Semledagen!



Jo, idag är det då fettisdagen.. i till dagen till ära har jag faktiskt köpt semlor.. tanken va att köpa mig lite wienerbröd men det va tyvärr slut på Konsum så då bestämde jag mig för att köpa semlor istället.. är egentligen inte så förtjust i dem.. men va fan.. lite onyttig ville jag vara... haha.. annars då?  ja, nu är jag själv igen i min lägenhet känns rätt skönt men samtidigt lite tomt.. jag började ju vänja mig vid att ha folk här eller omkring mig och min syrra är inte hemma.. så jag kan inte tracka henne med min sällskapssjuka beteende just nu.. haha... jag har börjat tagit tag i mitt liv iaf.. va på möte igår.. kändes okey.. men tufft... jag är nog inte så tuff som jag tror.. jag vill ju bara att allt ska vara bar NU!  inte nog med det fick man "ett slag i ansiktet" inte bildigt talat då men det kunde lika gärna ha vart så igår på handbollen.. jag har ju haft mina svackor och nu kan jag säga att de VA påväg uppåt.. jag höll på att hitta gnistan igen... det första som händer är att vi (fyra) som spelar mest i utvecklingslaget (som det så fint kallas) inte ens vart me räknade när vi skulle spela mot varandra igår.. först dela de in a-flick och div 1 laget i två lag och sen vi som vart kvar då.. visste de inte va de skulle göra.. vi kunde lika gärna att kastast ut från hallen.. jag vet lixom inte om jag ska gråta eller känna hat.. ingen aning.. känner bara tomt... handbollen har ju ändå vart min stora trygghet här i livet men va gör man när man bara möter motgångar hela tiden och jag som redan mår som jag gör.. hur ska jag orka stå emot... iaf.. de slutade ju inte där om ni trodde de.. nejnej.. långt ifrån.. efter träningen så hade vi ett möte om hur uppläget kommer att se ut härdanefter.. jag kan ju säga såhär.. att min uppfattning va defentivt att jag inte va välkommen längre i a-laget av tränarna alltså.. inte av spelarna.. jag har hela tiden trots att jag mest spelat i utvecklingslaget som ett lag... alla vi spelare både i div och vi... men nu ska de göra så att.. för det första ska vi få senare träning på måndagar och sen tisdagar så ska bara seniorerna träna alltså div 1 spelarna.. vi andra (4) ska få träna på onsdagar med c-laget och a-flick.. hallå? Vaddå, sära på laget som redan är på väg att splittras.. passar vi inte i det laget längre eller vad är det frågan om? jo, just de ska plocka upp spelare så att det blir två på varje position från oss utveck. och a-flick.. nee usch.. jag tappade direkt den lilla gnista jag hade fått upp må jag säga.. hur fan mycket mer skit ska jag få????

Vet inte om jag ska träna i protest idag eller om jag ska skita i det?.. känns ju meningslöst om man ändå är något som man kan slänga hit och dit.. räcker de inte me den kritik man själv sätter på sig själv?

Tur att de finns något som är positivt i livet iaf.. glad att vi har fått mer kontakt...

på återseende!
/// T


Call me...





Nu är det åter igen "ångestsöndagen" hehe.. i helgen har jag haft och har fortfarande storfrämmande ifrån Pite och Lule... egentligen kände jag bara lulebon men de andra två pitebona är trevliga dem med.. fast de märks att jag inte är van att ha så mycket folk hos mig speciellt inte så nära inpå som de har blivit nu.. de kom i fredags och åker hem imorgon.. att det är tre killar desutom gör ju inte saken bättre..hehe.. man absolut inte van att ha grabbar hos sig...men det är kul ändå.. roligt folk.. ikväll ska de åka in till Globen och se AC/DC så de va därför de är här nere på besök och självklart ställer jag upp med sovplatser när jag har rum för det.. igår vart de fest och jag visa dem lite av byn.. sen hade vi efterfest hemma hos mig igen.. slockna väl inte förs närmare 04 på natten.. vart riktigt galej det där.. men kul.. jag känner mig dock lite tråkig som inte hänger med dem in i till sthlm för en shoppingrunda båda idag och igår.. idag hade jag iofs kunnat men jag orkade verkligen inte.. usch och nu har man ångest för att man inte gjorde de också.. gahh blir galen... jaa, galen på mig själv.. jag ångrade mig typ nästan medetsamma de hade lämnat lägenheten.. hade vart skönt och hängt me.. bättre de än att ha den här bakis "ångesten".. jag har inget att ångra sen igår eller så.. men jag vet inte.. jag har ju inte mått så bra på senaste tiden.. mitt självförtroende är ju inte på topp direkt så att säga.. kanske därför jag känner som jag gör just nu.. men imorn då ska jag äntligen ta tag i det.. det kommer att lösa sig.. samtidigt som jag längtar till jobbet imorn för att träffa HAN igen.. varje gång HAN ler så smälter jag.. han är fan underbar.. och jag känner han knappt.. men bara av att jag tänker på honom, drömmer om honom så får de mig att må bra... han är fan fin... jag har kommit fram till att jag har nog blivit lite smått förälskad i honom... och jag har glömt hur det är att känna såhär.. det är fan helt underbart... han är så snäll och underbar.. ja, jag kan nog fortsätta att rabbla upp bra saker med honom... ända nackdelen jag kan komma på är att han är nog lite kortare än mig.. men va sjutton gör det.. så fort han ler så känns hela världen undebar och jag smälter.. mitt hjärta gör lite små volter.. och direkt när jag ser han på morgonen så får jag fjärilar i magen.. jag önskar det kunde vara så förevigt.. samtidigt som jag känner såhär så försöker jag vara logiskt...är det meningen att det ska bli vi två så kommer det att bli så och är det inte meningen så blir det inte så.. det är det ända jag kan vara säker på... ohh, va jag längtar till imorgon då jag får se hans underbara leende igen och hans fina bruna ögon...

drömmer mig bort....

På återseende!
/// T

Världen underbaraste låt för tillfället är denna:

Shinadown - call me

Wrap me in a bolt of lightning
Send me on my way still smiling
Maybe that's the way I should go,
Straight into the mouth of the unknown
I left the spare key on the table
Never really thought I'd be able to say
I merely visit on the weekends
I lost my whole life and a dear friend

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

[Chorus]
Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I finally put it all together,
But nothing really lasts forever
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time
I kept my whole life in suitcase,
Never really stayed in one place
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a gypsy

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

[Chorus]
Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try.

[Chorus]
Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way
So, I'll be on my way
So, I'll be on my way

Finally!





Yes, livet har tagit vändning... det känns toppen.. jag känner mig på mycket bättre humör nuförtiden.. vet dock inte hur det kunde vända sådär på en dag.. det hände i onsdags efter tjugo i elva rasten.. fick låna syrrans mp3 (eller systersonens) det passet och jag började digga musiken och skratta för mig själv.. fick lite roliga bilder framför mig när jag lyssnade på markoolio..haha.. sen flöt det bara på.. jag har hållt humöret uppe hela veckan.. visserligen gick det kass för mig på torsdagsträningen och igår på matchen gick de sisådär.. men jag ändrade min egen inställningen istället för att tänka negativt när jag missa eller fokusera mig på det så skulle jag fokusera på att sätta nästa.. jag har rätt svårt att skjuta uppe för jag faller på så låg tungpunkt när jag skjuter men sista skottet jag sköt så sköt jag uppe och satte den.. fasiken va skönt det kändes.. då kände jag att glöden kom tillbaka.. och nu ska jag försöka satsa allt jag kan de sista matcherna här.. jag ska fokusera enbart på handbollen när jag är där.. och fokusera på annat när jag inte är där.. det hjälper inte att älta eller trycka ner sig själv när det går dåligt. man måste lyfta fram det som går bra i stället eller ta emot positiv kritik och försöka förstå hur man ska kunna ändra på sig.. jag hade kört fast innan den här matchen.. jag körde på samma väg hela tiden.. kunde verkligen ändra på mig.. och mycket berodde nog på min inställning.. men med min nya fokus så kan jag nog få det att funka.. det hoppas jag och tror jag på!

Annars flyter verkligen livet på galant.. life is wonderful!

Nej, nu ska jag fortsätta att tvätta och sen dra iväg och shoppa lite me sist! *ler*

På återseende!

/// T

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Milla (en av mina bästa kompisar: http://okashi84.blogg.se/

Så här går den till :

Så här går utmaningen till:
 · Gå in i mappen där du har dina bilder

· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

 

· Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

· Utmana (sex) andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

Så här kommer min bild :


Den här bilden är tagen för snart två år sedan, tror faktiskt det var i den här månaden..hehe.. lite lustigt.. det är iaf jag och min babe Milla som utmanade mig.. en annan kompis till mig hade underklädesparty så därav de underliga kläderna..hehe..

De jag utmanar är:
Tuss
Natta
Anna
Agge
Påsen
Jessica


Annars kan jag passa på att säga att mitt liv har fått sig en liten ändring.. jag känner mig helt plötsligt mycket gladare igen.. det känns verkligen som att det här året kommer åtminstonde sluta bra.. så dåligt som det har börjat..hehe.. i helgen kommer det att bli lungt.. är ju alla hjärtans dag imorn men då ska jag fira min andra syrra som fyller år och sen ska jag iväg och spela match.. så någe annat är inte planerat.. har ju desutom ingen att fira med och lika bra är ju det.. tycker det är ganska överskattat.. tycker man ska visa sin kärlek till varandra lite då och då, varför göra det på en speciell dag bara? tycker dock det är lite gulligt med en sådan dag men som sagt.. man ska visa sin kärlek till de man tycker om lite då och då.. så de vet att man tycker om dem.. jag kan säga så mycket att jag verkligen älskar er mina vänner och min familj.. jag hade inte varit lika stark genom den här krisen som jag går igenom om det inte vore för er.. TACK!


Nej, har precis kollat på Angus, Thongs and perfect snogging Va helt okej faktiskt.. hehe.. tonårskärlekshistoria..hehe..
Och nu efter jag har skrivit klart det här och fixat utmaningarna så tänkte jag läsa lite ur New moon del 2 till Twilight


Sweet dreams!


på återseende!


/// T



Plain white T´s - write you a song

 I don't know how to make lots of money
I got debts that I'm trying to pay
I can't buy you nice things, like big diamond rings
But that don't mean much anyway
I can't give you the house you've been dreaming
If I could I would build it alone
I'd be out there all day, just hammering away
Make us a place of our own


I will write you a song
That's how you'll know that my love is still strong
I will write you a song
And you'll know from this song that I just can't go on without you


I don't know that I'd make a good soldier
I don't believe in being violent and cruel
I don't know how to fight, but I'll draw blood tonight
If somebody tries hurting you


I will write you a song
That's how you'll know that my love is still strong
I will write you a song
And you'll know from this song that I just can't go on without you


Now that it's out on the table (it's out on the table)
Both of us knew all along (knew all along)
I've got your lovin' and you've got my song


I don't know how to make lots of money
I don't know all the right things to do
I can't say where we'll go, but the one thing I know
Is how to be a good man to you
Until I die that's what I'll do


I will write you a song
That's how you'll know that my love is still strong
I will write you a song
And you'll know from this song that I just can't go on without
I will write you a song (I will write you a song)
That's how you'll know that my love is still strong (love is still strong)
I will write you a song
And you know from this song that I just can't go on without you

I still haven´t found what I´m looking for...

Fan vilken jävla jubelidot han är.. varför kan han inte bara lämna mig i fred??? Nej han va tvungen att försöka konfrontera mig på krogen oxå... va fan! Jag sa till honom att jag inte ville prata med honom men han lyssnade inte.. han fortsatte och malde på men jag sa nej.. jag vill inte.. tillsist brast det.. och han fortsatte och försöka.. "jag vill ju bara prata med dig" Jag bad honom och sa "snälla, varför kan du inte bara lämna mig i fred?" jag vill inte" men han lyssnade inte utan fortsatte... jävla idot.. han förstör ju bara för sig själv klart att folk omkring undrar va han håller på med... varför jag bröter ihop osv... men jag vägrade prata med honom.. varför skulle jag? jag har INGET och säga honom.. absolut INGET! men vart sut och gick ifrån och sa"fuck you"  shit.. vilke problem han har.. han kan FAN inte va frisk.. jag brukar inte smutskasta folk, och defentivt inte HATA folk men han.. jag kan inte rå för det endel av mig vill att han ska --- men endel av mig vill att han ska .... vilket han säkert gör därför han försöker konfrontera mig.. men herregud.. man lyssnar väl när jag säger "NEJ"  fan du har förstört mitt liv räcker inte det.. måste du komma och förstöra hela tiden. jag har precis börjat komma upp på fötter igen.. din jävel... ditt jävla as... *gråter floder*

leave me alone ffs....

På återseende!

// T

Let it die

Idag har det verkligen vart upp och ner.. det ända som vart bra va väl när jag va jobbet.. även fast det hände småsaker där med som man kan kalla otur.. menmen.. annars slutet av dagen har bara rasat neråt och ännu neråt.. börja me att besiktningen verkligen inte gick igenom och sen tränigen gick skit.. men allt kan man väl säga börja i morse.. glömde nyckeln till skåpet.. visst fine.. inget och göra åt.. bara skratta åt.. efter en halv timme ungefär går brandalarmet bara att traska ut i 8 minus grader och frysa i 20 min innan allt va klart o man fick gå in igenom.. verkade ha varit lite falsktalarm.. aja.. sen hitta jag en 20.. wow positivt.. och sen heja på den snälla killen.. fick lite positiv karma.. sen på lunchen när jag skar i en körsbärstomat så stängde de upp i hela facet och håret.. mmm.. va roligt.. not.. men bara att skratta åt.. sen va de väl lungt.. man vart glad och fick energi av de fina vårvädret idag.. men sen kom det jag fasa för.. besiktningen.. gahh.. hur ska det gå? jag hade en känsla av att det inte skulle gå så smärtfritt och mycket riktigt.. spindelleden,höger var jätte glapp och bromsarna i bak va ojämna så bara och fixa och ombesikta..*suck* där försvann mina pengar... jag ska verkligen inte ha bil.. det spelar ingen roll vilket bra skick den är i när jag köper den.. det slutar alltid med att något går sönder på den.. *suck* ibland blir man så less..  sen kom träningen.. va väl lite på g där men sen när övningarna började som att skjuta eller stå i försvar eller slå spärrar ja, då rasade allt.. sköt målvakten i ansiktet, smällde en tjej i ansiktet när jag stod i försvaret osv.. jaa.. det sluta med att jag klev av.. allt bara rasade och jag bröt faktiskt ihop.. vill inte erkänna det men tårarna kom och jag kunde inte sluta...  skit va allt är blä idag..... så känns de som.. ska sova snart.. ska bara äta upp min kvällsfika..

På återseende!

/// T

You get what you give




Nu är det återigen "ångest söndag", brukar kalla söndagar för det, oftast då man får ångest att det snart är måndag och man ska jobba då samt att man funderar på vad man egentligen har åstadkommit den här helgen, om man har gjort något vettigt eller inte.. ne söndagar är inte roliga för det är oftast då man absolut inte har något att göra. men den är söndagen är lite annorlunda iom att har tvättdag idag och lite planer på eftermiddagen.. antingen eller mest troligen så ska jag åka in till Norrtan och hälsa på en kompis idag, snacka lite skit och bara hänga, det andra alternativ va att åka och se handboll när en kompis spelar och umgås sen lite med han och hans tjej.. men jag har inte hört något ifrån dem och javisst kan jag höra av mig med. men tidigare i veckan nämnde han nått om att de hade fullt upp i helgen så tänkte låta dem vara ifred idag då kanske.. kan ju se dem nästa helg eller så i sådana fall...hehe..


Lördag: Vad hände då denna lördag som var? Mjo, jag hängde me sist och J och bowla, det va rätt skoj! lyckades ju göra minst tre strike om inte fyra och någon spärr.. fast nu har man lite träningsvärk i handen och fingrarna dock. efter bowlingen så åkte vi hemåt och beställde hem thailändskt mat och käka hos sist.. senare så kollade vi på The mist, den va rätt creepy, men helt okej.. fast de kunde väl ha unvikt haft me nå spindelliknade varelser i den.. usch, är verkligen rädd för spindlar, tycker verkligen inte om dem.. har väl en sväng fobi men den är ändå hanterbar, det beror helt på hur stora dem och så. Efter filmen som vi då såg hemma hos mig eftersom den bara funkade på min dvd så gick de hem och jag satte mig en sväng vid datorn och spelade the game of life.. ett kul spel som handlar om att man kan välja olika liv och hur man vill leva det och så vidare.. svårt att förklara så att det låter bra... men rekomenderat... efter spelet så vart det sängen och läste lite i New moon (del 2 av Twilight) det är faktiskt den första engelska böckerna (boken) som jag har tyckt om att läsa och kunnat läst igenom, det är inte så att jag har svårt för engelska men haft svårt att komma in i böcker bara även svenska.. tycker mycket om självbiografer men även fantasy.. vet inte tycker väl om verklighetsbaserat och fantasy mest bara för att ena delen är en verklighet av livet och den andra kan bara finnas i fantasin antar jag.. behöver nog den balansen i livet.. på tal om det så vet jag vad jag verkligen vill plugga till nu.. jag kommer söka till socionomlinje i höst både på distans och "vanligt" samt några extra kurser så man kan komma igång och plugga om man inte kommer in på någon linje.. ska nog leta upp mitt engelska betyg från komvux har inte kunnat kopierat det än eftersom jag inte riktigt vet vart jag har lagt det men har mina aningar hehe....


Nej, nu ska jag kila vidare!


På återseende!

/// T

RSS 2.0