Again and again

Orkade inte längre ha de så här upp o ner med dig så ställde dig mot väggen o du valde att ta den andra vägen "den lätta" tror mest av rädsla än något annat men kan inget göra. Vill du inte så vill du inte tycker bara de är tråkigt att du väljer kasta bort något som kunde ha vart värt att kämpa för.

Ena stunden är jag jätteledsen för ditt val nästa så är det en lättnad. En lättnad att slippa tänka hela tiden på om du blir sur om jag hör av mig eller om vart jag har dig. De har tagit musten ur mig samtidigt som allt annat runt omkring är rörigt så gjorde du de rörigare istället för att se till att de blev bättre. Vet att du gillar mig o förmodligen gör de än men jag orkar verkligen inte längre ha de såhär. De höll på att ta kål på mig. Mitt liv är som sagt rörigt som det är just nu.. Vet varken ut eller in. Är nog rätt nära att gå in i väggen just nu så snälla låt mig bara va o låt mig höra av mig när jag känner för de, svarar jag inte på engång så svarar jag när jag känner för de. Behöver vara för mig själv ett tag, behöver hitta tillbaka, behöver samla kraft igen. Finns mkt bra i mitt liv just nu men de som hänt senaste tiden gör de svårt att se de fast jag vet att de finns där.

Är i något slags mörker just nu. Skulle kunna ligga hemma i sängen hela dagarna men de går inte behöver pengarna jag får när jag jobbar o har min idrott som får mig att vilja kämpa uppåt med humöret. De mår jag bra av iaf.

Tack ni som förstår o stöttar mig just nu o tack för att ni finns. Ni är guld värda!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 

 
 

Know about me

vill bara rymma ifrån vardagen nu känner jag.. jag är så less..vill inte vara de men de är jag.. skulle kunna göra allt för att sticka iväg en vecka eller en månad.. bara ta mitt pickpack o dra..sticka ifrån alla intriger o drama.. hmm första jag kan göra är ju faktiskt att rymma från facebook.. de är ju där allt startar.. kanske ska pausa mitt konto ett par dagar eller så.. hmm värt att tänka på.. nee kan ju ta bort de på iphonen.. slipper jag ju de ett par timmar iaf speciellt när jag jobbar.. hmm kan va en bra ide.. så gör vi...

ne tajm o gå ut o skrapa bilen o sen dra till jobbet..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T

New Divide


 
Alla tankar bara snurrar o jag är så trött, totalt slutkörd men bara o kämpa på för i december kommer jag inte ha mkt till övers alls.. kommer nog inte ens umgås med någon som de ser ut nu iaf..

Sen kanske jag inte ens får gå på juldansen på juldagen för att jag måste jobba blää för de.. det är ju de ända jag ser fram emot just nu de är juldagen.. men nej då kanske man måste jobba.. ouf.. vill inte..

kärleken är ja bara pannkaka.. eller jag vet inte.. jag kanske inte har nå tålamod heller men ehh eller så vill jag inte ha något förhållande.. hmm jag vet inte.. de är snurrigt iaf.. men de skiter vi i.. allt är faktiskt upp till honom, jag försöker ju hela tiden få de att funka men de verkar inte han vilja så jag måste ta o backa nu o tänka på mig själv inte någon annan.. de är JAG som ska må bra..

nää vila lite o sen tagga för utgång ikväll. det ska faktiskt bli kul.. annat o tänka på.. ikväll kör vi "party like a rockstar" = All in heheh..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 
 
 
 


Reason to believe

Känslor hit o dit varför kan de aldrig vara lätt för? jag är less på att vara så känslig som jag är.. jag är less på inte kunna vara stark när det gäller kärleken.. jag vill kunna lita på dig o så men blir så rädd hela tiden.. rädd att förlora dig så att jag kanske istället knuffar undan dig.. helt sjukt jag vet.. men så är det.. men jag tänker inte ge upp o jag ska göra mitt bästa för att låta dig va ett tag så du får tänka o lyckas hantera mina egna känslor.. svårt man jag ska lyckas.. o är de så att du bestämmer dig för att du inte vill ha mig så är de faktiskt inte så mkt o göra åt. vi har ju iaf försökt typ.. är det meningen så blir de vi o är de inte meningen så blir de inte vi.. viktigt att jag tänker på de.. vet att jag bloggar mkt om mina känslor hit o dit och om dig.. men de är för att jag ska kunna få ut de utan att de påverkar någon annan egentligen.. behöver en diskussion med mig själv på nå sätt.. jag vill inte att någon ska tycka synd om mig eller vad ni nu tycker.. de här är bara vad jag känner..

Kan ju säga att november o slutet av oktober bara har vart en oturs period visst har de funnits bra stunder med men mesta dels så har de vart otur för mig.. väntar bara på att de ska vända o jag ska försöka få de vända själv med men svårt när man får motgångar hela tiden.. är det inte de ena så är det de andra lixom..

Är glad över min familj o vänner jag har som alltid finns där för mig o stöder mig när jag behöver stöd.. på tal om de så ska jag nog hälsa på mina föräldrar på fredag fm, saknar dem o lilla attila..

på återseende!
"Carpe Diem"
/// T

Sometimes I push you away...

 
Tänk att vi återigen löste de.. va skönt att vi prata ut om va vi kände o tyckte.. nu känns allt bra igen och jag lovar att tänka på de du sa jag ska tänka på..

Trodde jag inte att du ville göra och trodde inte du skulle ringa men det gjorde du.. Tänk att du gick den där biten för att lösa det här.. Är imponerad och glad.. det visar att du faktiskt är en bra kille trots att vi lätt missförstår varandra o så..

Nu hoppas jag att allt håller i sig såhär.. orkar inte mer motgångar nu..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

Fuck it!!!

Tack för att du krossa mitt hjärta idag.. tack för att du va en skitstövel.. jag har inte gjort dig ett piss men vad får jag tillbaka jo skit.. du kallar mig blåst o nedvärderar mig.. va tror du om mig egentligen??

Jag förtjänar bättre än dig iaf.. man säger inte så till någon man gillar.. men förlåt då om jag va tjatig eller ville prata med dig. verkar ju som jag störde dig på alla sätt idag o trampa dig på tårna.. nej de är inte värt de.. jag gav dig ett ultimatum som du fullständigt struntar i, fine.. du kan ju dra åt h*lvete då.. jag pallar inte längre, har gett dig chans efter chans men fått nadda tillbaka.. inte värt de längre.. du vet typ allt om mig o va får jag tillbaka jo skit.. jo man tackar..

Tur att man har vänner som finns iaf.. utan dem skulle jag inte klara de här en gång till asså.. jag fattar verkligen inte.. de bara går utför i kärleken.. orkar inte längre.. jag ger upp.. de finns inget som heter true love för mig så är de bara..

PANNKAKA!!!

Svart

Otur efter otur, när ska de vända egentligen? Styrkan o se de positiva blir mindre. För endel är nog min otur bagateller men för mig är de jobbiga. Känslan av känna sig likgiltig!

Ikväll blir de iaf lite handbollsträning, ska bli skönt o springa av sig o kötta lite men hade vart bättre med match..

Livet är som de är asså.

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

We can´t stop

Varför ska kärlek va så svårt för? Varför kan de inte bara klicka någon gång för mig eller åtminstonde på den som jag gillar? Jag ger upp snart eller har väl redan börjat och därför stöter jag väl bort dem jag gillar eller jag vet inte.. de är så komplicerat allt.. antar att jag är lite kärlekskrank inatt.. önskar att du var här med mig o höll om mig och sa att allt kommer bli bra.. önskar bara att nån kan göra de speciellt de dagarna som känns extra tunga o går emot en.. de dagar då man behöver någon som finns där vid sidan om en och säger de tröstande orden eller faktiskt bara håller om en.. behöver inte säga så mkt men bara finnas där och ser när man behöver de.. När ska jag få uppleva de egentligen?? Jag har inte bråttom o hitta den rätta utan jag vill bara bli riktigt jäkla kär, få pirret i magen istället för oron i magen.. känna mig älskad o inte bara älska.. Vill känna mig hel med någon.. Allt annat i livet har jag redan och uppskattar jag men kärleken får jag verkligen inte till.. har tom glömt hur de är att va i ett förhållande, hur gör man då? Hur ska man bete sig? vad får man göra o inte? När går de för fort och inte? Hur vet man att de känns rätt egentligen? jag har glömt allt det där..

Vet att jag är väldigt sentimental just nu men antar att jag behöver skriva av mig mina tankar och funderingar... behöver släppa ut mina känslor.. har svårt att prata om just de här med någon.. har många fina vänner och några få som jag verkligen kan prata med men just prata om sådana här känslor har jag svårt med.. jag kan säga att jag älskar någon, jag kan säga att jag saknar någon osv.. men mina innersta tankar som de här går inte..

Har mkt i mitt bagage med, de vet jag påverkar mig eller har iaf påverkat den jag är idag.. allt jag vill är o vara ärlig ibland kanske jag är för ärlig, men jag säger verkligen bara vad jag tycker och inget annat.. om jag saknar någon, varför ska jag då hålla de för mig själv? om jag vill träffa någon, varför ska jag då hålla de för mig själv? Om personen i fråga blir rädd o tycker jag är för på så är de ju faktiskt hans problem och förmodligen är de ju inte rätt heller tyvärr..

Just dig, funkar allt så bra, vi har så jädra kul ihop, jag har fallit för dig, kanske inte kär men jag gillar dig hur mkt som helst och skulle vilja va med dig varje dag faktiskt.. jag saknar dig varje dag, vill prata med dig varje dag, tänker på dig varje dag.. snälla säg att de är så för dig med??

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


the monster

Ouf, dumma förkylning, vill inte va såhär orkeslös.. aja, blir jobb imorgon iaf, har inte råd att vara hemma speciellt inte nu när en räkning på bärgning väntar och jag inte vet hur mkt jag kan få tillbaka från försäkringen. Kan bara hålla tummarna att man kan få tillbaka nästan allt..

nää måste nog vila en stund, mitt huvud värker, kroppen värker, hostan gör mig galen o höll mig vaken i natt.. blöö. kan bara hoppas att de går över snart..

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T
 
 


Life is like a rollercoster...

Det händer mkt nu, mkt som folk förmodligen inte kan förstå hur de kan va jobbigt. Är återigen inne på nå oturs spår & jag som trodde allt hade vänt men tydligen inte.

Började med att bilen rasa ihop på motorvägen i lördags em då jag skulle till jobbet fick Ringa bärgare (dock va de iaf bra service o sällskap) men kommer kosta mig typ 4000kr o inte nog med de började förkylningen bryta ut o sen på söndagen krånglade busskortet o sluta med att jag fick pröjsa ytterligare ca 70kr för att ta mig hem får. Jobbet o de tog inte slut där. Mamma gick åka till akuten för nå slags allergi chock o fick medicin så nu håller vi tummarna att medicinen hjälper o min förkylning blev bara värre o på måndagen försov jag mig men lyckades bara bli 30 min sen trots att jag åkte kommunalt o så slog jag i armbågen o huvudet på bussen o förkylningen blev värre & nu ligger jag här hemma o är sjuk. Så vad händer här näst då? Kan de vända ordentligt nu?

Är så less på att de alltid ska vara något just nu. Vill bara att allt ska funka. Hitta kärleken verkar stört omöjligt så de lägger vi ner, är ingen vits alls o lägga energi på de. Funkar ju aldrig typ för mig ändå så varför skulle de va skillnad nu...

Blää är bara så less på oturen, har svårt att se de positiva som finns men försöker..

Nää ska fortsätta se trilogin på sagan om ringen, ligger på sista delen nu. O försöka vila så jag blir frisk!

På återseende!
"Carpe Diem"
/// T

RSS 2.0