känslan att falla...

Känslan av att falla ungefär så känns de emellan åt.. vet inte varför.. blöö.. idag har vart en bra dag o att prata med en viss person får mig alltid att le.. jag blir så lycklig av att prata med dig ska du veta.. men sen kom träningen.. gick sisådär kanske för man är trött eller vad vet jag kanske för man är ofokuserad eller nått.. iaf.. gick de inte bra.. men men.. nya tag nästa vecka o nu är det inte långt kvar till flytt.. hjäälp..
panik vet inte hur jag ska lyckas med allt bara.. men men ta en dag idag och snart är allt packat så de är chill..hehe..

nää tajm att sova.. slut som artist..

På återseende!
"Carpe diem"
/// T
 
 
 


wrecking ball

De ska alltid hända något som får en att må lite dåligt.. fattar inte.. varför kan man inte bara få vara lycklig??
Jag har troligen förstört något fint pga att jag va full o sms.. men ändå så känns de som att man borde bli förlåten för de för de va faktiskt inte så hemskt.. så fattar återigen nadda.. men kan man inte förlåta för en sån sak eller att man faktiskt bara är en människa som kan göra misstag så är man kanske inte mkt att hänga i julgran så att säga.. Skillnad hade vart om jag hade vart otrogen eller något sånt då hade jag förstått faktiskt men så va inte fallet.. frågade i stort sätt bara vad personen i fråga känner för mig.. hmm.. ja konstigt är de men aja bara gå vidare.. kan inte göra något.. o jag tänker inte va på heller för de gör de nog bara värre.. han får väl höra av sig om han ångrar sig...

något som är konstigt är att vi alltid mötts förr eller senare och känslorna kommer tillbaka.. ännu konstigare är att jag får en känsla av att vi ska träffa på varandra o de gör vi.. du slutar iaf aldrig att förvåna mig och jag slutar aldrig att förvåna mig själv genom att jag känner dig så pass bra att jag vet hur du tänker.. skumt är de.. kanske är de som mina kompisar säger att de är meningen.. men vad vet jag.. återstår att se..

aja, dax att åka till föräldrarna en sväng o mysa med Attila o sen tagga match.. imorgon blir de återigen jobb igen fast de känns som de här 4 dagarna ledighet har gått för fort.. har inte hunnit landa rikigt och nästa helg flyttar jag.. hjälp va de går fort nu..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Let the rain fall

känner mig så glad inombords, det känns som en tung sten har lossnat kanske är de för att jag är öppen om vad som tynger mig och som har tyngt mig en längre tid utan att jag har satt ett finger på vad det är.. Kanske är det för att det känns som vändningen är nära.. kanske är det för att jag har skaffat ett gymkort och börjat träna på friskis utöver handbollen och fotbollen.. kanske är det för att rastlösheten får ett utlopp av de.. kanske är det för att det börjar bli höst nu och regnet kommer.. kanske är det kanske är de för att jag va på en arbetsintervju idag som faktiskt gick bra och kändes bra så nu håller vi bara tummarna att jag får det.. kanske är det för att jag har mina underbara vänner och familj omkring mig..

sitter här o väntar på att fiskgratängen ska bli klar sen blir det käk och lite chill innan det är dax att dra på handbollsträning.. imorgon ska man upp tidigt för att gyma kl 7 med en av de närmsta vännerna man har.. sen ska jag nog ta mig sjutton fixa de där jäkla kortet till de nya körkortet oxå så de är klart..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


New begging starts with workout

Efter en period av deppighet börjar de sakta gå uppåt igen.. mkt är tack vare att jag har skaffat gymkort på friskis med. Så nu har man kommit igång där med plus handbollen och fotbollen.. yeeaahh.. de är grymt... idag körde jag och en av de bästa först gym över en timme o sen körde vi box i 75 min så nu är man lagomt mör efter de men grymt skönt va de..hehe.. får se om man kan gå imorgon bara haha..

nää ska kolla lite kläder på hm o se om jag hittar någon bra höst/vår jacka.. kan behövas känner jag.. o lite leggings kanske..haha.. fast får se om jag beställer något.. jag o min ena moster snacka om att dra utomlands typ i nov så kanske bra o spara pengar plus att jag kommer ju flytta snart så.. hmm.-. men kolla kan man ju göra haha...

på återeseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Had enough!

Lycka är att få träna det man älskar... Va skulle jag göra utan min idrott? jag hade nog varit väldigt rastlös person då.. just nu vill jag bara få ihop de med allt.. träning o jobb.. de är prio ett för mig just nu.. endel tror säkert att jag inte vill jobba helger pga att jag vill ut o festa men så är inte fallet. visst självklart kommer jag vilja det med men de gör man ju inte jämt...om vi säger såhär istället.. jag vill kunna ha valmöjligheter.. just nu känner jag mig så jäkla låst.. o då blir de såhär.. jag mår dåligt o gör tyvärr dumma saker.. men nya tag nu.. jag ska klara de här o jag ska defentivt ha ett jobb jag kan få ihop de med idrotten..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

What have you done

Har nått ett vägskäl i livet. Vet vilken väg jag vill gå eller vet målet men kanske inte riktigt vilken väg jag ska gå.

Less på mig själv iaf idag efter de som hände. Hemma från jobbet idag med ångesten som tynger ner mina axlar. Vet vad jag vill göra, vill jobba mån-fre o få tid för idrotten på helgerna o kvällarna, även kunna umgås mer med mina vänner. Vet att jag vill bli socionom men har inte lyckats kommit in än, men jag ska lyckas.

Snart dax för flytt med, planera, vad ska med & vad ska inte med, sälja möbler? Allt är ända röra just nu känns de som.

Har nått botten för första gången på läge när de gäller jobbet. De här är inte längre hållbart. Jag söker o söker jobb men jag ska ta mig sjutton lyckats få ihop de. Ska på arbetsintervju på tisdag o jag ska göra allt för att få det samt få de efter mina villkor.

Vet att allt löser sig tillsist men behöver de nu. Behovet av att åka bort är större än någonsin. En paus i vardagen, en paus i livet, en chans att andas ut, en chans att få ett break o lyckas planera hur jag ska lyckas nå dit jag vill.

Känner mig även less på att vara den som hjälper, stöder andra men knappt får något tillbaka eller jo av mina nära o kära får jag såklart men ibland vill jag bara att någon ska komma o krama om mig o säga att allt kommer ordna sig, att jag kan klara de här.
Jag vill med hitta den stora kärleken o börja bilda en egen familj. Vet att de kommer när de kommer o när man minst anar de men när är de?

Jag är less på att känna mig ensam fast jag har så många omkring mig, less på allt just nu.

Ljuspunkten i mitt liv just nu är flytten, när den är över så kommer ett nytt kapitel i mitt liv skrivas. Ett fresh start med allt. Det känns som allt kommer ordna sig när allt är klart o jag har boat in mig i nya lgh.

Imorgon är en ny dag o jag ska ta tag i den o göra de till de bättre. Ska ändra min syn för just nu är den inte bra. Ska bita i det sura äpplet o ordna upp de här. Ska bita ihop o kämpa på.

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

You make me

Hänt sen senast då, jo vart magsjuk och de va nog den värsta jag har vart med om tog 5 dagar innan man fick energin tillbaka igen helt.. men nu mår jag bra, nästan bättre än innan..haha.. Börjat äta lite nyttigare med mer frukt o mindre portioner..hehe..

Annars va jag igår och kolla på en visningslägenhet på ungefär hur min nya kommer se ut, det kommer bli perfekt.. dock får jag slänga en heldel möbler men de blir nog bra..hehe.. vet inte om jag orkar sälja något hmm, värt att tänka på iaf...

Idag blir det IKEA med mor min, ska bli kul och handla lite smått samt få lite egen tid med mor. Sen blir det handbollsträning, oh så jag har längtat.. hihi..

Dagen började bra med ett mejl om arbetsintervju i början av nästa vecka i NT, hemtjänst. Det ska bli spännade och se hur de går och vad som gäller.. förhoppningsvis blir det bra o om inte annat är de ju närmare om de skulle bli så att man får de eller tar de...

De går bra igen!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 Bjuder på en gammal bild på mig från 2006 eller något sånt! <3


RSS 2.0