Feel the air...

Har återigen vart sjuk men denna gång magsjuka, *suck*. Inge roligt det här, jag vill ju vara på jobbet & jag försöker verkligen vara positiv men det är så svårt med dessa motgångar jag har haft nu. Har dock inte vart så stora men ändå tillräckligt för att dra musten ur mig.
Min träning går dock rätt bra framåt, man kan se resultat lite då & då, har börjat träna handboll på riktigt nu så snart är jag på topp igen. Har dock varit lite stressigt på sista tiden, hmm, inte okey, jag måste stressa ner har jag kommit fram till, kanske därför jag har blivit sjuk så ofta nu på kort tid, vem vet.
Nej, nu får det vara slut på detta med sjukdomar & motgångar.

Jag är STARK!
Jag mår BRA!
Detta ÅR är MITT år!

Kom på mig själv idag när jag pratade med min systeryster att jag har vart rätt negativ med mina tankar & ord på senaste tiden, vet dock inte varför det har blivit så. För jag menar egentligen inte att vara negativ, men antar att ju mer som går emot en desto svårare är det att se det positiva i allt. Men nu får det vara slut på negativiteten igen. Jag är positiv av mig, det tillhör mitt liv! Visst fine, har vart sjuk nu i två omgångar på bara 2 veckor men då borde jag kunna vara frisk ett halv år minst nu framöver, då jag borde ha rensat kroppen på allt skit, eller hur? *smile*

"Carpe Diem"

På återseende!
///
T

You can do anything, but not everything...

"You can fall in love in an instant. It's letting go that takes time."

Jaha, nu va man då sjuk igen känns det som fast det var månader sen jag faktiskt var det, men usch, jag vill ju jobba inte vara hemma & vara sjuk. Har ju vart hemma för länge nu känner jag, blä!

Min träning går iaf framåt, nu kan jag nå min tår igen när jag strechar, vilket är sjukt positivt.
Jag har också gjort smyg premiär på planen nu med & lirat en match vilket resulterade i 1 mål, är sjukt stolt över mig själv. Det känns bra, kommer förmodligen kunna lira fullt snart bara jag fortsätter såhär, men får vila från träningen imorgon så jag kan träna hos sjukgymnasten på tisdag & kan jobba igen. Måste lyssna på kroppen ibland med.

Nu blir det solsidan!

på återseende!

"Carpe diem"

/// T


It takes...

"It takes a minute to have a crush on someone , an hour to like someone a day to love someone but it takes a life time to forget someone"



RSS 2.0