så då bytte jag bara de dagarna som jag behövde för att vara ledig så.. ja, där va de ingen direkt semester och sen jobba jag och min kollega L för A när hon var ledig i fem veckor.. så jag jobbade extremt mycket.. det tog musten ur mig kan jag säga men det var värt det för en gång och när lönen kom.. men vart de pengarna tog vägen vet jag inte..haha...hmm.. förstår inte hur jag kan spendera så mycket pengar när jag inte ens går och shoppar eller så.. bara handlar mat och dylikt.. visst nu vart de ju en extra utgift på bilen men de var det värt.. bara att spara om och snart ska jag gå till banken och fixa ett sparkonto som jag inte kan hämta ut på förs det är pensionsdax.. har ju inga pengar till pensionen just nu och det kan vara bra att spara så fort som möjligt.. hmm undrar jag hur jag kommer att få ihop det här.. men det ska gå.. det SKA bara lösa sig.. usch.. varför kan man inte leva utan pengar för?


På återseende!

// T


The sun!

image22

Vilken härlig dag det har varit idag.. solen har gett oss solstrålar hela dagen och det har varit kring 14 plus..  Inte konstigt att man vart sugen på att sätta sig på balkongen och knäcka en öl när man kom hem från gymet idag.. ja, ni hörde rätt, lilla jag har varit på gymet idag.. helt själv desutom *stolt*
I vanliga fall brukar jag vara ganska feg när jag ska göra någonting för första gången själv..brukar helst vilja ha någon med mig men idag tog jag steget och gick dit själv och testa mig fram lite.. vet bara lite grann hur maskinerna fungerar men ska träffa en instruktör den 15:e.. då blir det helt på allvar..
Börja med i alla fall att jag gick ner och köpte gymkortet i går på dan.. kände att nu var det dax speciellt om jag ska orka och kunna blir bättre på handboll i maj... man kan ju inte bar ligga på soffan som en soffpotatis eller hur?
Eller ja, det är ju skönt det med.. men jag behöver nog allt träna för att må toppen..


Kom till gymet logga in och fick en nyckel.. gick och bytte om och hjärtat dunka i 120..hihi.. traska in på gymet, la lappen i ställningen som står på bordet.. satte mig på en cyckel (pinsamt nog vart det en spinningcykel) satt och cykla lite i 5 minuter.. satte mig på vanliga cykeln (så fort den vart ledig) och började trampa på i 20 minuter.. sen gjorde jag lite benlyft, bicep , mage och rodd.. efter de som avslutning så cykla jag ytterliggare i 10 minuter  *stolt* Träna väl i ca 1 timme och 20 minuter.. helt okej för att vara första gången träning! Ska försöka träna på torsda eller freda igen och sen i helgen.. tänkte göra de tre gånger i veckan, måste ju uttnyttja kortet när man bara har det i en månad.. sen får vi se om jag tar ett år eller inte. .


Ja, sen gick jag som sagt hem och ville bara slita av mig tröjan och västen för att det var så varmt.. och längtade efter en kall öl på balkongen.. men så vart de icke.. kom hem och packa upp..sen var det bara och traska över till syrran och äta middag.. efter de traska jag hem en sväng innan vi gick på promenad i en halvtimme.. alldelse lagom såhär idag efter träning och allt. fast har dock huvudvärk nu men det är för att jag har druckit för lite vatten..så jag får skylle mig själv helt enkelt och hinka i mig vatten nu isället..hmm som om man gör det? nej!

Ne, nu ska jag nog ta och dricka lite vatten och sen sätta mig ner och lira lite chrono trigger tänkte jag!

På återseende!
// T

RSS 2.0