I leave...

392126-16
 
All I can do for now is to dream and dream I do!

 
Nu har jag äntligen långledighet! Kunde inte vara bättre alltså! Skönt och få vara ledig i fyra dagar när man har jobbet bra många dagar i streck alltså! och nu kommer vi börja på det nya schemat där vi har våra bestämda kvällar vi jobbar vilket kommer att bli perfekt för mig för då kommer jag kunna satsa på handbollen för fullt vilket är en dröm för mig.. speciellt när jag tränar och spelar med div2 lag.. som mest trolige kommer att gå upp i div1 nästa år!  Så livet leker på nu.. Och på lördag ska jag lira match med b-laget.. ska bli hur kul som helst har inte spelat sen innan jul så det var ett bra tag sedan! Då jäklar ska jag ge gärnet.. nu är det bäst ni ser upp V.. .
 
Jag vet inte vad jag ska säga.. jag hoppas fortfarande men hoppet är bra lite just nu.. jag brottas med tankarna varje dag om hur jag vill ha det.. samtidigt som jag är nöjd som vi har det nu så är jag ändå inte det.. hmm.. hur vill jag ha det egentligen?  jag är verkligen kluven när det gäller dig.. jag vägrar att ge upp men samtidigt känns de som att jag int har något val snart.. hur ska jag orka vänta?  Är jag redo för nästa steg ens?  ihh.. har inte ens tänk på den tanken.. tänk om jag får spel ifall du skulle ta det?
Det ända jag vet är att jag tycker om dig och det är jäkligt mycket alltså! nästan för mycket tycker jag!
Du är så fin, söt, snäll och go.. ja, jag vet inte... när jag är med dig.. så känns de som att jag inte kan sluta tycka om dig.. vill bara ha dig nära mig hela tiden.. jag vill som känna din kropp emot min.. jag vill höra pulsen slå...jag trivs så jäkla bra i ditt sällskap så att de är sjukt.. allt är så skumt..
 
På återseende

// T


Sunrise avenue - Fairytale gone bad

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We aint nothing but fight and shout and tears

We got to a point I cant stand
Ive had it to the limit; I cant be your man
I aint more than a minute away from walking

We cant cry the pain away
We cant find a need to stay
I slowly realized theres nothing on our side

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we cant deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, theyre bad
Tell them its me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and dont look back. I wont follow
We have nothing left. Its the end of our time

We cant cry the pain away
We cant find a need to stay
Theres no more rabbits in my hat to make things right

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we cant deny
We need to swallow all our pride
And leave the mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, theyre bad
Tell them its me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad


Man är bara ung en gång!

image12


Det är ju faktiskt så! Man är ju bara ung en gång i livet.. men att ha kvar barnasinnet hela livet är en helt annan sak.. det är ett måste! Tänk om man skulle glömma bort hur det är att ha kul så som barnen har när det leker och hittar på saker.. va tråkigt livet skulle bli.. eller vad säger ni?
Det tycker då jag i alla fall! Jag kan helt ärligt säga att jag har mycket barnasinne kvar och älskar att flumma.. det är en del av mig! Den dagen jag slutar att flumma då lever inte jag!


Va kul vi hade igår gumman! Först va vi ute på stället här i trakten och jag var helt nykter! Drack ändas coca cola och dansade hela natten lång! va jättehärligt och mycket folk var det ute med och vi var några stycken som gick ut det är bra det! blir som roligar då när det blir lite spontant sådär som det vart igår! på vägen hem så såg vi en kundvagn och du gumman började skjutsa runt mig i den.. det var hur roligt som helst! Den kvällen glömmer jag aldrig! första gången på riktigt länge som jag kände mig så levande! och det var även kul att skjutsa runt dig! Tänk vad kul man kan ha med en kundvagn! hehe! Man har det inte roligare än vad man gör sig!  det är ett uttryck som jag använder mig ofta av! inte så konstigt kanske! Hehe...



Hmm.. jag vet inte vad jag vill längre.. är less på att hamna i andra hand... visst vi har nästan nyligen träffas... men jag är inte bara en docka som du kan komma till när du känner för det! Vad du gör ikväll kommer att ändra mycket.. kommer du inte så kan du glömma att jag vill träffa dig nå mer, iaf inte så fort du ringer och vill ses! Jag försöker verkligen lära känna dig här och jag försöker vara tålmodig men det är oerhört svårt när du knuffar undan mig ibland och ibland duger man inte! nä, så funkar det inte för mig! spelar ingen roll hur tålmodig jag är så kommer jag att ledsna tillsist! Det spelar heller ingen roll hur mycket jag tycker om dig! Tänk dig själv om du var i min sits! hmm, har en känsla av att du med skulle ledsna då! Jag tycker verkligen om dig och jag har jättesvårt att falla för någon! men när jag väl gör det då gör jag det med råge! Och nu när jag äntligen har hittat någon som jag kan falla för helt hållet om den bara släpper in mig så svajar det bara såhär! Jag vill inte bli sårad därför backar jag! Jag vill inte bli sårad därför så sårar jag många ibland! Hellre såra än att bli sårad! För att vara stark så måste man stå på två ben och visa att man är det! då kan man inte svansa efter någon som man bara duger för ibland! det funkar inte så! Vill du ha mig så får du banne mig visa det! för nu tänker inte jag göra ett steg till! Du vet vad jag tycker och duger inte det! Ja, då är det lika bra att vi säger byebye redan nu! Varför försöka kämpa med något som inte kommer att hända? Visst vi kan vara vänner med vad det nu betyder! men både du och jag vet att det säkert inte kommar att gå så bra! F*n, fatta jag är ju kär i dig!


På återseende!

// T

Frozen!


image12

Va på hemmafest i fredags, kul hade vi! Hoppas att du får det bra i din nya lya nu K! Va faktiskt kul att träffa gammalt folk i H som man hade glömt bort att de fanns! Va många man kände igen eller som kände igen mig.. va skitkul!


Sen kom ju du förbi mig på natten med och sov hos mig.. kunde inte ha varit bättre! Att vakna upp bredvid dig är nog det bästa som finns! Du får mig verkligen att må bra! du är min ängel! Jag tycker bara om dig mer och mer för varje gång! Du är som en ljuspunkt i mitt liv!


Nu har jobbet äntligen fixat sig.. kommer att bara jobba onsdagkvällar nu i två månader så då kan jag träna alla tre dagar och verkligen kunna satsa på handbollen.. som jag vill.. det har vart min ända önskan att kunna satsa på den fullt ut! Den kommer alltid att vara en del av mitt liv! Utan handbollen ingen jag!


Va konstigt det kan vara.. hur ett ögonblick kan förändra ens liv.. har ni någonsin tänkt på det? Faktum är ju att varje steg man tar så lär man sig något nytt.. Jag är glad att man inte vet vad som händer i framtiden mer än vad man vill ska hända! Om man visste allt som skulle hända en så skulle man inte kunna leva.. Man måste kunna leva för att verkligen kunna se de ljuspunkterna man har i livet! och som händer en längs vägen.. Det som inte dödar en härdar en.. det är uttryck jag tycker väldigt mycket om.. för så är det faktiskt! Va som än händer så klarar man sig igenom det så länge det inte dödar en förstås! 


Jag har funderar många gånger på att börja skriva på en bok, men har som inte haft motivationen att sätta mig ner och börja skriva.. jag har inte den ro i kroppen som jag behöver för att göra det! Jag har trots allt rätt mycket att kunna skriva om både i fantasin och i verkligheten.. men jag antar så fort jag får bukt på min överskottenergi som jag trots allt ha så kanske jag kan börja någon gång! Det är många som säger till mig att jag borde skriva mer.. då blir jag glad!  att jag har den talangen de har jag bara anat sen barnsben får se om de blir verkligt någon gång! Vem vet om 5 år kanske jag har gett ut en bok!


på återseende!


// T

Saw IV

392126-15

Igår var jag och C på bio, va riktigt skoj måste jag säga! Va länge sen vi va på bio sen sist! Va så himla härligt att bara flumma runt och inte tänka så mycket på annat! Filmen va jättebra trots att det var den fjärde uppföljaren på Saw.. de håller måtten helt enkelt! C ska köpa alla delar sen och då ska vi ha en riktigt Saw helg och bara se alla filmerna! Hehe.. eller något!


Helgen blir det party.. Ska bli riktigt skoj faktiskt.. först på fredag ska vi dra till H och festa hos min kompis som nyligen har flyttat och vi har nu fixat dricka och skjuts hem.. lite svårt annars att ta sig hem eftersom bussarna går så sällan däremellan... hmm.. och sen lördag så blir det utgång här på byn.. kan inte vara bättre!!!


Kan däremot inte sluta tänka på dig! du finns i mina tankar hela tiden! Men det är väl bara för att jag tycker om dig... Känns bra att äntligen kunna falla för någon men samtidigt är jag rädd.. man får blandade känslor då.. man blir så osäker.. gaaaaaahh.. men det kommer att lösa sig! Jag vet det!!


Oj, bäst att rusa iväg! Ska till jobbet nu snart!


På återseende!


// T

Mitt hjärta är öppet för besök, men har även ett inbrottslarm!

image13 image10

image14
Vilken ska man ta?


Sitter här och är småseg och funderar på hur det kan vara söndag redan! Jag menar det var ju nyss jag vart långledig, onsdag kväll och börjar ju jobba imorn igen! Vart har dagarna tagit vägen! I torsdag var jag iofs med mor till Danderyd och sen vart det träning. Fredags så kom A över och sen gick vi och sola med syrran och fick inpulsidén att dricka lite vin och dra ut på S och så blev det! Fast syrran stannande hemma och vi lirade lite brain storm med.. snacka om svårt spel det där är! men kul som sjutton och man känner sig så himla snygg med de super sexia glasögonen man ska ha på sig..


Jag och A gick iaf ut och dansade hela kvällen lång vart väl sisådär två timmar iaf och sen drog vi hem.. vart lite mys den kvällen med.. *mm, me like* fast inte med A då...
Sen var det lördag och vakna tidigt för att fixa ordning sig inför begravningen.. kändes tungt och nervigt eftersom jag skulle läsa en dikt jag hade skrivit för att hedra! Det var nog den längsta tiden någonsin innan själva begravningen började.. men det var så oerhört vacker alltihop.. Han fick ett fint avslut! Det tog hårt för det va då först jag verkligen förstod att han var borta! på minnesstunden efter så ställde jag mig upp vid micken och läste upp dikten.. va nöjd över mitt framträdande men va jäkligt nervös..


Sen åkte jag hem och bytte om och åkte tillbaka till N för att träffa syrran och några för att äta på kina,, smarrigt värre men hade världens värk i magen.. usch ja! det satt kvar i över två timmar tills jag kom hem bytte kläder från byxor till kjol och tog en avedoln och la mig ner i kanske fem minuter då va de som borta! Sen var det fullfart på mig och vi drog ner till S.. va mycket folk ut men tyvärr är inte syrran som jag och mina kompisar så mycket för att dansa så de vart rätt trist! Sluta med att vi gick hem till hennes kompisar på typ efterfest fast jag somna på soffan så de va lika gärna att gå hem.. så vi lullade hem och jag satte mig framför datorn en sväng.. slockna efter tre och vakna nu för tio.. ojoj. snacka om att tiden har gått fort!  Någon som har lust att springa idag?


På återseende!


/T


Never took the time

image12

Vad kan man säga? det ända jag lyssnar på just nu är den här låten! Love it!



Akon - Never took the time!


A moment ago it seemed
It was yesterday
you were here with me
And everything seems to be the same
What am I supposed to do with all these empty rooms
Sit here in solitude with the smell of your perfume



Chorus:
You never took the time to know me
You never took the time to understand
You never took the time to know me, yeah
Cuz loving you is all I ever had
Said loving you is all I ever had


This wasn't what I wanted to be
A man in misery
Girl I look back 1000 times and can't believe that you left me (Why you leave me baby)
Why can't you understand my pain
How can I explain
Girl I dont know what im doing wrong
I Can't believe that your love is gone


[Chorus]
Cuz You never took the time to know me (Said you never took the time to know me)
You never took the time to understand (Ohhhh yeaahh)
You never took the time to know me, yeah (Said you never took the time to know me)
See loving you is all I ever had (had, had )
Baby, loving you is all I ever had


(instrumental break )


Bridge :
Ohhh Yeah


your All i need
Your all I see
and I Wish that we could do it again


[Chorus]
Cuz You never took the time to know me (Baby you never took the time to know me)
You never took the time to understand (Ohhhh Ohhhh)
Said You never took the time to know me, yeah
Because of you now I'm just a lonely man
Because of you now I'm just a lonely man


På återseende//


T

Sunshine!

image11


Jahapp.. kom och tänka på när jag var ute för några helger sen på när jag träffa på min gamla klasskompis sen
 9:an.. skit, det var riktigt kul! Hade inte sett honom sen skolavslutningen i 9:an typ.. Visste inte ens om han bodde kvar här i lilla R.. men hur som helst det var riktigt kul att han kände igen mig och att vi kunde snacka lite om hur vi har haft det och allt!

Det var riktigt kul och se att det har gått bra för honom, att han har jobb, tjej och allt nu! För sist jag hörde nått om honom hade han hoppat av skolan.. förstår honom.. för skolan va inget direkt för honom! så det var riktigt kul att se honom.. oj, nu har jag nog skrivit det x antal gånger här.. men vad gör man det var ju det! Tänk att jag har bott här i över ett år nu men inte sett honom någonting.. lite otroligt egentligen.. jag menar R är inte så stort som sagt var!


Nää, den kvällen kommer jag aldrig att glömma av många olika orsaker! thihi


Skulle ha publicerat det här igår men det vart icke så.. datan krångla lita då!


Nu är jag äntligen ledig efter tio dagars jobbande.. kommer att bli så skönt att bara få slappa i fyra dagar och ta det lungt! Bara umgås med familjen och vännerna och liknande! Handbollen har äntligen kommit igång så nu är det hårdträning som gäller.. kommer att bli en kul vår trots allt! känner det på mig..
Kommer att bli tungt på lördag ska på begravning då.. usch, tycker inte om att gå på begravningar.. man blir så känslig och det är då man förstå att personen är borta.. jag har jättesvårt att förstå att du inte finns längre.. idag när vi kom hem tänkte jag plinga på som vanligt för att se om du skulle öppna eller så att du visste att vi kom. men kom på mig själv att det kunde jag inte, du skulle ändå inte kunna höra oss.. Det var oerhört tungt.. skrev en dikt om dig för att hedra dig så den kommer jag att läsa upp för alla på lördag! Kommer att kännas mäktigt men skönt att kunna lätta på hjärtat och bidrag med något! 


usch känner hur gråten biter sig fast i halsen.. inte bra alltså.. jag vill gråta ut tårarna men det kommer inga tårar de socknar sig bara i halsen och bakom ögonlocken.. f**.. Men vet ändå att efter begravningen kommer ännu sten att försvinna.. man kommer att kunna acceptera det!


Nee nog om tråkigheter nu ska jag vidare!


På återseende!


/ T

Promenix!

image10
Blivande Tatuering?


Va skönt det var med en promenad såhär på kvälls kvisten.. att bara gå omkring och prata och rensa huvudet lite.. tack J för att du ställde upp.. det är guld värt vet du det?
Gick i blasken trots läckage på skorna både för mig och J.. och till råga på allt hade jag även skavsår från mina kära vinterskor.. usch.. har inga skor att ha på mig.. *suck*


Myspys hela helgen trots jobb.. kunde verkligen inte bli bättre! Dreaming away with my thoughts!


Oj, vet inte ens vad jag ska skriva mer.. hmm kanske dax att ta och sova snart.. ska bara rensa tvätten och sen fixa lite med penga biten..hehe..


På återseende!


/ T

Vinter, ljuva vinter!

image9


Nur har snön äntligen fallit ner i backen och det är så härligt vitt och ljust ute! Det kom igår som snöstorm men idag har det varit solsken hela dagen men blåst som en storm.. brr.. riktigt kallt fast det är bara några grader minus... brr..

Man blir verkligen så mycket piggare av att det är lite vitt ute och lyser upp den dysta vardagen.. för vardagarna har varit riktigt dystra.. usch, tycker om vintern när det är fullt med snö ute och man kan vara ute och åka blades eller pulka..*drömmer mig bort* Ohh, nu vart jag så sugen på att åka ett gäng över någon helg eller nått och bara åka skidor eller bräda och koppla av! Gu, va mysigt det skulle vara! Någon som vill hänga på?

Man kanske ska ut och göra några snöänglar och lyktor eller varför inte en snögubbe! Hmm, fast tror inte snön räcker till riktigt än till det.. synd! Menmen.. känner på mig att snön kommer ännu mer snart.. hoppas bara att inte den här snön försvinner nu..

På återseende!
/ T

Nytt år!

392126-8

Nu är det ett nytt år med nya möjligheter! Tänk vad tiden går fort! Tyckte inte det var länge sen det var nyår innan igår! Va vackert det är på nyårsafton och se alla lysande raketer på himlen som lyser upp coh inviger det nya året! Men va farliga de är! Vart faktiskt rädd i år för att skada mig eller se någon skada sig när det skjuter iväg dem med händerna och dylikt.. nee skärpning på er! Va nyktra och över 18 när ni använder er av sådana farligheter!

Jag hade tre alternativ på nyårsafton men det vart det lugnaste vilket var att fira med en nära vän till mig.. vi åt god mat och titta på film! Sen vid elva tiden drog vi ut och gick upp mot Bergstugan där i N! Där kan man se över hela staden! Men på vägen dit var jag tvungen att stanna på ett ställe och hålla tyst minut och hedra någon som inte kunde vara med oss till nästa år!

Det var en skön nyårsafton utan för mycket dricka och jobb!


När vi stod där uppe och skålade så kändes det som att det skulle bli ett bra år men det första som händer mig idag är att jag sätter mig på fel buss och är påväg åt helt fel håll.. inte nog med det när jag väl kliver av och ska försöka gå in till N igen så är snöblask ute och en bil kör förbi och stänker ner hela mig trots att han väjde.. usch fy blä! Men mina goda vän kom och hämta mig! fick skjuts till bussstationen och tog nästa buss hem och hamnad verkligen på rätt buss den gången.. snacka om att ha tankarna på annat håll och sen klev jag inte på vid bussstationen heller..hmm aja.. När jag kom hem var det bara att fixa badet och kliva i.. härligt så nu är man varm och go igen men super trött! måste sova igen mig.. har inte sovit bra på senaste dygnen..hehe..

på återseende!
/ T

RSS 2.0