You don't have to force your smiles for anyone, it's ok to smile for yourself

image28

Jahapp, nu man gjort sin efterlängtade tatuering.. är sjukt nöjd med den..  har verkligen inte ångrat mig.. :) och nu har det gått en vecka sen jag gjorde den.. det var en tribal sol med bokstaven T inuti.. sitter baki nacken mellan skuldrorna.. precis där jag ville ha den.. Har inte hunnit lagt upp någon bild på den än.. men det kommer..


Det gjorde ungefär så ont jag trodde de skulle om inte ondare på vissa ställen.. fast nu kan man inte beskriva hur ont det gjorde och man tänker.. "ehh, så farligt var det inte" haha.. va fort vi människor kan glömma saker och ting alltså.. helt otroligt egentligen.. man tycker att sånt ska sitta kvar men det gör det inte.. om några år så kommer jag inte ens komma ihåg att det har gjort ont alls..


Annars var jag på balkongfest i Flemban.. det var helt okej trots att vi va kanske 6 pers som festa varav två killar resten tjejer..hehe.. vart tidigt i säng och vakna tidigt sen har man vart seg hela veckan tills idag då man fick sova ut.. mmm.. skönt.. annars har det hänt så mycket har väl varit rätt mycket med R och det klagar jag inte på.. hihi..sötisen..


Fysen har dragit igång på allvar nu och träningsverk är att räkna med efter varje gång.. men det är bra för då vet man att man har gjort något.. skönt..  så ikväll blir det fys som gäller... *längtar*


På återseende!
/// T


I hate everything about you...

image12




Sitter här i tankarna och de far iväg som vanligt.. vet inte varför jag tänker så mycket och analyserar så mycket.. är jag så osäker på mig själv eller är det för att jag har blivit så sviken så många gånger att jag har tappat räkning och själv dissat folk hit och dit? Varför kan man bara inte få vara lycklig och nöjd? Jag vet att jag är det innerst inne men har svårt att visa det eller vågar inte rättare sagt.. är rädd att få höra de orden igen: "Du, det här funkar inte.. det är inte dig det är fel på utan mig blabla.." Allt det är bara bullshit.. det är ingens fel utan i sådana fall bådas.. hmm.. har tänkt på en sak.. ända sedan jag blev dumpad från ingenstans av den första killen jag nånsin har litat på fullt och så lycklig som jag var då.. har nog aldrig kännt så tidigare och vet inte om jag kommer känna så igen.. allt klicka som.. jag kände mig verkligen hel.. men iaf.. efter att han gjorde slut så kände jag att nu får det vara nog.. visst har jag träffat killar och så men det har som inte funkat..antingen har inte mitt intresse vart så stort eller så har deras inte vart så stort men hur som helst har jag inte kunnat blivit kär.. eller kanske är det nu? svårt att säga.. ena stunden släpper jag fram alla känslor och andra stänger jag dem inne.. jag är verkligen kluven.. vet inte.. tror jag jämnför rätt mycket med det jag hade som var så underbart.. men vet att det är fel.. men vad gör man när man tror att ens själfrände gick åt andra hållet.. fast jag vet ju nu att jag inte skulle kunna ta han tillbaka om han kom och sa att ångra sig om de så skulle gå två år till..


det jag skulle komma till var att jag börja lyssna på den här låten igen efter att en väldigt nära vän som betyder nå speciellt för mig nämnde den för mig. Jag satt iaf och lyssna på texten och känner att: "ja, så här känner jag mig just nu och jag kännt många gånger förr"


På återseende!
/// T


Three days grace - I hate everything about you

Everytime we lie awake
After every hit we take
Every feeling that I get
But I haven't missed you yet
Every room-mate kept awake
By every sigh and scream we make
All the feelings that I get
But I still don't miss you yet


Only when i stop to think about it


I hate everything about you
Why do I love you?
I hate everything about you
Why do I love you?


Everytime we lie awake
After every hit we take
Every feeling that I get
But I haven't missed you yet


Only when I stop to think about it


I hate everything about you
Why do I love you?
I hate everything about you
Why do I love you?


Only when I stop to think about you,
I know
Only when you stop to think about me,
do you know


I hate everything about you
Why do I love you?
You hate everything about me
why do you love me?


I hate
You hate
I hate
You love me


I hate everything about you
Why do I love you?

RSS 2.0