Memomries

Jippi.. det är vår i luften och man kan inte vara annat än glad tycker jag... Och vilken underbar dag det hittils har varit.. börja dagen med att vakna halv åtta på morgonen.. ta det lite chill äta frukost och sen för att ta sig iväg till 30 minuter massage.. ohh. det va välbehövligt vill jag lova.. issh va stel man är i nacken och axlarna så boka genast in en ny tid om två veckor.. det ska bli så skööönt.. då kanske man slipper värken.. sen så småningom ska jag även prova bastu tänkte jag.. kanske gången efter denna..hehe.. va första gången jag va på massage idag med så nu har jag tagit en oskulden... finally... annars har jag bara suttit och hållt på med min hemtenta och det går faktiskt riktigt bra känner jag.. har skrivit ned det mesta tycker jag.. ska laga lite lunch nu och äta så man får ny energi till att fortsätta med den... sen väntar jag på att systeryster ska sluta jobbet och höra av sig så ska vi ta o springa en runda fast jag känner mig lite yr än efter massage så kanske tar en långpromenix istället får se helt enkelt vad det blir... annars har jag förlängt mitt busskort så nu kan jag åka en månad till.. wiihoo...

Helgen är snart här, vad händer då tro? Hmm.. imorn kanske jag o systeryster ska styra upp nått och på lörda så kan jag hänga med på wallmans och se möller.. ska jag eller ska jag inte? blir bjuden.. hmm det skulle vara så kul men har ju samtidigt lova att hänga med C med och komme till henne och så.. kanske kan göra båda delarna.. hmm.. får ta tag i det projektet sen.. men M vill ha svar senast idag... aja.. helgen blir nog fullspäckad den med trots att man är ledig.. men får jag någon tid över så ska jag ta tag i omtenta pluggandet.. vilket kan behövas är ju omtenta snart.. iihh.. nervös.. måste klara den ju... men det går nog bra om jag bara sätter mig ner och pluggar...

oj, nu kokar makkisvattnet måste titta till de.. och sen steka lite köttbullar till.. mumsigt värre...

På återseende!

/// T


"Carpe diem"


Now I´m that bitch...

Har återigen haft fullt upp med både jobb o skola.. men det är alltid kul och sen helgerna har bestått av antingen någon fest elle så med vänner eller så har man jobbat.. o nu i påsken så vart det jobb och firande med familjen.. sånt gillar vi... annars har det väl inte hänt nå jättespännande.. eller jo.. jag va på påskmiddag hos C med några.. och det va riktigt trevligt.. kul och träffa lite folk sådär.. tyvärr va jag tvungen att åka rätt skapligt då jag skulle upp tidigt och jobba dagen efter men men jag va där en stund iaf.. och sen i tisdags så va jag på pingispub i sthlm.. det va superkul.. vi va ett gäng där och sen spela vi rundpingis med flera som var där.. riktigt skoj.. och tidigt i säng vart det med.. Det gillar vi!

Men det vi inte gillar är att man får reda på att man tydligen är värsta psykopaten eller något.. nej så jädra desperat är jag inte att jag skriver lappar och lägger i brevlådor (brevinkastet) och skriver något i stil med att "han är min"... Whaaat??  Finns inte i min värld att göra något sånt.. men det värsta är väl ändå att den personen också tror att det är jag som har krachat den personens lägenhet o tänt eld o sådana saker.. hmmm.. va fasiken skulle jag göra något sånt för???? Det finns lixom inte i min värld...o perosonen i fråga känner ju fan inte mig heller... fick förklaringen att det tydligen måste vara jag för att jag tydligen älskar L.. men hallåå.. vakna.. om jag nu skulle va så desperat att få tillbaka honom i mitt liv skulle jag väl inte börja hota eller göra sådana saker.. då förlorar jag ju bara honom.. och sen är jag inte 15 år utan 25.. väx upp... plus.. att jag är fasiken nästan aldrig hemma så när skulle jag ha hunnit med det??? jag har dessutom själv råkat ut för sånt.. eller inte riktigt att någon har krachat min lägenhet men fått anonyma mejl o dylikt på internet där jag har blivit kallad det ena o det fjärde.. det va extremt jobbigt.. o jag skulle inte drömma om att utsätta någon för det ovasett vad som händer.... då jag råkade ut för det så va det så att jag blev tillsammans (snodde) en kille som var förlovad och bodde i hop med henne men som han dumpa för att bli tillsammans med mig.. visst ett visst ansvar hade jag väl men jag kan ju inte rå för att han blev kär i mig.. aja.. skitsamma.. han gick ju ändå tillbaka till henne sen så... men jag fattar inte.... det man inte vet något om ska man inte prata om.. så du lilla personen som går och säger att jag håller på med sånt ska nog vara lite tyst.. ta reda på all fakta först... det finns verkligen ingen som helst anledning för mig att göra något sånt.. Du har faktiskt inte gjort mig något.. och det va hans val om han nu valde dig... inte mitt lixom.... aja... du/ni få tro vad ni vill.. men jag vet iaf vad jag har gjort och inte har gjort!

Tycker bara att det är trist att bli anklagad för något som man inte ens har gjort! men aja... not my problem!

nee nu ska jag försöka förberedda mig för högskoleprovet imorn och sen göra lite på hemtentan som jag har börjat på iaf... ska bli klar med den i helgen är målet..

På återseende!

/// T

"Carpe diem"


RSS 2.0