Love Time!

392126-7


Ja, nu när julen närmar sig så kommer ljuset med värme och kärlek... Det är kärlekens tid nu! Julen är för alla! Stora och små längtar till julen för det är då man får tid och vara med sina nära och kära! Det är då man tar vara på den tid man har med varandra extra mycket! Alla borde få ha någon att fira julen med, någon att känna sig trygg med, någon att älska och bli älskad av! Men tyvärr är inte verkligheten sådan.. Men min största önskan är att ALLA ska kunna fira jul och uppleva den äkta julkänslan i sitt liv!


Men det är även vid den här tiden det sker flest otroheter, man går på julfester och dricker ett glas för mycket och visp så är man där, man hamnar i någon slags stämning så nästa alla bli attraktiva nu! Men nu är det ju inte så för alla att de är otrogna vid den här tiden eller så... Men enligt faktan så är det tydligen så! Men vad vet jag! Alla är ju inte otrogna, dem som är det, kan ju inte vara så nöjda med sitt förhållande! Eftersom de gör ett snedsteg, något är det ju som inte stämmer då! För jag anser att älskar man verkligen någon så är man inte otrogen utan då gör man allt för den personen! Man avgudar varandra och löser problem om det uppstår några! Då är man inte otrogen anser jag!


Oj, nu har det vart lite tungt ämne här så åter till kärlekens tecken igen! Det är verkligen en härlig tid nu när alla ljus är tända och stjärnorna lyser klart om nätterna och marken glimmar om mornarna och även på dagarna! Man kan inte gör annat än att le!


På återseende!


/ T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0